- 19 Haziran 2015
- 2.015
- 3.013
- 133
- 37
Yas en fazla 15-16. Mümkün değil yoksa 24 yasın böyle seyler yazması.kendine bağlamak için adamla ilk buluşmada bir şeyler mi yaşadın ?
kibar olabilir ama bu seni sevdiği anlamına gelmiyor.Bana aşırı kibar bilmiyorum zaten bitirdim.. Öyle biri Değilim ben.
Bu mesajı beğenmesi bile kendi yasını belli ediyor,anlamamış kiValla kim ne derse desin ben kiskandim sizin hayatinizi. Bu yasta olupta facebooktan deneme msjlari, kendine baglamak icin yakinlasmalar falan.. Farkli gezegenlerge yasiyoruz sanirim benimkinde bin turlu dert var cunku sizin kadar basite indirgeyemiyorum bu hayati. İmrendim dusunce tarziniza.
ben de öyle düşünüyorum, neyse aklı başına gelmiştir umarım.. yoksa ileride pişman olur.Yas en fazla 15-16. Mümkün değil yoksa 24 yasın böyle seyler yazması.
Burda tepki cekmemek için yası büyütmüş aklınca
herkes yargılıyor yeter artık anlatamıyorum ben...Pisman olacagin seyler yapmadigin surece tanimanda sorun olacagini sanmiyorum.Kimseyle konusmuyor diyorsun demek ki sen kuruntu yapiyosun biraz.Cinsellik konusunda yorum yapmak kimseye dusmez bence kisisel tercih olarak bakiyorum.En iyi sen tanirsin kendini kimse bu soruya saglikli cevap vermez sekerim
herkes yargılıyor yeter artık anlatamıyorum ben...
zaten yol verdim dedim ki başka birisi ile beraber olup sana gelen bi kızı kabul ediceksen buyur yolun açık olsun dedim bana bağırıyor saçmalama diyor sustum artık..Gercek bir iliski olmadan bunlari soylemesi cok inandirici degil uzgunum adam akilli al karsina konus bence ha yok hala hazir degilim diyosa da yol ver.Gercekten seni dusunuyorsa kabul eder zaten
zaten yol verdim dedim ki başka birisi ile beraber olup sana gelen bi kızı kabul ediceksen buyur yolun açık olsun dedim bana bağırıyor saçmalama diyor sustum artık..
Bencede hayırlısıEn iyisini yapmissin bana gore yol vermekle gercekten seviyorsa doner zaten canim kusura bakma ama hazir degilim olayi bahane bence
Sizce face ve instagramdan çıkarıyım mi ?bazen gitmesini izin vermek en doğrusudur
daha fazla çabalayıp yıpranmaktan iyidir
Sizce face ve instagramdan çıkarıyım mi ?
Tmm..bence kalsın ama onla ilgili laf çarptırıcı şeyler yazmayın olsun bitsin
Canım dün 22 de girmiş dahada girmedi dediğim gibi bana söyledi al bak telefonuma incele senden başkasıyla konuşmuyorum diyo yani öyle başkasıyla konuşmuyor biliyorum.. adı ne filmin ?siz peki ne yapmak istiyorsunuz
face vs olduğunda sararmışınız
aslında zamana ihtiyacı var
whatsapp durumu ne en son ne zaman girmiş
dün bir film izledim çok güzeldi tavsiye ederim seninle bir ömür
Dün biraz çemkirdim sen kimseyi sevemezsin dedim saydım sustu Kırıldı ama umrumda değil.. Whatsap durumu yok yazmıyor bişe son görülmesi açık sadeceCanım dün 22 de girmiş dahada girmedi dediğim gibi bana söyledi al bak telefonuma incele senden başkasıyla konuşmuyorum diyo yani öyle başkasıyla konuşmuyor biliyorum.. adı ne filmin ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?