• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ne yapicam bilmiyorum :(

emine_

mutlu olmak...
Kayıtlı Üye
12 Nisan 2011
95
3
98
İstanbul
Kizlar merhaba erkek arkadasimla persembe gunu ayrildik nedensiz bana sadece neden olarak seni cok uzuyorum sen bana fazlasin cok duzgunsun gibi seyler soyledi en son telefonla aradi konustuk seni seviyorum benim icinde zor olucak gibi seyler soyledi cok agladim cok uzuldum bittigi icin bugundr aksam yakin arkadasimdaydim benim telefonum kapanmisti arkadasima ben x emineye ulasamadim merak ettim haberin var mi ya yazmis sonra bendr arkadasima yanimda ama sarji yok yazdirdim o da tamam kendine iyi bak eminede kendine cok iyi baksin allaha emanet olun iyi aksamlar yazdi sonra ben yazdim bisey mi oldu diye yok sadece merak ettim yazmis bilemedim ne yapsam o kadar umutlandim ki bi yandanda diyorum belki vicdan yapti sadece merak ettigi icin sordu bi yandan diyorum acaba tekrar biseyler mi olucak cok uzun oldu kusura bakmayin ama ne yapmaliyim cok mutsuzum

Sorun sende degil,bende klasigi :KK12: muhtemelen baska biri var hayatinda,bir yandan da sizi cepte tummak istiyor,nabiz ölcüyor :110:

Boşverin.. Önünüze bakın. Erkekler de geliştiremediler kendilerini bir türlü hep mi aynı yalan söylenir.

İnsan neden çok iyi birini bulunca ayrılmak istesin ki?
Sen bana fazla iyisin, keşke biraz yalan söylesen, azıcık güven problemi olsa mı demek istiyor acaba:KK53:

Ya kusura bakma ama biraz oynuyo gibi geldi bana. Yedekte tutmaya çalıştığı aşikar ama onda bile kararsız sanki, hani dostça mı takılsam yoksa ufak ufak ayar mı versem modunda gibi.. kendini küçük düşürmene değer mi..

Artik atasozleri ve deyimler arasina alsinlar "sana layik degilim sen cok iyisin bidi bidi" lafini.

Karsisina biri cikmis ama digerinide kaybetmeye gonlu varmiyan klasik erkek iste..dusma tuzagina..ardina bakma uzaklas...

Klişe sozcuklerle ilişki bitiren erkek bi dümen çeviriyordur..
aynen katiliyorum arkadasa mutlaka aklinda baska seyler vardi ama cikisi boyle yapti sonra da toparlayamadi. Kisaca evdeki hesabi carsiya uydurmaya calisiyor. Sizin yorumunuzu okuyunca esimin patronu geldi aklima. Esimi isten bu sekilde cikarmisti. Sen bize fazlasin daha iyi yerlerde calisman gerekiyor maasin bizim icin fazla diye . Sonra bir sene icinde batti :) arkaniza bakmayin onunuze bakin

SEN BENDEN İYİLERİNE LAYIKSIN...
SANANE ÖKÜZ,BEN SENİ SECTİM.
kırılma ama sorunsuz bi şekilde senden ayrılıp yeni tanıdıgı kıza yükseliyor..
sen onun hayatındayken böyle bi halt yediği için acaba arastırdı da öğrendi mi diye merak ediyordur.

Back