Ne yapıcam bilmiyorum.. Gitmek mi kalmak mı ? Acı çekiyorum yardım :( ?

Ne biçim işler ya.
Yılmaz'ı meseneden sildiren kız canlandı gözümde konu sahibini düşününce

Son düzenleme:
Yasin 24 ama aklin 13 git yada kal orasiyla ilgilenmiyorumda lütfen korun sonra hamilemiyim diye aglama!!

Yargılayın diye yazmadım size güveniyorum dediğinizi yapmak için yazdım Çaresiz kaldım Belki ? Sürekli bi Aşağılama yeter lütfen.
Yahu asagilamiyoruz,aklin basina gelsin diye soyluyoruz bu kadar cinsellik odakli iliski normal degil,bir adam bulur bulmaz hemen tasi taragi toplayip sevismeye kacmayin ne gerek var? Yillarca birliktesindir adami huyunu suyunu bilirsin de oyle sevisirsin daha ne gecmisiniz var ki hemen guvenip kucagina atliyorsunuz adamlarin?dikkatli ol diye soyluyoruz
Adamda zaten karakter yok olsa eski sevgilisinin bekaretini bokunu pusurunu sana anlatmaz
Yarin obur gun de seni baskasina anlatacak hazir misin buna?

Yok Haklısınız bitirdim zaten az önce teşekkür ederim..

Güldüm geçiyorum ...

Valla kim ne derse desin ben kiskandim sizin hayatinizi. Bu yasta olupta facebooktan deneme msjlari, kendine baglamak icin yakinlasmalar falan.. Farkli gezegenlerge yasiyoruz sanirim benimkinde bin turlu dert var cunku sizin kadar basite indirgeyemiyorum bu hayati. İmrendim dusunce tarziniza.

Dalga mı geçiyosunuz gerçek mi :) ben sadece içimdeki Duyguları yazdım yani yardım istedim o sebeple

Ne biliyim orda Saçma oldu biraz ama Neyse işte anlatamadım
konuyu okuyunca bi ergenin ask durumu sandim..cocugun ulkucu oldugunu soylemen gereksiz senn merve bolugura benzedigini soylemen gereksiz..yani biz genele bakiyrz bunlar onemli degil..ayrica sana eski sevgilisni anlatan senden snraki kiz arkadasina sennle yptiklarini anlaticak..surda soyle yaptik burda boyle yptik falan.seni denemesine gelince sana guvenmiyo bi yem atmis bakalim dusucekmisn diye..seni seviyrm demissn sevse zaten karsilignda seviyrm derdi..kizlik mevzundan sanki borc harc alip vermek gbi bhsetmissn.24 yasindaymissn cnm birak boyle it kopuk takimini..hayatina dogru duzgun birini al..bde cnsellik ustune kurma bunu..benden sana bi tavsiye sdece..

ne mazeret göstererek bitirdiniz bilmiyorum ama iyi olmuş bence de. size gerekli saygıyı sevgiyi gösterdiğini düşünmüyorum. daha sağlıklı ilişkiler kurmaya çalışın. sizi gerçekten isteyen seven biriyle olursanız daha mutlu olabilirsiniz. adamın her tavrından sizi sevip sevmediğine dair anlam çıkarmaya çalışarak zamanınızı boşa harcamayın. o adam eski sevgili sendromunu henüz atlatamamış görünüyor. arkadaşların dediği gibi bunu size anlatması da hiç hoş olmamış.

Kesinlikle teşekkür ederim..

Haklısınız bitirdim zaten diyoki saçmalıyosun cevap bile vermedim..

1 Yıldır zaten tanıyoruz ileri gitmedim izin vermedim ama bişeyler yaşandı evet
1 yıldır tanımak başka ama senle ilişkiye hazır olmayan adamla bir şeyler yaşamak başka, bekaretimi alacak sandım demişsiniz baya ileriye gitmiş gibisiniz.
bence mesafeyi korumalısınız..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…