Kizlar merhaba erkek arkadasimla persembe gunu ayrildik nedensiz bana sadece neden olarak seni cok uzuyorum sen bana fazlasin cok duzgunsun gibi seyler soyledi en son telefonla aradi konustuk seni seviyorum benim icinde zor olucak gibi seyler soyledi cok agladim cok uzuldum bittigi icin bugundr aksam yakin arkadasimdaydim benim telefonum kapanmisti arkadasima ben x emineye ulasamadim merak ettim haberin var mi ya yazmis sonra bendr arkadasima yanimda ama sarji yok yazdirdim o da tamam kendine iyi bak eminede kendine cok iyi baksin allaha emanet olun iyi aksamlar yazdi sonra ben yazdim bisey mi oldu diye yok sadece merak ettim yazmis bilemedim ne yapsam o kadar umutlandim ki bi yandanda diyorum belki vicdan yapti sadece merak ettigi icin sordu bi yandan diyorum acaba tekrar biseyler mi olucak cok uzun oldu kusura bakmayin ama ne yapmaliyim cok mutsuzum
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
ne yapicam bilmiyorum :(
- Konu Sahibi emine_
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Aslinda oyle birisi degildir ama bilemedim olabilir tabikiKlişe sozcuklerle ilişki bitiren erkek bi dümen çeviriyordur..
- 11 Mart 2012
- 30.291
- 60.025
- 798
- 36
- 15 Kasım 2013
- 7.679
- 3.799
- 448
- 16 Mayıs 2014
- 4.519
- 4.897
- 133
- 16 Mayıs 2014
- 4.519
- 4.897
- 133
- 16 Mayıs 2014
- 4.519
- 4.897
- 133
- 8 Temmuz 2011
- 3.058
- 2.399
- 198
aynen katiliyorum arkadasa mutlaka aklinda baska seyler vardi ama cikisi boyle yapti sonra da toparlayamadi. Kisaca evdeki hesabi carsiya uydurmaya calisiyor. Sizin yorumunuzu okuyunca esimin patronu geldi aklima. Esimi isten bu sekilde cikarmisti. Sen bize fazlasin daha iyi yerlerde calisman gerekiyor maasin bizim icin fazla diye . Sonra bir sene icinde batti :) arkaniza bakmayin onunuze bakinKlişe sozcuklerle ilişki bitiren erkek bi dümen çeviriyordur..
- 15 Mayıs 2014
- 2.904
- 3.559
- 178
İmzamı atarım altına:)Klişe sozcuklerle ilişki bitiren erkek bi dümen çeviriyordur..
- 25 Kasım 2014
- 2.795
- 21.406
- 508
= ben düzgün değilim.cok duzgunsun
Fazla düşünmeye gerek yok. Bence üzülmeyin kurtulduğunuza sevinin.