- 10 Mart 2016
- 2.729
- 11.380
- 30
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende mutsuzum , ben de şiddet gördüm, benim de eşim aldattı ama eski sevgili ile görüşmek nedir eşiniz adi bir insan şimdi ondan ne farkınız kaldı? bir erkekle arkadaş dahi değilim ben ki eski sevgilimle yapma çocuklarını düşün boşan sonra ne istersen yaşa ama bende bir Anneyim evvela çocuğumun yüzüne bakabilecek yüzüm olmalı .Allah bizi mutsuz eden adamları affetmesin ama ne olur hata yapma ...
insanların ne yaşadığını bilme şansınız var mı? Hiç sanmıyorum ama nasıl davranmasının etik olduğunu biliyoruz öyle değil mi ? Şiddet görmek çoğu kadının yaşadığı onur kırıcı ve üzen bir durum .evlenmeden önce bende sizin gibi ahkam kesiyordum emin olun .şiddet işin içinde ise çeker giderim diye kendi adıma konuşmak gerekse öyle de yapıyorum. sabah gidiyorum neden gitmediğim konusuna gelince terör bölgesinde yaşıyorum burda herşey o kadar kolay değil. gerekn önlemi almadan havaalanına gitmek cesaret ister bulunduğum yerde. Evladımın yüzüne bakma mevzusuna gelince evet bakabilecek yüzüm var çünkü hiç bir yanlışım olmadı. Konu sahibesini belli bir yere kadar anlıyorum hatta sizden iyi anlıyorum ama eski sevgilimle görüşüyoruz eşimi aldatmak istiyorum da kesilip kalıyor. Aldatmak hepimiz için çok basit ve adi bir davranış. Ama savunmasız olduğum bir şehirde ve cok saçma bir sebepten şiddet görmüş olmak benim adiliğim değil. Çok güzel bir cümle kurmuşsunuz iyi bir birey olamayan iyi bir Anne de olamaz .ve hiçbir kadın şiddet gördüğü için kötü olmaz ama aldattığı için hem kötüdür hem yanlış yapmıştır. ve lütfen şunu unutmayın hiçbir evlat Annesinden şiddet gördüğü için utanmaz ama aldattığı için utanır, nefret eder ve işte o zaman evlatlarımız da psikolojik olarak sorunlu bireyler olur.simdi şiddet olan bir evde psikolojik olarak neler yaşar çocuklar diyeceksiniz ki o zamanda sorunlu bireyler olacaklar doğru olan bu evlilikleri bi şekilde bitirmek ama bu ülkede kadınların bir çoğu şiddet gördüğü halde evliliğini yürütmek zorunda bırakılmıştır.Sizin ileride cocugunuzun yuzune bakabilecek durumunuz var mi?
Eger siddet gormus, aldatilmis ve hala evli iseniz yok.
Yani kiyaslama cok talihsiz olmus. Sizin yaptiginiz daha gurursuzca.
Daha da komigi esim eski sevgilisiyle gorusmus, ama arkadas gibi yazilsa cok kisinin olabilir, aldatma degil bu, bosanma sebebi degil yazacak olmasi.
Annelik herhangi bir seyden once gelebilir ama kisinin kendisinden once gelemez. Once birey olamayan iyi anne olamaz.
Yani konuda o kadar yanlis var ki, neresinden duzeltsem eksik kalir.
aldatan erkekte aha tam da bu soylemi kullaniyor. evde bir seyler eksikti yalnizdm tatmin olmuyodum ilgi gormuyodum yemek yapmiyodu vs vs. boyle uzar gider. aldatmayi mesrulastiriyor bu yorumunuz...Haklisin. Erkekler hak ediyor arkadasim kadini sevgisiz birakirsan kadin herseye de yoneliyor eski sevgiliye de zamanla baska erkeklere de cunku kadin sevgiyle buyuyor.
aldatan erkekte aha tam da bu soylemi kullaniyor. evde bir seyler eksikti yalnizdm tatmin olmuyodum ilgi gormuyodum yemek yapmiyodu vs vs. boyle uzar gider. aldatmayi mesrulastiriyor bu yorumunuz...
Eski sevgili dinliyor sadece, bence zayif anınızı kolluyor pusuda bekliyor. Okunmuş kitabi tekrar okumayın ayni tadı vermez. Evliliğiniz ise bitmiş çoktan.
aldatan erkekte aha tam da bu soylemi kullaniyor. evde bir seyler eksikti yalnizdm tatmin olmuyodum ilgi gormuyodum yemek yapmiyodu vs vs. boyle uzar gider. aldatmayi mesrulastiriyor bu yorumunuz...
Katılıyorum. Konu sahibinin duygusal boşluğundan yararlanıyor resmen.