Merhabalar yardiminiza ihtiyacim var kv.min yaptiklarina dayanamiyorum artik lutfen yardim edin .ne yapmam lazim nasil konusmam lazim bilemiyorum.sorun su kv.asiri derecede alingan ama sadece bana karsi ben canim desem onu eviriyo ceviriyo baska yere cekiyo .dun hava guzeldi ve burada bir cay bajcesine gidelim dedim iyi guzel gittik yedik ictik yanimizda yegenide geldi.donerken oglum oyuncak istedi ve aldi kv.her istedigini aliyor ve oglum artik arsiz bir cocuk oldu .kp .bile kiziyor simartiyosunuz bunu diye .kv.ise aman 3 lira degilmi 5 lira degil mi diye her istedigini aliyor .neyse dun de oldu ayni sey bu kez basladi soylenmeye yok bir suru param gitti falan demeye bende dedim ki senin yanindayapiyo boyle sen her istedigini yaptigin icin bize yapmiyo dedim oda tamam ben birdaha yaninda olmam gelmem bir yere sizinle dedi kustu gitti konusmuyo su an benim le ben mi hataliyim bilemedim ne dedim ki ben o bana her lafi soyler ben alttan alirim ama ben ne desem ters algiliyor lafa gelincwde benim icimde kotuluk yok diyor gidip konussam mi ben sana ne yaptim diye bilemiyorum ki konussam onada bulur kusecek bisey hep iyi davraniyorum arkadaslarim kv .lerini hic bir yere gitmezken ben hic ayirmiyorum her yete cagiriyorum geliyor cagirmasam onada kusuyor zaten ve kp e demis ki gelin beni yaninda istemiyor .iftira da var olmayan seyleri olmus gibi anlattigina cok sahit oldum zaten kp.me siz olsaniz nasil uaklsirdiniz esim kiraya gidelim diyo kararsizim herkese her seyi soyluyor kirici konusuyor ben annelik yapmiyor musum her istedigini almayarak uzuyormusum onu iyi ana degilmisim bir kisi de ona iyilikle bisey soylese beddua ediyor hemen acaba psikolojisi mi bozuk nasil davranayim sasirdim o kadar doluyum ki anlat anlat bitmez hafta sonu gezmeye gitmistik orada herkese iyi davraniyor beni azarlayip duruyor ye kiz al kiz sert bi sekilde kendi cocuklarina borek ikram ediyor al oglum al yavrum damadina al evladim bana al kizzz ne yapmaya calisiyor biraz karisik anlattim kusura bakmayin konusma yapmalimiyim yoksa bekliyim mi zaten 3 5 gun sonra kecileri dagitir hic birsey olmamis gibi gelir nasil davranayim bu hep boyle cunku