• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Ne yapcam

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

nesrin06

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Temmuz 2008
99
0
86
41
Ankara
arkadaşlar benim saç dökülme problemim var epeyce uzun zamandır birsürü ilaç şampuan vs denedim pek fayda etmedi şimdi yeni bi küre başladım o da güçsüz saçları döktü ciddi bir seyrelme oluştu 6 ay içerisinde düzelecekmiş söylenene göre ama benim 2 ay sonra nişanım olcak bu saçlarla ne yapıcam şaşırdım saçı gür sık göstermek için bildiğiniz bir yöntem varmı :(

çıt-çıt alabilirsin canım..bazı kuaförlerden alabiliyorsun..saçına uygun renk yoksa boyuyorlar..saçının aralarına takılıyor..dışarıdan belli olmuyor..

peki bu çıt çıtı saçın ön kısmındada uygulayabilirmiyiz baktım netten biraz ama genelde arka kısımda gösteriliyo

bitki derman annem kaçtır birde onu dene die tutturdu bakalım daha 5. haftadayım pek bi etkisini görmedim zaten 3. ay sonunda etki ediyo deniliyo inş fayda eder bu durum çok can sıkıcı çünkü

bitki derman annem kaçtır birde onu dene die tutturdu bakalım daha 5. haftadayım pek bi etkisini görmedim zaten 3. ay sonunda etki ediyo deniliyo inş fayda eder bu durum çok can sıkıcı çünkü

bitki dermanı hiç denemedim ama minoxidil kesinlikle saç çıkartıyor. minoxidil olarakta rogaineyi tavsiye ederim. üç ayda kesin sonuç alırsın

canım çıt-çıt saçın yanlarına, arkalarına heryerine takılabilir..kuaförüne sor..ben saçlarım kısayken hem uzun hem de gür gözükmesi için kullanıyordum..

Back