Hayr mesela benim söylemedigim icimde brktigim bi suru sey yaptı bencede haklisiniz en iyisi tepkimi gösterimBen illa bosan demiyorum.az sabir et.bak arkadaslar guzel tavsiyelerde bulunmus.dene bunlari insallah duzelir esin.ama suan sakin cocuk yapma.ustune basa basa soyluyorum yapma.cocuk olunca duzelecekler diye dusunuyorsun ama maalesef...
Bana diyor bak onun kızı evlendi vocugu var sorunları cıkmıyor hoc sorunlarimi anlatmadigim halde bunu diyolar ne diyimmm onu allah bilirAilen çocuk için kazak falan örerken onlara deki, baskınızla evlendirdiğiniz adamdan cinsel yolla bulaşan virüs kaptım ve bu yüzden kanser olma riskim var,eğer olursan rahmim alınabilir ve bu yüzden çocuğum Olmayacak,üstüne üstlük üç kazmayla birlikle yaşayıp hizmetçi olmaya mahküm ettiniz Allah'tan revamı,beni bunun içinmi dünyaya getirdiniz,hiçmi vebal taşımıyonuz,bide dalga geçer gibi torunmu bekliyonuz de,ama anlıcaklarını zannetmiyorum,sanırım idrak ve vicdan yolları iltihap yapmış,kanser olduğunu söylediğinde tteyzen de,deden de kansserdi nolcak diyenlerden ne bekleyebilirsin,Allah yardımcın olsun demekten başka bir şey gelmiyo elimden,ilk önce sağlık problemin ortadan kalksın,inşallah sonuçlar düşündüğün kadar kötü olmayacak. daha sonra yaşın çok genç,ömür böyle geçmez,meslek edindirme kursları var,bunlara katılmaya çalış,kendini yetiştir mesleğin olsun,ayaklarınının üzerinde durmaya çalış ondan sonra yolunu çizersin,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?