Ne yapacam ya

Okulu kazanamadığın için utanç duyan ailen ;

yarın bir gün boşandığında sana yine aynı tepkiyi vereceklerine ihtimal veriyorum ne yazık ki..

''Vay sen boşandın (vay sen okulu kazanamadın diyişin ayrı bir versiyonu) , herkes seni konuşuyor,utancımızdan ne yapacağımızı bilemiyoruz '' gibi saçma sapan tepkiler vererek üzerinde baskı kurmaya devam ederler , sen dik durmadıkça..

Yıl olacak 2016 , mevzuya gel..

bana kalırsa bir süre sonra torunda torun diye tutturacaklar marga'm

hıımm önceden huyunu suynu biliyor muydun diye merak ettim. Ondan sordum.
yok 6 ay nişanlı kaldik 16 ocakta nişanlandm 27 agostos dugunum oldu 1 sene var nisanlilik evlilik üstuste tanışmamız

aynen o şekil benim boşanma konum bile acılamaz . acılmamalı

Allah aileni ve kocani islah etsin.sanada sabir ve akil ihsan etsin ne diyelim..

Allah size de nasip etsin insallah. Ama once verdigi akli kullanalim degil mi ama...
mesela sen olsaydn bu durumda ne yapardın bak esim yatıyir iki kaynım salonda tv izliyor bende cekindigim icin geldim odama onlar yatarsa banyo yapacam

mesela sen olsaydn bu durumda ne yapardın bak esim yatıyir iki kaynım salonda tv izliyor bende cekindigim icin geldim odama onlar yatarsa banyo yapacam

Mesela cocuk yapma fikrinden vazgecerdim oncelikle... Bu ortama cocuk diyorsun ya.

Yerinde olsam kocami uyandiririm "kalk banyo yapicam icerde kardeslerin var soyle yatsinlar" derim. Bana yaklasmaya calisirsa evde birileri varken olmaz derim. Kimseye yuz surat gostermem. Ailenin evine sen gitsen istemezler. En fazla esin bosanmak ister millete de bahane kalmaz.

Ama diyorum ya boyle birinden cocuk dusunmen inanilmaz.

peyy ben ailemden cok uzagım döverse ne yaparm zaten bi defa yaptı öyle yapacam artk izinden gidecem

peyy ben ailemden cok uzagım döverse ne yaparm zaten bi defa yaptı öyle yapacam artk izinden gidecem

Doverse de gider darp raporunu alir evden uzaklastirirsin. O kayinlarda d.tlerine baka baka evden cikmak zorunda kalirlar. Evde kimseye huzur verme. Suratini yap hizmetini azalt. Bunun icin de hesap soramaz kimse.

Tavim canim bende doguluyum.evet maalesefki cogu ana baba cahil.buralarda bosanmak biraz zor.bosandiktan sonra insanlar sana farkli bakiyor ne yazikki.ondanmidir nedir bilemiyorum eskilerimiz bosanmayi kabul etmiyorlar..zihniyet şu "kocandir erkektir cekeceksin kahrini.ailesine hizmet edeceksin.saygisizlik yapmayacaksin v.s"ben de yillarca kocadan ve ailesinden cektigim icin ve bosanmaya korktugum icin seni cok iyi anliyorum.simdiki aklim olsa ilk dayaginda bosanirdim ne cocuk yapar nede yillarca kendimi harap ederdim. sana abla tavsiyesi.yillar sonra pisman olmamak icin iyi dusun.esinin duzelmeyecegini dusunuyorsan yol yakinken ayrill.sakin cocuk yapma simdi.sinavlara tekrar girersin.aklini kullan kendini kimseye ezdirme.kimsenin kolesi degilsin.Allah yardimcin olsun..

he valla aynen o sekil tek sorun ben seviyorum yaa boşanirsam nerde ne yapacagimi bilmiyorum ailemin sahip cikmayacagi kesin

Ben illa bosan demiyorum.az sabir et.bak arkadaslar guzel tavsiyelerde bulunmus.dene bunlari insallah duzelir esin.ama suan sakin cocuk yapma.ustune basa basa soyluyorum yapma.cocuk olunca duzelecekler diye dusunuyorsun ama maalesef...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…