ne yapılabilir?

asya5560

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
4 Aralık 2014
884
670
123
kızlar bunun derdin dermanı nedir? adı nedir ? çözümü nedir? sorun şu ki uyuduktan sonra ne kadar zaman geçiyor bilmiyorum ama eşimi uyandırıp bazen abuk subuk bazen mantıklı şeyler söyleyip geri yatıyorum.ama o an kendimdeyim uykulu hal yok normal gündelik hayatta olduğu gibi konusup geri yatıyorum.bazen gün içinde yaşadığımız şeylere dair..ve ertesi gün hiçbir şey hatırlamıyorum.eşim söyleyince öyle mi dedim vs diyorum.eşim ilk başlarda kendimde olduğumu sanıyormuş hatta gece söylediğim bazı şeylerden dolayı gönül koyduğu olmuştu.bu aralar özellikle sık tekrarlamasından dolayı artık bi çare bul lütfen dedi. çünkü onu dün gece üç kere uyandırmışım.birinde söyledğim şey şu bu aralar iyice saçmaladın demişim ve arkamı dönüp uyumuşum.bu bana ilk kez üni son sınıfta olmuştu ev arkadaşıma konuşup geri uyumuşum ve evlendikten sonra artarak devam ediyor..bilgisi olan aydınlatırsa sevinirim

Bende univdeyken konusurmusum hatta babam bisey ogrenmek isterse ben uyurken gelip sorarmis :) bende gecti kendiliginden , nedir bunun tedavisi bilmiyorum ama cok zor bir durum gercekten

Uyku merkezine gidin onunla alakalı bir şey bu, ama söylemeden geçemeyeceğim gece beni partnerim böyle zırt pırt uyandırıp karanlıkta bir şey söyleyip yatsa, bir daha onunla uyumam çok ürkütücü bir şey çünkü.

Eşim yapar böyle ama Allahtan güzel şeyler söyler:))))

Uyku klinikleri var hastanelerde. Oraya gidin yazık adama üzüldüm ya çok ürkütücü ben buradan ürperdim.

Sadece konuşmaksa yine iyi. Ben evin içinde insanlar görür onlarla konuşurdum. Üstelik birine çarşaf yorgan dahi açmışlığım var. Kucuklukten beri helen seydi bende. Giyinip evden çıktığım da oldu. Annemler farkedip eve aldılar geri. Benimki bebek olduktan sonra kendiliğinden geçti. Hal kalmıyordu kalkıp konuşmaya ya da gitmeye Bir doktora danışın isterseniz. Sizde de yakın zamanda geçer umarım.

Üniversite hastahanelerinde uyku bozukluğuna yonelik bölümleri var bence buralara başvurun.Ozellukle çocuklarda "uyku terörü " denilen bir problem olabiliyor.Uyanik gibi gözüken ama aslında içi uyuyup gözleri açık gezen/konuşan/ağlayan/olmadık şeyler yapan kişiler olabiliyor .Uykunun aşamalari vardır.Bu asamalar arasına geçişte problem olabilir.

ahahhaa çok haklısınız .zaten bu sabah artık gözlerinde o korkuyu gördüm .geri uyuyamadım dedi

evet .iki oğlum var biri 2,5 yaşına yakın biri 9 aylık ve çalışıyrum.galiba kendimde değilim
yazınıza göre 2 dönemde oluşmuş ilki üniversite zamanlarında 2. si şimdi mantıken ikiside stressli zamanlara denk geliyor bence stress tetikliyor bir psikiyatr bölümüyle görüşün bence

Valla çözüm bilmiyorum ama psikolojik olarak sorunlu bi arkadasim vardı. Ayni odada 4-5 kiz arkadas oturuyoduk. Öğlen saatleriydi. Bu psikolojik sıkıntıları olan arkadas uyuyodu. Bi anda kalkip ejderhalarimi verin. Onlari bana geri verin falan diyip yatmıştı. (Oynadigi bi oyunda ejderhalar vardi) Anlamadik. Kalkınca sorduk. Demisimdir arada oluyo demişti ama geçti mi bilmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…