Siz bir konu açıyorsunuz , bende okuyup yorum yapıyorum olay bu kadar net. Bende evliyim, ben ya da eşimin "eski" sevgiliden bahsettiğini düşünüyorum korkunç bir durum. Bir kadının aldatmak istiyorum demesi, her şeyden evvel evliliğe saygısını yitirdiğinin kanıtıdır. Yani oraya çatır çatır yazsanız da, bu benim değil sizin probleminiz olur. Maksat niyet değil mi?
İnsanlar ikinci üyelik alıp konu açabilir bilgi verildiği takdirde. Tanıdığı vardır, bileni vardır. Burda sizin bu hesabınızın altında sizi tanıyan, şahsen ve ismen bilen dostlarınız yahut akrabalarınız olsa, şuan yeni hesapla yazıyor olurdunuz bu konuyu, o yüzden kaç yıllık üye olduğunuz konusuna girmedim yahut size fake diye ithamda da bulunmadım.
Herkesin konuşma şekli, tavrı, hatta cümleleri kendine aittir. Ben hakaret yahut küfür içerikli bir şey yazmadığım(ki böyle bir şey söz konusu olamaz) sürece siz benim türkçeme takılmayın. Ben sizin hanımefendi yerine "hanfendi" yazmanıza takılmayacağım şahsen.
Son olarak, sizin durumun özelinde ne yaptığınız burada hiç birimizi ilgilendirmez. Biz anlattığınızdan yola çıkar analiz yapabiliriz. Bende bu doğrultuda size evli bir bay/bayanın eski sevgiliyle konuşması yahut görüşmesi bana ters geliyor dedim. Size gidip birşeyler yaşıyorsunuz demedim. Dikkati çekmek isterim.