Ne yapicam, cikmazdayim😭

Hyuga hinata

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Şubat 2017
626
392
103
Merhaba ablalarim. Ben 23 yasindayim. Bu ara sağlıklı dusunmek icin birine danismam gerekiyor. Reelde yakin cevrem atanirsin, is bulursun hayirlisi vardir dedikce daha da bundim. Yani tabiki hayirlisi vardir ama benim amacim cidden bir akil almak. Ve bu sitede cidden akilli kadinlarin olduguni biliyorum. Halimi anlaticam sizden oneri istiyorum. Bu ara bunalimdayim. Ve intihar haberlerini gördükçe geleceğe cok karamsar bakmaya basladim. Simdilim kötülesmiyim daha da diye spor yapiyorum.
Pdr okudum 2019 haziranda mezun oldum.
Kpss puanim atanacak kadar iyi gelmedi. Su an issizim. Is ariyorum. Izmir de basvurmadigim ilan kalmadi bölümümle ilgili. Annemle babam ayri, ben annemdeyim. Annemle de aramizda para yuzunden sorun çıktığı icin pek masraf yapmiyorum. Is bulmam lazim.
Ya bir iki ya calisip cikicsm ya da yorucu bir is olmayacak ve kpss calisacagim.
Ne is yapabilirim sizce nerelere bakayim. Cok daraldigim icin sağlıklı dusunemiyorum.

Ilk basta oyuncu ablalik severseniz daha sonra egitimlerini de alip golge ablalik. Ne kadar cok ihtiyac var,bir bilseniz. Ozel egitim alan cocuklarla calisacaksiniz. Genellikle nakit ve saat ucreti odenir.

Aslinda ozel egitim sertifikasi almayi dusunuyorum ama izmir de kurs bulamadim. ozel egitim merkeziyle görüştüm ama geri dönmediler. Egitimimde bir donem ozel egitim gördük. Nasil peki oyuncu ve golge ablalik bahsedebilir misiniz biraz. Ben de arastiricam ama siz biliyorsaniz daha iyi olur benim Icin

Ucret
Ilk basta oyuncu ablalik severseniz daha sonra egitimlerini de alip golge ablalik. Ne kadar cok ihtiyac var,bir bilseniz. Ozel egitim alan cocuklarla calisacaksiniz. Genellikle nakit ve saat ucreti odenir.
Ucretleri hakkinda bilgi edinebilir miyim acaba. Benim alanima yakin olduğu icin belki yapabilirim

Bir dönem özel eğitim gördük dediğiniz şey, bütün eğitim fakültelerinde görülen özel eğitime giriş dersi vs Kaynaştırma öğrencileri adına bütün bölümlerde zorunlu bulunuyor :) özel eğitimci olmak için yeterli değil yani kaldı ki özel eğitim sertifikası alınca özel eğitimci olmuyorsunuz, eğitim fakültelerinde 4 sene eğitim veren özel eğitim öğretmenliği diye bir bölüm var bildiğiniz üzere. Rehabilitasyonlara gelince çok az ücretle sertifikalı öğretmenleri deli gibi çalıştırıyor bence değmez her neyse. Öncelikle canınızı sıkmayın henüz yeni mezunsunuz alanınız sadece mebden değil aile ve sosyal politikalardan da alıyor. KPSS çalışmanızı ihmal etmeyin. Özel okullar ile görüşün bol bol cvnizi bırakın. Okurken yaptığınız çalışmalar, çalıştığınız kulüpler, katıldığınız seminer ve eğitimleri cvnize eklemeyi unutmayın. Pdr çok yönlü bir dal evet ama oyun ablalığı gibi şeyleri önermem. Daha çok okul öncesi mezunlarının alanı o. Siz alanınızda kendinizi geliştirebileceğiniz daha psikolojik danışmanlık ve rehberliğe yönelik işlere bakın. Özel okullar düşük bir ücretle bile başlatsalar ilerleyen yollarda memnun kaldıklarında iyi şartlar ve güzel maaşlar verebiliyorlar.

Ucret

Ucretleri hakkinda bilgi edinebilir miyim acaba. Benim alanima yakin olduğu icin belki yapabilirim
Tanidik indirimiyle saati 100 tl verdim oyuncu ablaya. Golge ablada sgk priminiz haric asgari ucretten fazla alanlar var. Ozel cocugu olan biz annelerin mali kulfeti coktur. Yeter ki karsimiza isini layikiyla yapan,merhametli,cocuklari seven insanlar ciksin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…