Ne yaparsam yapayim olmuyor..Yurumuyor evliligim..Sevmiyor beni esim..

Eşiniz de boşanma üzerine bir ısrarda bulunmuyorsa belki sizin bilmediğiniz baika bir problem olabilir, fakat anlatmak konusunda ketum bir insan olabilir. Belki ayrılmak istemiyordur hatta içten içe sizi seviyor ama başka bir problemden dolayı böyle davranıyor olabilir. Belki bir uzmandan yardım alsanız çözümlenebilir bir şeyler.

Ahhh...nasıl bu kadar aynı hayatı yaşayabiliriz...birebir aynı herşeyimiz...sadece yaş farkı var aramızda ben 40 yaşındayım...

Iyiki boşanmışsınız, ikinizde iyi eş olamayacak insanlarsınız malesef. Çocuklara çok uzuldum

Ellerinize sağlık çok güzel yazmışsınız yıl 2020den selam olsun

İşin aldatma vs kısımlarına girmeyeceğim ben, başka bir şeye takıldım aslında konu ile alakasız. İş durumu sicil nedeni ile bozuk demişsiniz, baska bir iş bulma sansınız yok, bebek var zaten bosanamam da demıssınız. Şu an en kötu bosansanız ailenizin evine gider, orda bi odaya sıgınır arada laf işitir belki ama bir şekilde yeniden evlenme olmazsa belki tezgahtarlık vs yapar nafaka da baglanır hem sıze hem cocuklara bıraz çocukları aile desteği ile büyütürsünüz, evlilik olursa da iyi çıkarsa mutlu olursunuz tabi ıyıce tanıyarak evlenırsenız kötu çıkarsa da sanırım bu sefer alttan alırsınız ikinciye bosanmak zor gelir. Peki eşiniz eski sevgiliniz ile konusmanızı yakalarsa senaryo ne olur? SiZ sadece dertleşme ihtiyacı bile duysanız bu durumu nasıl anlar? Bosar birincisi, kusurlu oldugunuz için nafaka alamazsınız. Aileni durumu öğrenecek zaten, bir iki laf işitmekten cok daha agırlarına maruz kalırsınız aılenızın evınde, calısmanıza da izin vermezler, ya evde edebinle otur ya cık git derler, ustune olay duyulursa belki bosanma sebebini ilerideki yeni es adayı ogrenebilir vazgecebilir oyy oyy bu riski almaya değer mi?

Buradakiler inanmamıştı ama o yıl 2016 idi ve ben hala o eski sevgili ile görüşüyorum fırsat buldukça .Ve hala arkadaşım zerre bi yakınlaşma olmadı benim açımdan zaten hiç duygusal bi his yoktu, eli elime değmedi.Eşle boşandıktan sonra da kimse ile olmadım midem almadı sevemedim kimseyi .Ama o çok geniş çıktı evli kadınlarla yatıp kalkıyor .Daha boşanmadan evleri ayırdığımız dönemde hemen arkadaşlık sitelerine felan üye olduğunu bulmuştum .

Böyle bir adam için de çok doğru bir karar vermişsiniz ortaya çıkmış böylece

Onun naptıgını hıc umursama kör kuyularda merdivensiz kalsın bosver.
Sen mutlu musun, hayatın daha ıyı mı?

Ben sizi anladım.Dedıgınız gıbı bazı erkejlet her seyı hakedıyor.Ama bolanın .Yapmayınke dınıze bunu lutfen.

Boşanamam böyle bir öneri sunmayın yazmışsınız nasıl oldu kısaca açıklar mısınız? Hayırlısı olmuş diyelim
Eşimden umudu kesmem ile ilgili gelişen olaylar inanmamı ve bu yolda yürümemi sağladı .Ama en önemlisi ev satın almıştık ailemin desteği ile evli iken.Ailemin yanında yaşamıyor olacak olmam etken .Yani babam konusunda da artık ne yaparsa yapsın moduna girdim insanoğlu her şeye alışıyor babam zor atlatır diyordum bi kaç ay sıkıntılar oldu sonra herkes mis gibi yaşamına devam .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…