• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne yapayim ben bi akıl lütfen?

Babam yok ev var ailem arkamda durur annem zaten hadi desem kosa kosa arkamda durur tek yasiyo annem.

Mulk var guya buyuk bas oldugundan devamli yatirima gidiyo paralar eve ailemize bisey kalmiyo

Esimle aramiz iyidi (tabi sesini cikartmazsan senden iyisi yok ) azcik.sesini cikart senden kotusu yok herkeste oldugu gibi. Isteyerek yaptim çocuğu hatta 2 sene bekledim diyorun ya her sene iyi olacak diye bekledik ama hic bisey degismiyo hep maddi sikinti dunya kadar borc
seni hatırlıyorum galiba içinden gecenleri söylemekte zorlanıyorsun . insanlara birseyler demeyince üstüne binmeye calısıyorlar bide alısmıslar sana .sesini cıkarınca konusmaya baslıyorlar.

kv 3 gün geldiğinde sende onların yüzüne bakmamıssın tabiki sormaması dogal ogluna sormustur.bide market yok olabilir . hayat sartların zır olabilir ama e olursa olsun baska biri varsa onada ikram etmek gerekir. etmeyecksen acıklamanı yap alamıyoruz cocuklar yesin diye

esinde illaki konusacak kv kp le o onların evladı . küsmesini bekleme.

esinede söyle hayvan satsın . birsey yapsın

Biz dondurmayi cocuklara aliyoruz akillarina geldikce yiyorlardi esimde bende dolaptaki dondurmayi yemiyoruz cocukalr icin diye dusunuyoruz sanirin
Onlarinda oyle dusundugunu sandim aklimada gelmedi zaten ortayada gelmedi hicki biz yedik onlara ikram etmedik desem bi onceki mesajdada dedim her istediklerini soyluyorlardi zaten dondurmayi resmen bahane ettiler
Sana katılıyorum bizde koye gittigimizde aliriz dolaba koyariz hemen hemen hic yemeyiz cocuklar yer gidip gelip saygisizlik ettiginizi dusunmuyorum onlar bahane aramis kendine nerden vursak bunu biz diye.... Allah yardımcınız olsun

valla uçan kuşa borcunuz var. zıbın alacak paranız yok. ama 3. çocuğu yapacak cesarete sahipsiniz. madem öyle çekin.

Back