Ne yaparsam yapayim olmuyor..Yurumuyor evliligim..Sevmiyor beni esim..

Ben büyük bi uyum gördüm siz kompozisyonu kafanız da oturtamamışsınız bence.
adamın beyninde başka kadınlar varki arayış içinde
Bunu söyledikten sonra hem fiili aldatma yapmadığını
Ardındanda aldatmaya meyilli adam olduğunu söylüyorsunuz
meyilli yani aldatmamış henüz iması

Sonrada çıkmış başkalarını sadece aldatmayı fiziksel düşünmekle suçluyorsunuz

O zaman kocam aldatmaya meyilli demiceksiniz beni aldattı aldatıyor diyeceksiniz

Kendinizle sürekli çelişiyorsunuz
Bence sizin aklınız bir hayli karışmış

Aldatma meyilli olduğu belli internetten geçmişinden .Ancak fiiliyatta yakalamadım.

Aldatılmak hem beden hem yürek hem zihnen yapilir.Aldatmak denilince sadece organların birleşmesi değil (bazılar sadece o yönlü anlamis)ve ben de illa cinsel yönden aldatacağım anlamı taşımaz diyorum .

Bu kadar öz ve sadeleştirilmiş cümleleri nasıl anlayamıyorsunuz??

adamın beyninde başka kadınlar varki arayış içinde
Bunu söyledikten sonra hem fiili aldatma yapmadığını
Ardındanda aldatmaya meyilli adam olduğunu söylüyorsunuz
meyilli yani aldatmamış henüz iması

Sonrada çıkmış başkalarını sadece aldatmayı fiziksel düşünmekle suçluyorsunuz

O zaman kocam aldatmaya meyilli demiceksiniz beni aldattı aldatıyor diyeceksiniz

Ok şimdi anlaştık.
Yorumlar bana esimi cinsel yönden aldatacağım vurgusu ile anneliği ne kadar getirildiği için ben o konu hakkında açıklama gayreti icerisindeydim .

Diğer cumlelerim için ise bi tezatlık olduğunu düşünmüyorum sadece belki eksik cumle yada kelime zira zaten diğer açmış olduğum konumda adam beni beyniyle gözleriyle aldattı yazmıştım .

Fiiliyatta biriyle beraberlik yakalamadım yazışma vs yok ancak evet zihnen ve gözle aldatiliyorum .

Ben olayı bir anne ve babaya yakışır mı yakışmaz mı diye değerlendirmiyorum.

Karşımda tutkulu sekse ve doyumsuz aşka aç olan ancak ne yapması gerektiğini bilmeyen bir kadın görüyorum.

Bence akıllı bir kadınsınız. Eşinizi aldatmanın yanlış olduğunuzun farkındasınız tabi yorumları okumadım, görüştünüz mü bilmiyorum.

Eşinizle beraberlik esnasında sevgilinizi düşlediniz mi? Cevap evetse kendinize bunu yapmayın. Bu adam sizi mutlu edemiyor. Boşanın. Ama diğer sevgiliyi de bırakın.

Evli bir kadından faydalanmak isteyen bir adam o. Tek tabanca devam edin.

Ben olayı bir anne ve babaya yakışır mı yakışmaz mı diye değerlendirmiyorum.

Karşımda tutkulu sekse ve doyumsuz aşka aç olan ancak ne yapması gerektiğini bilmeyen bir kadın görüyorum.

Bence akıllı bir kadınsınız. Eşinizi aldatmanın yanlış olduğunuzun farkındasınız tabi yorumları okumadım, görüştünüz mü bilmiyorum.

Eşinizle beraberlik esnasında sevgilinizi düşlediniz mi? Cevap evetse kendinize bunu yapmayın. Bu adam sizi mutlu edemiyor. Boşanın. Ama diğer sevgiliyi de bırakın.

Evli bir kadından faydalanmak isteyen bir adam o. Tek tabanca devam edin.

Eşim dışında bir erkeği dusleyebilseydim şuan burada bunları yazacak ağlayan yüreğim olmazdı buna emin olun.

Eski sevgilim konusunda da haklı olabilirsiniz ama ne hissettiği ne düşündüğü umrum değil ben sadece ona anlatarak bi nebze rahatlıyorum o kadar.

Bu kadar ön yargılı davranan kadinlarn yarisinin aklindan aldatmak geciyodr zaten de dile getiremiyorlardr. sadece acik sozlu olup dile getrmis fikrinizi sylemenz yetrliydi bnce. .

ben son bir soru daha sormak istiyorum

Hani "ben aşkı özledim, romantizme herşeye hasretim" ve sonrada " herkes eşimi cinsel yönden aldatıcam sanmış, aldatma deyince illa cinsel yönden aldatcam gerekmez diyorum" dediniz ya merak ettim bunu nasıl yapıcaksınız

Şuan görüştüğünüz eski sevgilinizin elini bile tutmuyorsunuz, ancak sohbet edip gülüp eğlenip mutlu oluyorsunuz, size hala ilgili olması hoşunuza gidiyor, gözünü ayırmadan bakıp ne kadar mükemmel bir kadın olduğunuzu bu adamın sizi hakettmediğini söyleyip teselli ediyor...

Söylermisiniz cinsellik olmadan bu yazdıklarımdan başka yapacağınız ne gibi bir farklılık size romantikliği ve aşkı getirecek ve bunu aldatma olarak nitelendireceksiniz
Yani hangi farklılıkla bunun adı aldatma olacak

Elini tutmanıza izin vermeniz mi yada yanyana sarılarak uyumak mı ? Cidden merak ediyorum
Bi yazarsanız

Bide bu adamın yada herhangi başka bir adamın cinsellik olmadan sizle aşk yaşayacağına eminmisiniz?

Okadar net yazmışsınki canım belliki çok acı çekiyorsun keşke imkanın olsada kendine yeni mutlu bir hayat kurabilsen.
Ama şuanda sadece defalarca eşinle konuşup içindekileri atlatmaktan başka çaren yok gibi.
Ben sana hak veriyorum canım, çaresizlikten eski tanınmış bir yüze dertlerini anlatıyorsun ama yapma bu seni mutlu etmez. Allah yardımcın olsun canım

ben son bir soru daha sormak istiyorum

Hani "ben aşkı özledim, romantizme herşeye hasretim" ve sonrada " herkes eşimi cinsel yönden aldatıcam sanmış, aldatma deyince illa cinsel yönden aldatcam gerekmez diyorum" dediniz ya merak ettim bunu nasıl yapıcaksınız

Şuan görüştüğünüz eski sevgilinizin elini bile tutmuyorsunuz, ancak sohbet edip gülüp eğlenip mutlu oluyorsunuz, size hala ilgili olması hoşunuza gidiyor, gözünü ayırmadan bakıp ne kadar mükemmel bir kadın olduğunuzu bu adamın sizi hakettmediğini söyleyip teselli ediyor...

Söylermisiniz cinsellik olmadan bu yazdıklarımdan başka yapacağınız ne gibi bir farklılık size romantikliği ve aşkı getirecek ve bunu aldatma olarak nitelendireceksiniz
Yani hangi farklılıkla bunun adı aldatma olacak

Elini tutmanıza izin vermeniz mi yada yanyana sarılarak uyumak mı ? Cidden merak ediyorum
Bi yazarsanız

Bide bu adamın yada herhangi başka bir adamın cinsellik olmadan sizle aşk yaşayacağına eminmisiniz?

Hepsi bir bütün elbette. Esim dışında başka bir erkeği ruhuma gönlüme sokmak eşimden uzaklaşmak hatta ondan nefret etmek istiyorum özet bu.Ne illa cinsellik ne illa duygusallık diyorum ya hepsi bir bütün.

Burada algılanan ise gidip öylesine biri ile yatıp kalkcam ,adamdan övgü duyacağım sonra da oh rahatladim diyeceğim .Komik geliyor sadece bana bu senaryo.

Asil durtulerim ise esimi haketmediği yüreğimden kovmak . Boşanarak zamanla unutabilirim ama şuan detaylı yazamayacağım şeylerden dolayı imkansız. Canımı acıtıyor esim bu süre zarfında bu acıma son vermek istiyorum çünkü dayanamıyorum .

Eski sevgilim konusunda icim vicdanım çok rahat hic umrum olmayan bir adam ve sizlere göre bu aldatmaksa aldatmak olsun adı ;benim için ise geçmiş yıllardan kalmış bi derttas.Hic bi önem hic bi duygu arz etmiyor benim için .

Onun görüşlerini merak ediyorum çünkü bi erkek gözüyle yorumlari farklı bizlerden ve bi erkek gözüyle yorumlamaları önemli benim için .

Aldatma meyilli olduğu belli internetten geçmişinden .Ancak fiiliyatta yakalamadım.

Aldatılmak hem beden hem yürek hem zihnen yapilir.Aldatmak denilince sadece organların birleşmesi değil (bazılar sadece o yönlü anlamis)ve ben de illa cinsel yönden aldatacağım anlamı taşımaz diyorum .

Bu kadar öz ve sadeleştirilmiş cümleleri nasıl anlayamıyorsunuz??

Burada soyediğinize hemen hemen yazan herkes katilmis zaten.
Aldatmak sadece organların birleşmesi değildir.
Eski sevgiliniz ile görüşüyor olmanız da aldatmaktir.
Skoru esitlediniz, merak etmeyın.
İçinde bulunduğunuz durumu anlayabiliyorum, burada deseydiniz ki eski sevgilim ile bir kere görüştüm, beni bu kadar irrite etmezdi.
İlgisiz kalmış kadın, eşini seviyor ama adam odun, kadin da yapmış bir hata denebilirdi.
Ama siz 1 yıldır süregelen görüşmeden bahsediyorsunuz, işin rengi çok değişir.
Siz bile isteye aldatmak istediğiniz adama aynı zamanda bosanamadiginiz için mahkumsunuz.
Mahkum olma sebebiniz maddiyat ise, siz para karşılığı mutluluğu satan bir insan olursunuz. Evet durumunuz uygun bir iş bulmaya musait olmayabilir ama pekala asgari ücrete is bulursunuz. aileniz biraz destek çıkar, nafaka vs eğer bu kadar caresizseniz, kendinize aldatmayı yakistiracak kadar dertli iseniz bir yolunu bulursunuz.

Size karşı bu kadar ilgisiz ve kaba olan, anlayış yoksunu kocanızı sevmeye uzun süre daha devam edemezsiniz zaten merak etmeyin.
Ki ben romantik ifadelerinizi gerçekçi bulmuyorum , onu sevmek istemiyorum, haketmedigi yüreğimden kovmak istiyorum vs..
Bence bir daha düşünün ne istediginizi, kendinize itiraf edemiyor olabilirsiniz.

Siz aşırı kırılmış ve gururu zedelenmis bir kadın olarak intikam istiyorsunuz.
Esinizi sevdiğiniz için değil, sevmediğiniz için aldatmak ve sizin ne hissettiğinizi anlamasını istiyorsunuz.
Aldatmıyor olmaniz da(bence aldatiyorsunuz) akıllı bir kadın oldugunuzdan kendinize yakistiramadiginizdan .
Bence kocamı seviyorum un arkasına saklanmayın . inFlamess inFlamess

Bilmiyorum, hiç masum bulmadım ben sizi. Konuyu açarken etikete bile "aldatmak istiyorum" diyorsunuz. Eski sevgiliniz, siz... masum değilsiniz vallaha. Kusura bakmayın, eşinizin avda olması (sizin tabirinizle) ile sizin yüz yüze eski sevgilinizle görüşmeniz eş değer. Tokalaşmak istemiyorum falan, boş sözler biraz. Birde edit eklemişsiniz keşke oda beni anlatsa eski sevgilisine beni çok sevip dye. O zaman burda onu konu açacaktınız ve bizde konuşacak adam mı kalmamış diyecektik. Çok gördük siz gibileri... Yani kadının şiddetinden nefret ettiğim gibi, böyle masum gözüküp keyfine bakmasından da nefret ediyorum Bebeği olan annesiniz.

Hayırlısı.

"Tokalaşmak istemiyorum sözü felan boş sözler "derken hanfendi???

Masum gelmemiş olabilirim size o sizin hissiyatiniz lakin eğer durumum sizin var saydiginiz gibi olsaydı "eski sevgilimle çatır çatır sevişiyorum " yazardim buna emin olun .

2009 dan beri aktif uyeyim. Öyle bazıları gibi gidip ikinci üyelik alipta yazmadım .

Aldatmak istiyorum yazmışım zaten daha otesi ne ?

Aldatmak istiyorum diye yazarken çekinmeyeceğim de eski sevgilimle bilmem ne yapıyoruz demekten mi çekineceğim ??

Bir de "valla"li felanli konuşuyorsunuz bilmediğiniz görmediğiniz şeyler için.Çok itici.

Son düzenleme:
Bankasya olayı sonrası iş teklifi almışsın, ama kabul etmek istememişsin çocuğun var diye

Eşinle zaten sorunlar yaşıyormuşsun ikinci çocuğu doğurmuşsun

Maddi sorunlar için eşinden boşanmıyorsun, ama onu aldatmak istiyorsun

Biraz dengesiz buldum sizi

Bankasya olayı sonrası iş teklifi almışsın, ama kabul etmek istememişsin çocuğun var diye

Eşinle zaten sorunlar yaşıyormuşsun ikinci çocuğu doğurmuşsun

Maddi sorunlar için eşinden boşanmıyorsun, ama onu aldatmak istiyorsun

Biraz dengesiz buldum sizi

Bahsettiğiniz is teklifi ile sonra ki süreç farklı bu konulara kesinlikle girmek istemiyorum .Varsın bilinmezlik yada tutarsızlık olarak bilinsin.

İkinci çocuk isteyerek olması desem ?Klasik KK vakası olarak da düşünebilirsiniz şöyle olmuştu böyle olmuştu diye anlatacak değilim ancak iyi ki gelmiş benim bi şikayetim yok ne ilkine ne ikincisine.

Ben maddi sorun icin bosanaman demedim ise girmeden ayrılamam dedim zira gayet varlıklı bi ailem var ama ailevi problemlerim girla. Babam psikiyatri tedavi gören bi adam en son ayrılık surecimiz de yine bir ton tedavi almak durumunda kaldı hic birşeyle mücadele edecek ruhum gücüm yok tekrar aynı surecler vs.cidden hic kolay şeyler değil .

Bi önce ki ayrılık sürecin de büyük çocugumla da baba konusunda çok sıkıntı yaşadım cesaretim yok ona da yeniden birşeyler yaşatmaya.

Arkadaş anlayin sana ya ben zaten bu adamı yüreğimden atamamışken bir de prangalar takıldı ayaklarima. Işte dört bi yanimi saran önce şey var gidebilsem özgür olsam uçsam keşke olmuyor işte. Böyle bi evlilikte kim durmak ister ki ama durduran birşeyler var işte ..Ama yüreğim ama ailem ama çocuğum bilmiyorum.Dışarda yağmurlar yağıyor şimşekler çakıyor siz hadi çok diyorsunuz bana.Tek bildiğim şuan gidilecek vakit değil .

Anlıyorum sanırım kaderin yazmadığı mutluluğu insan ne kadar isterse istesin yasayamiyor.

Yormayın kendinizi arkadaslar bana anlamayanlar değil cidden anlayanlar yazsın zira cevremde çok var zaten diğerlerinden.

Olayları çok dramatize etmek istemiyorum yaşadığım bi trajedi felan yok bu kadar melankolik bi insan felan da değilim gayet renkli hayat dolu bi karaktere sahibim ancak es konusunu saplanti haline mi getirdim yoksa her insan mi bu şekil acı yaşar belki bunun arayışı içindeyim ben ne yaşıyorum ?

Ben diziler de ki aşklara mi özeniyorum?
Aslında evlilik bu ama ben bi ergen hayallerine mi sahibim?Boşanmak sık baştan demek aslında ama ben aynı tablonun bir tarafını kırıp o parçayı atıp kalani aynı şekil duvara asmak olarak mi görüyorum .Ben o fotoğraftan eşini çıkartınca acılarım dinecek mi?Peki ya toparlamam gerekenler..

Buraya yazdım ki; belki derin düşünenler belki psikoloji gelişimle çok ilgilenenler belki çok farklı belki biraz uc belki gayette mütevazi yani farklı farklı görüş açılarına sahip üç beş insan gelir de kafam da şimşekler çakar diye..

Belki tutamadığım bi yerden tutturur belki tek bi cümle ile farklı bi bakış acısı kazandırır farklı bi yol denettirir diye yazdım.

Psikologum var ancak son terapilere devam etmiyorum .Belki de devam etmem gerekli bilmiyorum ama o da tüm kararı bana bırakıyor onume üç beş tane seçenek koyup .

Ayrıca esim hakkında eşinin kadınlara zaafı var seni bırakıp başkasını alsa bu bu şekil devam edecek senlik birşey yok diyor .Eşimle görüşmeden sadece benim anlattiklarimdan eşime nevrotik kişilik bozukluğu koydu ayrıca kadınlara zaafı var net dedi.

Issiz adam ki adamın asıl konusu da bu işte dedi baglanamazlar tek bi kadına dedi.Daha bir ton şey.

Hani tüm bunlar yazıyorum belki biriniz gelir yazar ,elimde ki mevcut şeylere hangi gözlükle bakmam gerektigi konusun da bi ışık yakar .

Bahsettiğiniz is teklifi ile sonra ki süreç farklı bu konulara kesinlikle girmek istemiyorum .Varsın bilinmezlik yada tutarsızlık olarak bilinsin.

İkinci çocuk isteyerek olması desem ?Klasik KK vakası olarak da düşünebilirsiniz şöyle olmuştu böyle olmuştu diye anlatacak değilim ancak iyi ki gelmiş benim bi şikayetim yok ne ilkine ne ikincisine.

Ben maddi sorun icin bosanaman demedim ise girmeden ayrılamam dedim zira gayet varlıklı bi ailem var ama ailevi problemlerim girla. Babam psikiyatri tedavi gören bi adam en son ayrılık surecimiz de yine bir ton tedavi almak durumunda kaldı hic birşeyle mücadele edecek ruhum gücüm yok tekrar aynı surecler vs.cidden hic kolay şeyler değil .

Bi önce ki ayrılık sürecin de büyük çocugumla da baba konusunda çok sıkıntı yaşadım cesaretim yok ona da yeniden birşeyler yaşatmaya.

Arkadaş anlayin sana ya ben zaten bu adamı yüreğimden atamamışken bir de prangalar takıldı ayaklarima. Işte dört bi yanimi saran önce şey var gidebilsem özgür olsam uçsam keşke olmuyor işte. Böyle bi evlilikte kim durmak ister ki ama durduran birşeyler var işte ..Ama yüreğim ama ailem ama çocuğum bilmiyorum.Dışarda yağmurlar yağıyor şimşekler çakıyor siz hadi çok diyorsunuz bana.Tek bildiğim şuan gidilecek vakit değil .

Anlıyorum sanırım kaderin yazmadığı mutluluğu insan ne kadar isterse istesin yasayamiyor.

Yormayın kendinizi arkadaslar bana anlamayanlar değil cidden anlayanlar yazsın zira cevremde çok var zaten diğerlerinden.

Hayatım güçsüzsün ve dengesizsin. Madem ailenin maddi durumu iyi neden kocana yapışıyorsun? Madem yapışacaksın neden aldatmayı istiyorsun? Kocana muhtaç durumdasın, diğer taraftan belli ki bu durumu gururuna yediremiyorsun. Aldatınca kocan seni sevecek mi, intikam mı almış olacaksın? Neyse yorumu seni anlayanlara(!) bırakıyorum.

"Tokalaşmak istemiyorum sözü felan boş sözler "derken hanfendi???

Masum gelmemiş olabilirim size o sizin hissiyatiniz lakin eğer durumum sizin var saydiginiz gibi olsaydı "eski sevgilimle çatır çatır sevişiyorum " yazardim buna emin olun .

2009 dan beri aktif uyeyim. Öyle bazıları gibi gidip ikinci üyelik alipta yazmadım .

Aldatmak istiyorum yazmışım zaten daha otesi ne ?

Aldatmak istiyorum diye yazarken çekinmeyeceğim de eski sevgilimle bilmem ne yapıyoruz demekten mi çekineceğim ??

Bir de "valla"li felanli konuşuyorsunuz bilmediğiniz görmediğiniz şeyler için.Çok itici.

Siz bir konu açıyorsunuz , bende okuyup yorum yapıyorum olay bu kadar net. Bende evliyim, ben ya da eşimin "eski" sevgiliden bahsettiğini düşünüyorum korkunç bir durum. Bir kadının aldatmak istiyorum demesi, her şeyden evvel evliliğe saygısını yitirdiğinin kanıtıdır. Yani oraya çatır çatır yazsanız da, bu benim değil sizin probleminiz olur. Maksat niyet değil mi?

İnsanlar ikinci üyelik alıp konu açabilir bilgi verildiği takdirde. Tanıdığı vardır, bileni vardır. Burda sizin bu hesabınızın altında sizi tanıyan, şahsen ve ismen bilen dostlarınız yahut akrabalarınız olsa, şuan yeni hesapla yazıyor olurdunuz bu konuyu, o yüzden kaç yıllık üye olduğunuz konusuna girmedim yahut size fake diye ithamda da bulunmadım.

Herkesin konuşma şekli, tavrı, hatta cümleleri kendine aittir. Ben hakaret yahut küfür içerikli bir şey yazmadığım(ki böyle bir şey söz konusu olamaz) sürece siz benim türkçeme takılmayın. Ben sizin hanımefendi yerine "hanfendi" yazmanıza takılmayacağım şahsen.

Son olarak, sizin durumun özelinde ne yaptığınız burada hiç birimizi ilgilendirmez. Biz anlattığınızdan yola çıkar analiz yapabiliriz. Bende bu doğrultuda size evli bir bay/bayanın eski sevgiliyle konuşması yahut görüşmesi bana ters geliyor dedim. Size gidip birşeyler yaşıyorsunuz demedim. Dikkati çekmek isterim.

Siz bir konu açıyorsunuz , bende okuyup yorum yapıyorum olay bu kadar net. Bende evliyim, ben ya da eşimin "eski" sevgiliden bahsettiğini düşünüyorum korkunç bir durum. Bir kadının aldatmak istiyorum demesi, her şeyden evvel evliliğe saygısını yitirdiğinin kanıtıdır. Yani oraya çatır çatır yazsanız da, bu benim değil sizin probleminiz olur. Maksat niyet değil mi?

İnsanlar ikinci üyelik alıp konu açabilir bilgi verildiği takdirde. Tanıdığı vardır, bileni vardır. Burda sizin bu hesabınızın altında sizi tanıyan, şahsen ve ismen bilen dostlarınız yahut akrabalarınız olsa, şuan yeni hesapla yazıyor olurdunuz bu konuyu, o yüzden kaç yıllık üye olduğunuz konusuna girmedim yahut size fake diye ithamda da bulunmadım.

Herkesin konuşma şekli, tavrı, hatta cümleleri kendine aittir. Ben hakaret yahut küfür içerikli bir şey yazmadığım(ki böyle bir şey söz konusu olamaz) sürece siz benim türkçeme takılmayın. Ben sizin hanımefendi yerine "hanfendi" yazmanıza takılmayacağım şahsen.

Son olarak, sizin durumun özelinde ne yaptığınız burada hiç birimizi ilgilendirmez. Biz anlattığınızdan yola çıkar analiz yapabiliriz. Bende bu doğrultuda size evli bir bay/bayanın eski sevgiliyle konuşması yahut görüşmesi bana ters geliyor dedim. Size gidip birşeyler yaşıyorsunuz demedim. Dikkati çekmek isterim.

Hanımefendi yerine neden size hanfendi yazdigimi ,google a hanfendi yazarak ogrenebilirsiniz.

Şimdi iyi gunler size hanfendi.

X