Eşim yapar böyle ama Allahtan güzel şeyler söyler:))))kızlar bunun derdin dermanı nedir? adı nedir ? çözümü nedir? sorun şu ki uyuduktan sonra ne kadar zaman geçiyor bilmiyorum ama eşimi uyandırıp bazen abuk subuk bazen mantıklı şeyler söyleyip geri yatıyorum.ama o an kendimdeyim uykulu hal yok normal gündelik hayatta olduğu gibi konusup geri yatıyorum.bazen gün içinde yaşadığımız şeylere dair..ve ertesi gün hiçbir şey hatırlamıyorum.eşim söyleyince öyle mi dedim vs diyorum.eşim ilk başlarda kendimde olduğumu sanıyormuş hatta gece söylediğim bazı şeylerden dolayı gönül koyduğu olmuştu.bu aralar özellikle sık tekrarlamasından dolayı artık bi çare bul lütfen dedi. çünkü onu dün gece üç kere uyandırmışım.birinde söyledğim şey şu bu aralar iyice saçmaladın demişim ve arkamı dönüp uyumuşum.bu bana ilk kez üni son sınıfta olmuştu ev arkadaşıma konuşup geri uyumuşum ve evlendikten sonra artarak devam ediyor..bilgisi olan aydınlatırsa sevinirim
Ben cok yogun donemlerde hala yapiyorum onu ya.. hatta esimi uyandirip sen kimsin diyormusum, adam polis cevirmesine yakalanmis gibi ifade veriyor kim olduguna dairyorgunluktandir yani..
Ben cok yogun donemlerde hala yapiyorum onu ya.. hatta esimi uyandirip sen kimsin diyormusum, adam polis cevirmesine yakalanmis gibi ifade veriyor kim olduguna dairyorgunluktandir yani..
ahahhaa çok haklısınız .zaten bu sabah artık gözlerinde o korkuyu gördüm .geri uyuyamadım dediUyku merkezine gidin onunla alakalı bir şey bu, ama söylemeden geçemeyeceğim gece beni partnerim böyle zırt pırt uyandırıp karanlıkta bir şey söyleyip yatsa, bir daha onunla uyumam çok ürkütücü bir şey çünkü.
Sana kutsal su getireceğim gece eşin üzerine serpsin
evet .iki oğlum var biri 2,5 yaşına yakın biri 9 aylık ve çalışıyrum.galiba kendimde değilimstressten kaynaklı olabilir
yazınıza göre 2 dönemde oluşmuş ilki üniversite zamanlarında 2. si şimdi mantıken ikiside stressli zamanlara denk geliyor bence stress tetikliyor bir psikiyatr bölümüyle görüşün benceevet .iki oğlum var biri 2,5 yaşına yakın biri 9 aylık ve çalışıyrum.galiba kendimde değilim
Serpme olmaz direkt boca edilmeli uzerime
Ayaklara da bakmak lazım. Tersse sıkıntıKafani 360 derece dondurmuyorsun degil miona su falan da fayda etmez artik:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?