Ne yapıcam bilmiyorum.. Gitmek mi kalmak mı ? Acı çekiyorum yardım :( ?

1 yıldır tanımak başka ama senle ilişkiye hazır olmayan adamla bir şeyler yaşamak başka, bekaretimi alacak sandım demişsiniz baya ileriye gitmiş gibisiniz.
bence mesafeyi korumalısınız..
evet yani korktum o kadar aşıktım ki aptalım farkındayım.. Ama bitirdim yani artık o yok. Dediğinizi uyguluycam zaten..

Merve Bolugur'a benzeme detayin ne işe yarayacak anlayamadim
Neyse bence de sen cocugu kullaniyormusun gibi geldi. Bu arada ben 4 sene ulkuculerle ayni cafeyi paylastim. Bizimkiler sevgilisinin elini tutmaya cekinirdi seninki aşmış daha dogrusu aştirmissin. Cunku bekaretini kaybeden sevgilisini kabul etmeyip senle takildigina göre bu senin marifetin

Şimdi bana herkes kızacak ama ben de bu duruma kıl oluyorum. Bişeyler yaşanıyor bayağı bişeyler yaşanıyor öpüşülüyor koklaşılıyor elleşiliyor bilmem ne oluyor ama zar yerinde durunca bakire olunuyor. Kendinizi kandırıyorsunuz bence bakirlik bu değil. Bari yapacaksanız tam yapın ama bunu başkasını kendinize bağlamak için değil kendi istediğiniz için yapın sonra da arkasında durun. Kendinizi kandırmayın. Yarın bir gün evleneceğiniz adama bu yaşadıklarınızı anlatacak mısınız? Zar yerinde duruyor olacak ya anlatmayacaksınız. Bu da karşındakini kandırmaktan başka birşey değil

Oğlak burcundan hayır gelmez.çocuğun davranışları ve konuşmaları hiç hoş değil..Bence koşarak uzaklaş arkana bile bakma..

Yarın bi gün evleneceğim adamın ne halt yediğini nerden bilicem ? Şu pozitif ayrımcılıktan vazgeçin yaptığım Hatanın farkındayım zaten kimseyi kandırma gibi bir durumumda yok gerekirse anlatırımda o bana kalmış.

öncelikle erkekler cinsellik yaşadı diye bağlanmaz. istediğini aldığı için tekrar tekrar istemeye gelir.
ikinciside facebooktan denemek çok çocukça ve hatta saçma. flörtleştiğim adam aynısını yapsa arkama bakmadan uzaklşırım.
üçüncüsü bence bu çocuk eski kız arkadaşını hala seviyor. ya yarasını kapamaya çalışıyor ya da kızdan aklınca intikam alıyor cinsellik yaşayarak durumu eşitliyor.

Bencede çok Haklısınız

onca konunun arasında şu denemek kısmına takıldım ben
en ifrit olduğum şeydir
güvenmiyorsan sevgili olma bunu deneyen olursa o bana güvenemeden ben ondan ayrılırım

Fazla detay var saçma bize ne kızın başkasıyla birlijte olmasından ve ülkücü arkadaşın kendini kaybetmesinden.

Yaşınız gerçekten 24 mü? Eğer doğruysa bence kişisel gelişiminiz ile ilgili bi şeyler yapmalısınız. Bu yaşta insanlar genelde iş güç derdinde falan olur. Böyle Facebook'tan ekran görüntüsü aldım yok beni denedi, veriyor gibi yaptım hop geri çektim yok ülkücü yok bilmem ne derdinde olmaz. Mümkün değil yani. Yazdıklarınız, anlatım tarzınız, düşünce yapınız, davranışlarınız. Şaka Olmalı.
Ayrıca Merve Boloğur ayrıntısı gerçekten çok önemliydi. Ya Bi Başkasına benzeseydiniz mazallah!!!

Evet bi kk bdv klasiği. Yapılan yorumlardan çok alakasız bir sonuç çıkarılır(pozitif ayrımcılık) sonrada beğenilmeyen yorum sahibine çemkirilir. .. He He tamam sen haklısın He.

Evet bi kk bdv klasiği. Yapılan yorumlardan çok alakasız bir sonuç çıkarılır(pozitif ayrımcılık) sonrada beğenilmeyen yorum sahibine çemkirilir. .. He He tamam sen haklısın He.

Kendi dillerini yazmayı bilmezler ama böyle günlük entellüktel kelimeleri ezber ederler.
Millet o yaşta aş ekmek kazanmanın, diplomayı alıp bir yerlere atanmanın derdinde, bazıları da Suzan AVCI modunda dolaşıyor. Doğruyu söyleyince de bir çemkirme bir savunma hali.
Allah akıl fikir versin.

adam daha eskiyi unutmadan sana aşık olması çok zor, öyle dese de yalan söylüyordur.
sen cinsellikle onu kendine aşık edemezsin en fazla cinsel güdülerini köreltmesi için nesne olursun.
arkadaşının face te seni denemesi kıskançlıktan değil ne kadar ucuz bir kız olup olmadığın konusunda emin olmak istemesi.
erkekler kolay kadın sevmiyor arkadaş, senin gibileri eğlenilecek kategorisine koyuyor. saçma ama böyle.
o yüzden kendini daha fazla üzme ve küçültme onun için.
onun gözünde emin ol bir değerin yok.
kendini daha çok sev ondan. sen daha iyilerine layıksın. aşk 3 gün sürer, sonrası pişmanlık olmasın, dikkat et.

Bende 13 yas fark var sandim.
13 aymis.

Soruna gelince.
Ne ekersen onu bicersin.
Sonra kandirildim diye gelme buralara.

Bana aşırı kibar bilmiyorum zaten bitirdim.. Öyle biri Değilim ben.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…