Saç Şekillendiriciler ne yaparsam yapayım,maşa tutmuyor..kızla önerisi olan?? bilen ?? :(

y_yazyagmuru

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Eylül 2008
97
0
86
37
Çanakkale
selam kızlar..
canlarım ya ben maşa yapıyorum ama sadece yarım saat düzgün duruyor..güzl oluyor..ama gel gelelim sonra bırakıyor kendisini..
spreyde sıkıyorum ama nafile..
bi yöntemi var mı bu işin ?
ben nerde hata yapıyorum :)
yardımlarınızı bekliyorum şimdiden çok sağolunnn kızlar kaydirigubbakcemile3

yaparken tutamlarına jöle sür öyle sar maşaya. ben böyle yapıyorum hepsi bittikten sonra spreyde sıkıyorum. kalıcı oluyo bende.

aynen ya benm de hic durmaz oldum olasi soole guzel dalgali bi sac yapamamisimdir kuafor bile yapsa 1 saate gidio. ben yapinac yarim saat fln. sprey otesi yapiorm hatta. benm saclarim dumduz ince telli kedi tuyu gibi :gitme: bigudi fln da denedim gene de uzun sure gitmio varsa bi yolu paylasan olursa ben de cok sevndm valla

ah cnm ya valla nasıl başarıcaz bilemiyorum.. :)
benim seninkisi gibi ince değil.hatta kalında diyebilirim kabaran bir saçım var..ama ynede çok gitmiyor ,işte..

ah cnm ya valla nasıl başarıcaz bilemiyorum.. :)
benim seninkisi gibi ince değil.hatta kalında diyebilirim kabaran bir saçım var..ama ynede çok gitmiyor ,işte..

aynen ben de bilemiorm ne denediysem olmadi jole ile de yaptim sonra spreyledim hatta hafif nemli iken joleleyip sardim fln ama yok hic birinde uzun sureli olmadi sen gene benden sanslisin kalinsa teli tutma ihtimali daha yuksek herhalde ay ne biliyim bohuyyyyy :gitme: su bihteri gordukce sacima daha da kil oluorm ne guzel dalgali yapilmis o sac oole!!

kızlar bide şunu diyim alakası varmı bilmiyorum ama. bende çok düzleştirirdim. sanırım saç düzleşe düzleşe o şekil form alıyo daha sonra dalga tutmuyo. bikaç gün böyle maşa yapın ondan sonra belki daha kalıcı olur.
mesela ben evdeysem yapıyorum maşamı hiç bişey sürmeden.
ertesi gün tekrar yapıyorum bu sefer saracağım tutama jöle süre süre yapıyoum daha bişey olmuyo yıkayana kadar.
buda bi fikir:)

saol cnmcm fikir icin :)
aslinda ben soole denemistim geceden bigudi yapip yatip sabah da masa tabi jole ve sprey de dahil bu islemlere. bikac saat ara ile acilmaya baslayinca tekrar masa fln denedim. ya benm kendi sacim ekstra duz, duzlestirici yapiorm sanar genelde insanlar. inatla duz durmak istior uyuzlar. ama 2 gun ust uste deneyebilirm dedigin gibi. ama benm bi de yaglidir sacim 2. gune baslio yaglanmaya

ne yazıkki bendede aynı sorun vardı senelerce bir dünya para harcayıp hiç beceremediğim bi maşam vardı kuaförüm sayesinde artık dilediğim bukleleri yapabiliorum ve saçlarımı yıkayıncaya kadar bozulmuolar..

mümkünse saçlarına maşa yapmadan önce ultra sert bi jöleyi iice yedir ardından fön makinesiyle kurut, ilk anda saçların diken gibi sert olucak ancak aldırış etme ardından fırça yardımı ile iice fırçala ve başla maşa yapmaya, maşanın bitimindede sprey kullan emin ol işe yarayacaktır..

kullandığımız ilaçlar saçları çok etkiliyor. saçlarımı kendimi bildim bileli sararım. ilkokuldan beri. hep kıvırcık saçlı olmak istedim. öyle gezerim. ama dönem dönem grip ilacı kullanırken saçım farklı tutardı depresyon ilacında başka saçımı asrıp sonra maşa yaparım hem daha kolay hem kalıcı oluyor. ama bu aralar istediğim performansı alamıyorum.

kızalr sağolun..yapmadan önce jöle sürmeyide denicem..
ben yaptıktan sonra prey sıkıyorum ama oda maalesf kazık gibi yapıyor yani sonra çok sağlıksız gründüğünü hissediyorum saçlarımın..

benim saçıma da hiç bir şey tutmaz kuaför fön çeker hemen iner, maşamız babam amerikadan getirmiş baya iyi bişey eğer joleleyip ince ince yaparsam ancak ozaman tutuyo. Sizde öyle yapın akşama kadar hafif açılıyo daha doğal oluyo.
Ben ince sarıyorum hep jolelemesem bile en azından saçımın sönmesi uzun sürüyo. işin sırrı uğraşmakta ama şuda bir gerçekki ince telli, zayıf ve düz bir saça sahipseniz ince telli ve düz saçla gezmeyi sevmelisiniz çünkü şekil vermek işkence oluyo..

haa bide ardından bol sprey...
Ondan sonra 2 tel saçım vardı o da gitti diceksin ama eğer arasıra olursa no problem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…