• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne yaparsam yapayım bir türlü yenemiyorum :(

sunthing

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Ağustos 2009
18
0
86
İzmir
Merhaba.
Yaklaşık iki senedir evde yalnız başıma kalamıyorum. Erkek arkadaşımla yaşıyorum ve biz beraber olmadan önce annesi vefat etti. O zamandan beri takıntı yaptım kendime ve evde kesinlikle yalnız kalamıyorum.
Doktora gittim, ilaç kullandım, hipnoza gittim, Allah'a sığındım, dualar okudum, kısacası bir çok şeyi denedim ama bir türlü yenemiyorum bunu.
Önceden çok sorunlu bir bayandım. Sonra hayatıma erkek arkadaşım girdi, bütün hayatım düzene girdi. Hep hayalini kurardım kendi evim, arabam olsun, erkek arkadaşımla aynı evi paylaşayım diye. Bütün hayal ettiklerim gerçek oldu ama hiçbirinin tadına varamıyorum çünkü kafamda sürekli bu var. Erkek arkadaşım haftanın 4 günü gece çalışıyorum, sabah eve geliyor ve yakın zamanda 5 ay askere gidecek.
Bütün bunların yanında, o hayatımda olmasa bile tek başıma bir evde yaşayabileceğimi düşünmüyorum. Sürekli paranormal şeyler görmekten korkuyorum. Ölümden korkan bir insan değilim ama doğaüstü bir şeyin başıma gelmesinden çok korkuyorum. Saçma ve inandığım şeyler değil bunlar aslında ama kendime hakim olamıyorum evde yalnız başıma kalmam gerektiğinde.
Sürekli birilerini yanımda kalması için ikna etmeye çalışıyorum.
Bazen benim dışımda başkalarının evde yalnız kaldığını düşünmek iyi geliyor, sonra yine aynı şeyleri düşünüyorum.
Ben de evimde kitabımı okumak, yemek yapmak, eskisi gibi evimde yalnız kalmaktan hoşlanmak istiyorum. Bazı geceler yanımda biri olsa bile ağlıyorum, sürekli huzursuzum.
Benim gibi olan var mı? Ya da böyle durumlarda ne yapmam gerekiyor? İlaç kullanmalı mıyım? İzmir'de oturuyorum ben. Önerebileceğiniz bir doktor var mı?
Yardımcı olabilen olursa gerçekten çok sevinirim.

aa bende senin gibiyim,eşim geç gelecek olsa ya anneme ya arkadaşıma gider kalırım...senin kadar aşırı olmasam da korkarım,tv karşısında uyurum ses olsun diye,gündüz bile bazen duş alacaksam duşta aptal saptal şeyler gelir aklıma,tüm korku filmi musallatları gelir...ama sonra besmelemi çekerim rahata ererim...çok dert etmemeye ve düşünmemeye çalış,kendine zarar verirsin...tv aç,pc aç film izle...çok fazla nescafe,çay vs.. içme ki uykusuzluk yapmasın....

Düşünmemeye çalışmayı bir türlü yapamıyorum artık takıntı haline geldi çünkü bende. Doktor da öyle söyledi. Yaşadığımız evde büyük ve upuzun bir koridoru var. O koridordan mümkün değil evde biri olsa bile rahat rahat geçemiyorum. 5 yaşındaki çocuk gibi korkuyorum. O an kalp krizi bile geçirebilirim bir şey olsa tesadüfen. Gerçekten çok zor durumdayım.

Back