How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

ne yapılabilir?

Eşim de yapıyor bunu sağolsun
Seni çok seviyorum biliyor musun diye başladı birgün anlatmaya dedim biliyorum tamam yattt :))))
Bence stresli olduğu dönem oluyor yari uyku halinde sohbet:) sabah hatırlamıyor.. tamam canım diyip yatırıyorum genelde.. bi kere kızdım küstü.. hem de uykuda küstü.. sabah hatırlamıyor.

ne kadarlik evlisiniz? bende yeni evliyken cok oluyordu sonra zamanla azaldi. hala ara sira olur. bebimki ruyada konusmak seklinde uyumadan once son dusundugum seyle ilgili olur genelde. hormonlar degisince, stres yorgubluk vs kaynakli oluyor. ustunde durmayin zamanla gecer.

kızlar bunun derdin dermanı nedir? adı nedir ? çözümü nedir? sorun şu ki uyuduktan sonra ne kadar zaman geçiyor bilmiyorum ama eşimi uyandırıp bazen abuk subuk bazen mantıklı şeyler söyleyip geri yatıyorum.ama o an kendimdeyim uykulu hal yok normal gündelik hayatta olduğu gibi konusup geri yatıyorum.bazen gün içinde yaşadığımız şeylere dair..ve ertesi gün hiçbir şey hatırlamıyorum.eşim söyleyince öyle mi dedim vs diyorum.eşim ilk başlarda kendimde olduğumu sanıyormuş hatta gece söylediğim bazı şeylerden dolayı gönül koyduğu olmuştu.bu aralar özellikle sık tekrarlamasından dolayı artık bi çare bul lütfen dedi. çünkü onu dün gece üç kere uyandırmışım.birinde söyledğim şey şu bu aralar iyice saçmaladın demişim ve arkamı dönüp uyumuşum.bu bana ilk kez üni son sınıfta olmuştu ev arkadaşıma konuşup geri uyumuşum ve evlendikten sonra artarak devam ediyor..bilgisi olan aydınlatırsa sevinirim
Psikolojik olabilir, belki stres, aşırı yorgunluk, uykusuzluk, bir takım birikmişlikler neden oluyordur, 9 yaşından 15-16 yaşlarına kadar ağır bir uyurgezerdim, öyle böyle değil, bir insanın uyanıkken yaptığı tüm rutin işleri yapıyor, ailem tıkırtılarıma uyanınca sordukları soruları cevaplayıp sohbet ediyor, sonra da uykuma kaldığım yerden devam ediyormuşum, o zamanlar çocuk ve ergen psikolojisi pek yaygın olmadığından doktora götürmek akıllarına gelmemiş, büyüdükçe bu sorunumun kardeşimin ölümüyle bağlantısı olduğuna karar verdim zira onun ölümü sonrası başladı, ergenlikle uyurgezerliğim zirveye ulaştı, bir arkadaşımın eşi de uykusunda eşini dövüyordu, sabahsa hiçbirşey hatırlamıyordu.

Uykunuzda yaptıklarınız sizi ve eşinizi rahatsız eder boyuta geldiyse arkadaşların tavsiyesine katılıyorum, bir uyku merkezine gidin.

Psikolojik olabilir, belki stres, aşırı yorgunluk, uykusuzluk, bir takım birikmişlikler neden oluyordur, 9 yaşından 15-16 yaşlarına kadar ağır bir uyurgezerdim, öyle böyle değil, bir insanın uyanıkken yaptığı tüm rutin işleri yapıyor, ailem tıkırtılarıma uyanınca sordukları soruları cevaplayıp sohbet ediyor, sonra da uykuma kaldığım yerden devam ediyormuşum, o zamanlar çocuk ve ergen psikolojisi pek yaygın olmadığından doktora götürmek akıllarına gelmemiş, büyüdükçe bu sorunumun kardeşimin ölümüyle bağlantısı olduğuna karar verdim zira onun ölümü sonrası başladı, ergenlikle uyurgezerliğim zirveye ulaştı, bir arkadaşımın eşi de uykusunda eşini dövüyordu, sabahsa hiçbirşey hatırlamıyordu.

Uykunuzda yaptıklarınız sizi ve eşinizi rahatsız eder boyuta geldiyse arkadaşların tavsiyesine katılıyorum, bir uyku merkezine gidin.
teşekkür ederim yaşadığım şehirde yok imiş dün araştırdım ama dikkate alacağım

Back