Ne yaparsam yapayim olmuyor..Yurumuyor evliligim..Sevmiyor beni esim..

Ya Allahım korusun böyle şeyleri duydukça beynim donuyo, midem bulanıyor aklıma hep o görüntü geliyor
Benim dayım siber suçlarda çalışıyor bir kere bilgisayarınıda masaüstündeki ilginç bi dosya dikkatimi çekti
Aslında ayıp ama merakıma yenilip baktım
İçi bir kadının fotoğrafları ve bazı adamların sosyal medya sohbet dökümleri vardı, kadının normal fotoğrafları var çocuklarıyla falan türbanlı normal bir kadın (lütfen bunu tartışma konusu yapmayın burda konu türbanlı olması falan değil)
Diğer fotoğraflarında anadan doğma full çıplak
Değişik değişik pozlar vermiş kendi çekmiş belli
Yazışmaları okudum adamın biri bu kadının oğlunu tehdit ediyor o anana sahip çık falan diyor
Oğlan şok ne diyorsun falan yazmış
Konuşmaları tahmin edersiniz devam etmiş en son annen abimin peşini bıraksın yoksa fotolarını nete yayarım demiş
Oğlu ne fotoğrafları demiş
Adam da annen abime çıplak fotolarını yollamış demiş
Neyse işte oğlunada yollamış o resimleri boşa konuşmadığını ispatlamak için..

Dayıma sordum en son anlattı konuyu
Oğlu gelmiş annemin fotolarını yaycaklar falan demiş
Şikayet etmiş
O fotolarla sahte hesaplar açılıp fotoğraflar deşifre edilmiş kadının tüm listesine yollanmış
Üstüne tüm polislerin elinede geçti
Off off düşünmek bile istemiyorum, hele o oğlunun halini
Babasının da haberi olmuş, kadının sevgilisini bulmuşlar
Adamda demişki, evliymiş eşinden ilgi görmüyormuş bunu sonradan söyledi demiş haberim yoktu demiş
Kadın beğenildiğini duymak, arzulandığını hissetmek için foto yollayıp duruyormuş
Daha bişey yaşamamışlar falan filannn

Offf yazarken yine içim şişti
Hele o adamın mesajlaşmada o oğlana dediği laflar adamı katil eder intahar ettirir o derece

Allah vermesin

bir ilişkide saygı yoksa o ilişkide hiç birsey olmaz .ben eşimi gerçekten çok seviyorum tek şikayetçi olduğum konu romantik olmamasıydı . doğumgünümü kutlardı ama kendisi pek hoşlanmaz doğumgünlerinden . çok kavga ettim trip attım olmuyor. sonra böyle olmayacak dedim ve onun için ekstra birseyler yaptım ben yaptıkca o da öğrendi . artık daha ilgili ve daha düşünceli hatta çok şükür beklediğimden daha fazlası .sizin konunuzla pek benzemiyor ama demek istediğim şey bazı şeyler konusarak olmuyor. görmesini sağlayın onu mahcup ederek anlamasını sağlayın. bence bugün sizin miladınız olsun mağdem cokseviyorsunuz boşanmayı düşünmüyorsunuz o zaman aileniz için savasın yoksa bir ömür böyle geçmez

ben anlamadım sizi
adamın potansiyel aldatma eğilimi var diyorsunuz sizin yok mu
eski sevgilinizle görüşürken çocullarınız hiç gelmiyor mu aklınıza
eski sevgili de evli mi

Anneyiz ya her turlu cefayi cekmeliyiz. Bizde kimiz ki. Cocuklari da kendi kendimize yaptık.

Aslında insan anne olmanın dışında başlı başına bir birey. Annelik, eşlik, evlatlık diğer kimliklerimiz.

O zaman diğer kimliklerini tatmin etmeden doğurmayacaksın. Bu kadar basit.

Siz şimdi aynı fikirdemisiniz yoksa ayrımı ben anlamadım
Yada ikinizin arasında bi anlamamazlık durumu var gibi nedersiniz

Esinizle karakter olarak hic uyumlu degilsiniz. Siz duygusal,aska onem veren bir kadinsiniz. Bircogumuz gibi. Esiniz de 7 yillik evli 2 cocuk sahibi olmasina ragmen tam bir abaza. Baska birsey degil. Karaktersiz pisligin teki. Bu adam sizi asla ama asla mutlu edemez. Asla degismeyecek. Aci ama gercek. Eger ayrilmazsaniz omur boyu üzulursunuz boyle. Aldatsaniz da pisman olacaksiniz zaten. Uzuntunuze uzuntu eklenecek. Ayrilmak icin imkan yaratmaya bakin. Ozel sektorde finans bolumlerinde calisabilirsiniz.

Bu yaptığınız yorum çok komik geldi bana.Sizin aldatılmak denilince bunlar aklınıza geliyor demekki..

Sadece organla aldatiliyor beyinle yürekle değil saniyorsunuz neyse belki yorumunuzdan ibret alanlar olabilir de bana komik geldi güldüm sadece yine de tesk.

sen ne yapmaya çalışıyorsun tamam iğrenç bir adamla evlisin ama herkesin hayatı 3 ila 5 aynı eski sevgiline sarmışssın eşini aldatınca ne olacak üstelik elin ona mahkum görünüyor.aldatırsan cocuklarınıda alır kendisi masum adam olur.Dimdik olun iş bulun ve boşanıp hayatınıza bakın.

Rabbim! Kalpleri birbirine ısındıran Sensin.
İzzetinle, ancak kendi muhabbetine sakladığım kalbimi;
Hikmetinle, eşimin kalbine de ısındırıyorsun.
Senden emanet aldığımız kalplerimizi, yine Sana teslim ediyoruz.
Kalplerimizi karartmamıza izin verme,
Kalplerimizden Seni sevmeye yollar aç,
Birbirimize olan sevgimizi, Seni sevmekle çoğalt,
Beni ve eşimi, Seni sevdiren ve Seninle sevinen bir sevgiyle donat.

Rabbim! görüyorum ki Sen,olmuş yeryüzünü her bahar yeniden diriltiyorsun.
Kudretinle, kurumuş kemikler gibi ağaçları,
Çiçek çiçek tebessüm ettiriyorsun.
Yaprak yaprak urbalarla beziyorsun,
Meyvelerce hediyelerle sevindiriyorsun,
Toprağa düşüp, gözlerden uzak olan tohumları
Yeniden gün yüzüne getiriyorsun.
Sen bir baharı, bir çiçeği yaratırcasına kolayca yarattığın gibi;
Eşimin getirdiği her gülden bir bahar tazeliğinde mutluluklar yarat bana,
Yüzümde bir gül gibi açtırdığın her gülücükten,
Eşimin gönlüne gül bahçelerinin ıtırını yay.
Yıllar geçtikçe üzerimize çöken puslu hazanların etkisiyle,
Unutkanlığın rüzgarında savurup dağıttığımız inceliklerimizi,
Kalplerimizin kuytularında unutup, karanlığa bıraktığımız muhabbet sözlerimizi;
Tohumlar gibi filizlendir,
çiçekler gibi süsle,
Yapraklar gibi tazeleştir,
Meyveler gibi tatlandır.

Allah'ım! Bize öğrettiğin gibi
Babamız Adem(AS) ve anamız Havva'yı Cennetten,
Şeytanın aldatmacalarına kandıkları için çıkardın.
Elbetteki bu, senin takdirindir,
Haşa şeytanın keyfine kalmış bir iş değildir.
Biliyoruz ki, bu sayede ancak hak edenler senin yakınlığına kavuşacaktır.
iyi ile kötü birbirinden ayrılacaktır.
Cennetinden sabırsızlığımız yüzünden çıkarıldık,
Tembelliğimiz yüzünden geri dönemiyoruz.
Rabbim! Beni ve eşimi de
Bu dünyadan Cennete dönmek için,
Birbirini hayra kaldıranlardan eyle!
Sabırsızlığımız yüzünden bizi birbirimizden uzaklaştırma!
Sabır ver bana ki; eşimi muhabbetimin ve şefkatimin cennetinde ağırlayayım
Tembellikten uzak tut beni ki; eşimi hiç sebepsiz sevindireyim,
Hiç karşılık beklemeden seveyim.

Allah'ım! Biliyorum ki sen, rahmetinle İbrahim'in (AS) tenini ateşe yaktırmadın,
Bende İbrahim (AS) gibi sana teslim olmaya niyetlenmiş bir kulunum.
Besbelli nefsimin nemrutluğu ile İbrahim(AS) kadar başa çıkabilmiş değilim,
Görünen o ki, kolayca da başa çıkamayacağım.
Nefsim, içimde sık sık inatçılığın ateşini körüklüyor,
Kalbimi kıskançlığın alevlerine savuruyor.
Nasıl ki İbrahim (AS) Senden ateşi söndürmeni istememiş,
Ama bu ateşin içinde kalarak, kurtuluş istemişti.
Kulun ve elçin İbrahim(AS) biliyordu ki;
Senin kendisine selamet vermen, ateşin söndürülmesi şartına bağlı değildir.
Rabbim! şimdi sana, kulun ve elçin İbrahim'in (AS) teslimiyeti hatırına yakarıyorum ki,
Beni, fıtratıma, sonsuz hikmetinin gereğince yerleştirdiğin inatçılığım ve kıskançlığımla bıraksan da,
Bu duygularımı benim ve eşim için "serin ve selametli" eyle!
Kıskançlığın ve inatçılığın ortasından bizi, mutluluğun ve sadakatin gül bahçelerine eriştir.
İnatçılığımı; evliliğimi yürütecek istikametli bir kararlılığa,
Kıskançlığımı; evlilğimi koruyacak sağlam bir kalkana dönüştür!.

Rabbim! Biliyorum ki Sen, kudretinle,
Musa'nın (AS) asasının dokunduğu taşların bağrından billur sular akıttın.
Bende, Musa (AS) gibi Seni,suskunluğun çöllerinde aramaya çabalayan bir kulunum.
Kulun ve elçin Musa'nın(AS) eline katı taşları yumuşatıp,
Yaşlar döktüren bir asayı verdiğin gibi,
Benimde bakışıma ve duruşuma,
Eşimin kalbini yumuşatacak, dilindeki düğümleri açacak esrarı bahşet!
Sen, bana eşimin kalbinden, şefkatinyumuşaklığını tattır!
Eşimin dilinden,aşkın serinliğini taşır.
Beni ve eşimi anlayışsızlığın çölünden, muhabbetin denizine eriştir!
Beni ve eşimi kalbimin kıyılarına erişmekten alıkoyan,
Nefis firavununu kendi hırsının denizinde boğ.
Bize çok şeye sahip olmakla mutlu olunacağını telkin eden,
Daha çok tüketmekle huzur bulunacağını haykıran,
Tüketim sihirbzlarının yalanlarını,
Kanaatkarlığımızın yutup, yok etmesine izin ver.

Rabbim! Biliyorum ki Sen, rahmetinle,
İsa'ya (AS) ölüleri diriltme muzicesi bahşettin.
Kalpleri ölmüş ve inançları yozlaşmış bir toplumu,
İhya etmek için, çürümüş tenlere tazelik bahşeden tecellilerini,
Elçin ve kulun İsa (AS) üzerinden gösterdiğin gibi,
Bana da, eşimin aşkını canlandıracak aşk ver!
Dokunuşlarıma İsa'ya (AS) bahşettiğin gibi diriltici sırdan bahşet!
Eşimi sevmek ve sevindirmek için çektiğim sancıları,
Hz.Meryem'in sancısı gibi bir İsa'ya (AS) analık edecek bereketlerle sebep eyle!
nefsimize uymakla heba ettiğimiz günlerimizi,
Seni anmakla yeniden ihya et!
Gıybet ve boş sözle yaktığımız sevaplarımızı,
Tevbe ve özrümüz sebebiyle bize iade et!
Ettiğimiz kötülükleri, içten bir pişmanlıkla
Sana dönme vesilesi eyle de, rahmetinin dokunuşuyla
İyilikler olarak hesap et!

Rabbim! Sen ki kulun ve Resulün
Her türlü sevgi ve muhabbetin sebebi ve vesilesi olan,
Muhammed'e (SAV); kocası hakkında fısıltıyla konuşan kadının sesini işittiğini,
Kitabında açıkça söylüyorsun.
"Muhakkak ki Allah .Kadının sesini işitti"
Beni, benim kendimi anladığımdan daha iyi anlayan yalnız Sensin!
Beni, benim kendimi sevmemden önce de seven Sensin
Eşim hakkında dile getiremediğim,
Dile getirmekten çekindiğim,
Yüreğimin odacıklarında tereddütle sakladığım,
Ne kadar hayır dua varsa, sen kabul et!
Beni, benim söylediğimden daha fazlasıyla ancak Sen anlarsın!
Halim sana ayandır, dilimden gelen ancak bu eksik beyandır.
Bu dua yi cok seviyorum ve inanilmaz huzur duyuyorum.belki esiniz icin sizde okumak istersiniz.

İnsanların bu tur konuları kime anlatabileceğini düşünüyorsunuz??

Hele bi kadının ??

Eğer dediginiz gibi olsaydı insanlar neden buraya gelip yazıyor ??

Hatta burada bile insan utandığı için 2.üyelik alıp anlatmıyor mu??Tanımadığı insanlar arasında bile utaniyor burada ki kimliği ile yazmaya da bambaşka kişi olarak dert anlatmıyor mu??

Eski sevgili evli mi
Bu tarz bi görüşmeyi eşin yapsa ne hissedersin
Eşinin internet kacamaklarini yüzüne vurdun mu

valla yaptığınız şeyi eşinizinkiyle aynı yani. ikinizde çok ayıp, utanç verici şeyler yapıyorsunuz. eşi geçtim , bir anneye bir babaya yakışmayacak evlatlarınızı utandıracak şeyler. boşanın ikinizde alnınız ak yaşayın ne yaşayacaksınız da. o zaman evlatlarınız utanmaz sizden.

Eşime seni aldatmayı çok istiyorum ama yapamıyorum dedim bi tartışma sonrası ..

Masum bi görüşmeden fazlası diye düşünüyorum eşime söyledigim.
normal bir erkek eski sevgılınızle görüşmenıze ızın vermez... bunu normal karşılıyorsa erkeklıgınden şüphe ederim

Siz oyle zor seyler yadiyorsunuz ki aklinizdan butun bunlarin gecmesi normal. O evde o adamla her gun size yasattiklari sizi bugun ki siz yapmis. Esinizin eserisiniz yani.

Arkadasca gorusmeniz aldatma olarak gormuyorum ben. Oturup cinsellikten eski ask dolu gunlerden konusmuyorsaniz. Guvenilir iyi bir dinkeyici arkadas olmus size.

Bence iyiki o olmus. Su surecte sizin aklinizi bulandiracak hataya surukleyecek biride olabilirdi.

Evliligini bugun olmasada yarin bitirecek sekilde hayatini planla. Birikim yapmaya calis. Is konusu zor allah yrd olsun.

Valla benim eşim kalkıp eski sevgilisine bana olan aşkını ne kadar anlatırsa anlatsın gebertirim onu. Tokalaşmayı bile midenin kaldırmadı insanla neden görüşürsün ki? Bana çok yanlış geldi. Kocanın eski sevgilinle görüştüğünden haberi olduğunu sanmıyprum. Bence ikinizde son derece hatalısınız.

Ben olsaydim soyle yapardim cunku kaybedecek bir sey kalmamis; kendimi deli gibi spora verirdin, gerekirse cocuklarimla eglenerek spor yapardim. Sacimi kuaforde farkli renk ve tarza burundururdum. Tarzimi degistirir bakimli olurdum. Bunlari yaparken de esime ne soguk davranirdim ne de eskisi gibi kapilarda beklerdim. Farkli imaj, kendine bakan kadin, ozguveni olan birey... ic gudusel olarak esinizin ilgisini cekecektir ama ona trip atmadan(o kadar onemsemiyorsunuz gibi gorunmek icin) ayni zamanda da kendiyle alakali guler yuzlu bir esi oynayin. Karsi tarafin azalan ilgisi kiside her zaman tekrar elde etme arzusunu getirir. Hic bir zaman sizi bir daha eskisi gb elde edecegini dusunemedikce ilgisi size kayacaktir daha cok. Birebir yapan akrabamdan biliyorum ise yariyor. Ama hic bir zaman yelkenleri suya indirmeyecek nerdesin kimlesin die sormayacak o opmeden opmeyeceksiniz bile...

Ha birde eski sevgilinizle gorusmekten vazgecin hic bir eski koca haa sevmiyormus tamam o zaman diyip susmaz..

Babaannenin dediğinin tam tersi zaten gerceklesmis. Adam karısından gizli işler çevirmiş ve bu da kadın bilmese bile aralarında sogukluga sebep olmuş. Soğukluğu olusturan konu sahibi değil

Hanımefendi bu yorumdan aldatılmanın sadece bir yönünü bildiğim kabul ettiğim diğerlerini kabul etmediğim kanısına nerden vardınız merak ettim

Burdaki konuyu da direk size yazmadım zaten
Annelik ile kadınsal ihtiyaçların ne ilgisi var
Diyenlere
Bazı arkadaşların Çocuğunuz hiçmi aklınıza gelmiyor muhabbetini kendince alaya alan ve hertürlü zinayı meşru göstermeye çalışanlaraydı

Burada çocuğun düştüğü durumu hiçe sayan hayat benim hayatım diye onun bununla gezen hatta düşen kalkan ve bunu normalmiş gibi gösterenlere bir örnekti bu sadece

Ayrıca aldatılmayı sadece tensel bişey olarak görmeyen biri için, eski sevgilisine kadınlık ruhunu okşatan bundan haz alan ve hala gelip burada "aldatmak istiyorum ama yapamıyorum" diyen biri için fazla mantıklısınız

Ben duygusal bir tatmin ihtiyacı içinde olduğu halde, yine de eşine sadık olan bir kadının hikayesini okudum
Yani eşinizi aldatma ihtiyacı belki de onun yaşattığı kalp kırıklığına misilleme yapmak istemek ama bunu yapamamak
Onun çapkın bakışları yüzünden eşi olarak kalbinizin daha çok kırılması...
Eski sevgiliyle arkadaşlığı aldatma olarak görmedim çünkü birlikte gülebileceğiniz arkadaşların olması az da olsa bir mutluluk oluyordur. Bu kız arkadaş olsa da aynı olurdu. Mevzu o kişinin eski erkek arkadaş olması ise, bir kadın eşinden göremediğini hatta eşinin zedelediği özgüveni başka erkeklerin sözleriyle yeniden kazanmak ister
Nasıl ki eşiniz kendini başka kadınlarla tatmin ediyorsa, siz de kadın olduğunuzu hissetmek için başka erkeklerin de bakış açısını merak ediyorsunuz. Aslında o kişilerde bile eşinizin sizi sevdiğini hissetmeye ihtiyacınız var.
Sadakat duygusu ağır basıyor.
Eşinizle konuşun, "ben senden bunu bekliyorum sen başka alemlerdesin madem ki ben seni mutlu edemiyorum ve karşılığında senin tarafından beğenilmiyorum, o zaman ayrılalım" deyin
Ayrıldığınızda çalışmasanız da belli bir miktar nafaka alabilirsiniz
Sevgi güzel şey ama karşılığı olmayınca acı veriyor. Belki bekar bir kadın olursanız, aradığınız sevgiyi başka birinde bulabilirsiniz.
Bence kendinize eziyet etmeyin.

Ne olursa olsun sadakat hep kalmalı. O da kalmadı mı zaten saygı sevgi de kalmıyor. Aç gözlü insanlar yüzünden yazık oluyor aşklara.. Bunu eşiniz başlatmış siz devam ettiriyorsunuz. Çok sevimsiz. Bence kendinize saygınız için aldatmayı bırakın ya da temiz temiz boşanın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…