Ne yapıcam bilmiyorum.. Gitmek mi kalmak mı ? Acı çekiyorum yardım :( ?

Hahaha öf eski sevgilisiyle ilgili her özel şeyi sana anlatıyor,seni deniyor sen de hala gitsem mi kalsam mı diyosun.Kaç arkana bakmadan.

Normalde benden 13 ay küçük

Anormalde nasıl. profilinize baktım 24 yaşındaymışsınız bu adam da 22,5 yaşında filan. ciddiyet istemek beklemek için çok yanlış bir yaş. gezip eğlenecek o daha.

Daha sonra kız 35 yaşındaki Bi adamla tanışmış orda bekâretini vermiş. Sonra tekrar buna gelmiş bu istememiş kovmuş kızı
dünyadaki en karaktersiz erkek tavrı.
eski ilişkisini yeni sevgilisine anlatmak. yok bekaretini verdi, yok kovmuş kızı bilmem ne. bildiğin hödük, cahil, mal erkek tipi.
ha bu arada aklınızda bulunsun sizden sonraki sevgilisine de sizi anlatacak, yaptıklarınızı filan.

bişeyler yaşadık ileri değil ama bana bağlansın diye belki unuttururum diye
erkekler sevişerek bağlansaydı tamamı genelevdeki kadınlarla evlenirdi, bilmem anlatabildim mi?
bu arada bir kadının bedenini kullanarak bir erkeği bir şeylere ikna etmesi bana iğrenç ve aşağılayıcı geliyor.

Bu arada Merve Boluğura benzetirler
bu bilgi pratikte ne işimize yarayacak. ben olsam güzel ama aptal bir kadındansa eli yüzü düzgün ama akıllı bir kadın tercih ederdim.

Kulaklarına seni seviyorum dedim öyle deme senin üzülmeni istemiyorum diyo..
normalde bu davranışın karşılığı "ben de seni seviyorum" şeklinde olur. yani yoruma açık değil niyeti çok belli.

bu arada biz beraberken o anlamda kendini kaybetti bi ara bekâreti alcak sandım korktum sonra Güldü
kusura bakmayın ama ilişki şu noktaya geldikten sonra bakire olsanız da olmasanız da fark etmez.

kendinizi geliştirmenizi ve mantıklı kararlar vermenizi tavsiye ederim.
abuk sabuk hesaplarla bir yere varırım sanmayın, feci şekilde elinizde patlayabilir.

not: bu arada bekaret almak vermek nedir bu? borç para gibi mi. o almış ona vermiş, sonra geri istemiş filan. biraz okuyun kadın anatomisi öğrenin. patladı, bozuldu, yırtıldı bilmem neler. yeter yahu.

Son düzenleme:
Merve bolugura kadar okuyabildim su an koca gobegimle gulme krizindeyim Allah iyiligini versin angel :)

bu konu gevrek gevrek sırıtmama neden oldu

konular arası gecıs ustunlugu

cınsellık-- merve boluuuğğuuuuurrrr-- dans kursu-- facebook denemesı
unutmak ıcın-- ılerı gıtmesı-- gozlerı dolması-- bekaretını vermesı
errorr erroorr errrooor

Yargılayın diye yazmadım size güveniyorum dediğinizi yapmak için yazdım Çaresiz kaldım Belki ? Sürekli bi Aşağılama yeter lütfen.

İlk olarak bu konu %80 sahte bence.
Değilse de bence zeka seviyen 10 yaş.
Senin yaşındaki kızlar çoktaaan evlenecek koca bulma yoluna girmiş sen daha it serseri kovalıyosun.
Gerçi sen de bi kızın bulunabileceği en aşağı konumlardan birine koymuşsun kendini bence.
Tencere kapak birbirinizi bulmuşsunuz.
Ne haliniz varsa görün topluma karışıp normal düzgün insanların hayatlarını karartmayın yeter.

Yargılayın diye yazmadım size güveniyorum dediğinizi yapmak için yazdım Çaresiz kaldım Belki ? Sürekli bi Aşağılama yeter lütfen.

yargılayan kimse yok.
yazılanların sizi aşağıladığını düşünüyorsunuz ama durumunuz şu an tam olarak bu.
kabul edin ya da etmeyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…