• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne yaparsam yapayım tırnaklarım uzamıyor :(

sufigo

Mühendis adayı :)
Kayıtlı Üye
2 Haziran 2013
718
156
73
kızlar merhaba şu zamana kadar denemediğim kalmadı eskiden tırnaklarımı çok yerdim 2 yıldır yemeyi bıraktım :18: forumda tüm yazılan şeyleri de uyguladım zeytinyağı sürdüm limon sürdüm tırnak güçlendiricisi uyguladım ama hiçbir işe yaramadı .. :14: lütfen yardım edin ben de artık uzun tırnaklara sahip olmak istiyorum :2: bazen o kadar kişi bakıyor ama 1-2 tane yorum oluyor ve bu insanı çok üzüyor çünkü sonuçta yardım istiyoruz ve acil birşey yorum yapmak 1 dakikanızı almaz lütfen yardım edin..

kızlar merhaba şu zamana kadar denemediğim kalmadı eskiden tırnaklarımı çok yerdim 2 yıldır yemeyi bıraktım :18: forumda tüm yazılan şeyleri de uyguladım zeytinyağı sürdüm limon sürdüm tırnak güçlendiricisi uyguladım ama hiçbir işe yaramadı .. :14: lütfen yardım edin ben de artık uzun tırnaklara sahip olmak istiyorum :2: bazen o kadar kişi bakıyor ama 1-2 tane yorum oluyor ve bu insanı çok üzüyor çünkü sonuçta yardım istiyoruz ve acil birşey yorum yapmak 1 dakikanızı almaz lütfen yardım edin..

sendeki vitamin eksikliğide olabilir..biotin..saç ve tırnak vitamini kullan..

19 kişi bakmış ve 1 yorum.. yorum yapmak çok zor geliyor anlaşılan. :47:

Bol bol meyve ye,vitamin eksikliğinden kaynaklanabilir..

Bakım kürleri kullanacağına, en doğal yöntemi kullan..

oje suruyomusun?mesela ben oje surdugum zaman tırnaklarım daha cabuk uzuyo tırnaklarım ayrıca menekse yagıda guclenmesını saglar:34::34:

oje suruyomusun?mesela ben oje surdugum zaman tırnaklarım daha cabuk uzuyo tırnaklarım ayrıca menekse yagıda guclenmesını saglar:34::34:

evet sürüyorum da benim çabuk uzamasına etki vermiyor :50: menekşe yağını da denicem teşekkürler :61:

benımde uzuyo ama heemn kırılıyor cok ınceee nasıl kalınlastırabılırım

Benim de çok zor uzuyordu uzarken de kat kat ayrılıyordu sanki.Menekşe yağı ve dax sulphur kullanmanı tavsiye ediyorum. Aklına geldikçe limonla ov tırnaklarını. Şuan tırnaklarım kırılmıyor soyulma da yok :) İnşallah sende de işe yarar.

Benim de çok zor uzuyordu uzarken de kat kat ayrılıyordu sanki.Menekşe yağı ve dax sulphur kullanmanı tavsiye ediyorum. Aklına geldikçe limonla ov tırnaklarını. Şuan tırnaklarım kırılmıyor soyulma da yok :) İnşallah sende de işe yarar.

ah teşekkürler hemen bugün alıcam senin adına da çok sevindim :61:

canım bende yiyodum ama hala da arada yiyorum unutup ben besleyici falan kullanmadım valla teyzem şampuanlı suyla yıka ellerini dedi ama ben okadar çok bulaşık yıkıyorum ki gerek kalmıyor ona ve elim sudan çıkmadığı için etleride tırnaklarımda uzuyo.

tatlım bnde tırnak yiyorum ve etlerini ama şuan uzattım baya yememeye calışıorum fırsat olsa limon kullanıcam ama fırsatım olmuo. el ve tırnak kremi var resmi şu
Eki Görüntüle 790571 gzel bir krem tırnaklarım sert ve cabuk uzuyo sayesınde:nazar:

Back