- 12 Şubat 2014
- 540
- 593
- 303
çocuğun için en sağlıklı ve iyi olan neyse onu yap adam hala ana babacı sen hamilesin ve o birtek senin çocuğun değil ne bu umursamazlıkNerden basliycam bilemiyorum
12 senelik evliyim 10 senedir istanbuldan bi koye geldik burda hayvancilik yapmaya basladik 8 senedir baraka gibi 2 oda bi evde kaliyoruz abisi ile basladi bu ise ama abisi dayanamadi kacti biz devam ettiriyoruz 5 senedir.
Esimin ailesi esimin maddi manevi yaninda olmama ragmen hic sevmediler hatta aramizi bozmaya calistilar.
en son gecen sene aramizda 30km olmasna ragmen geldiler 35 gun kaldilar hic sesimi cikartmadim kp azarlamalarina terslemelerine katlandim en son kv iyice doldurmus uzerime saldi. Carsidan dondurma almistik her zaman carsiya cikamiyoruz.
burada market bakkal yok çocuklara aldim dolaba attım her gun cikartip 2 ser kasik yiyorlardi.
Ben onlara ikram etmemisim bagirdi cagirdi 3 gundur dolapta duruyor sen cikartip ikram etmiyorsun kendin cocuklarinla zikkimlaniyorsun dedi.ben agzima koymamistim halbuki param var alirim yerim dedi dusunun bunu soyleyen seref yoksunu 75 yasinda kaynana hic sesini cikartmadi.
ve gece nin bi yarisi biz gidiyoruz bizi birak dedi ogluna (simdi Allah var o zaman yanimda oldu yada ben oyle saniyorum) esim iyi baba hadi gotureyim dedi gittiler.
arabada hep beni kotulemisler ben onlara surat asiyormusum cevizi cocuklarimla birlikte yiyip onlara vermiyormusum.
sen sevebilirsin ama biz sevmiyoruz demisler esim hic sesini cikartmamis bidahada gelmem diye gittiler.
ama sonrasinda annesi defalarca aradi acmadi. zoruna gitmis esimin beni kotulemeleri sesimi neden cikartmadim diye gunlerce kendine kizdi yada bana oyle soyledi bilmiyorum.
aradan 1 yil gecti hic birsey olmamis gibi yine geldiler domates biber sitilleri getirmisler ekmeye ben 35 haftalik hamileyim 3 gun kaldilar hic muhattap olmadim. konusmadim gulmedim ama yinede yuzsuz luk yapip utanmadan 3 gece kaldilar. Tabi esim etraflarinda kole hic bisey olmamis gibi davrandi.
Kv bebek nasil kac gun kaldi diye sormadi hic hazirlik yaptinmi biseye ihtiyacin varmi demedi.
Ve ben artik dayanamiyorum 2 çocuğum var ve 35 haftalik hamileyim maddi sikinti hat safhada ucan kusa borcumuz var desem yalan olmaz; ((
Bizim esyalar kayin validede esyalarimi buraya getirmek istemedim ilk baslarda ev biraz tadilat oldu getirelim dedik.hala gelecek 1 senedir getirmiyo sordugum zaman sen ilk bas istemedin simdide sik bogaz edip durma beni diyor doguma 20 gun kaldi ve annem kardesim gelecek ama yatacak yer yok kaldirdim attim herseyi nasilsa esyalar gelecek diye zaten kaynananin eski pusku seyleriydi .
Doguma 20 gun kaldi ve hala bebegin bi zibini bile yok aniden bebek gelecek olsa napcam hic bilmiyorum soyliyorum umursamiyo hos cebindede sadece 60tl var.bende 300 tl vardi bebege harcarim diye biriktirdigim gecen gun verdim1 günde harcadi bitti.annem gonderdi 3.500 tl oda borca gitti.kafayi yicem düşün düşün.
Cok uzattim farkındayım.
gecen sene ari aldi butun akrabalarina en cok babasina verdi. Bize kalan bali suzdu suzunce bal dondu kaldi. Bunuda 5 kiloluk yag bidonuna koydu yani yaklasik 10 kilo bal vardi. 2 gun once bu bali babasina verdigini ogrendim hepsini cikartmis vermis inanamiyorum hirsiz gibi götürdüler bana hic bisey soylemediler. Esim verdigim tepkiye kizdi ne olmus verdiysem dedi hic sesimi cakartmadim halada konusmuyorum konusmayida dusunmuyorum .kendimi kapadim resmen.
Simdi ben bu adamin yuzunu gormek istemiyorum. istanbulda evim var. Cocuklarimi alip gideyim diyorum hic birsey soylemeden orda dogumumu yaparim ablam var annem var bakariz beraber diyorum yanlismi dusunuyorum?
biktim 10 senedir parasizliktan her sene duzelecek diye bekliyorum hic duzeldigi yok baska işte dusunmuyo seviyormus bu isi carsidan ev tut diyorum oda yok kararsizim siz bi akil verin ne olur.?; (