Ne yapacağımızı şaşırdık! Beyincik sarkması ameliyatı..

Teşekkürler. Aynen öyle dediğiniz gibi. Bu doktora almadan önce randevuyu hasta görüşlerine bakmıştım, gayet iyiydi. Annem muayenede de içine sinmişti aslında. Ama insanlar araştırma hastanesine gidin deyince kaldık bi. Randevu tarihlerini de çok uzak tarihe veriyorlar.

Orası baya uzak olur ama ya :/ Aynen öyle. Omuriliğe yakın bir mesafe sonuçta. Allah korusun çok büyük tehlikeleri de var her ne kadar kolay bir ameliyat denilse de.

Siz hangi ildesiniz? Kolay ameliyat değil, dikkate almayın söylenenleri. Beyin ameliyatları zordur, doktorların arasında cerrahların yeri ayrıdır, cerrahların içinde de beyin cerrahlarının. İyi hekim, iyi ekip ve müdahale edilebilen koşullar önemli.

Necmettin Pamir ve Türker Kılıç'ı duydum ben ama neredeler bilmiyorum

Bakacağım mutlaka bu doktorlara da teşekkürler.

Anadolu yakasındaniz galiba gittiniz doktorlar o tarafta ben avrupa dayim . Cerrahpaşa tıp dan geldi bizim hocamız ama diger doktor randevu aldi yoksa cok geç veriyorlae

Evet Anadolu yakasındayız. Ben aldım işte 15 gün sonraya verdi.. :/

Anneme 12-13 sene evvel beyincik sarkması teshisi kondu
De ameliyat dedi acilen
Baska dr a götürdük bu cok ilerleyen bir durım değil hayatınızın sonuna kadar anca cok ilerler ameliyat riskli dedi ve olmadi anmem suanda bir sıkıntısı yok bu konu ile ilgili

Birkac dr a gidin

Sanırım semptomlar önemli bu aşamada. Bakalım 1 doktora daha kesin gideceğiz zaten. İçime sinmiyor hiçbir türlü.

Ali ihsan ışık diye bir doktor var . Sanırım bakırköy de . Baya baya başarılı bir doktor biyogrofisini okudum. Çalışmalarıda çok iyi. Ameliyat olan hastalarının yorumlarıda süper. Fikir olsun aklınızda araştırın isterseniz

Teşekkür ederim, bakacağım mutlaka.

En iyisini araştırmak istersiniz tabi teyzem kurtulma sansi yuzde 5 lik olan o da felcli kalacak ameliyattan sag salim cikti cikti masallah. Simdi gayet saglikli devlet hastanesinde olmuştu ameliyati. Bir kac doktor birden girmis ameliyata alacak doktorla detayli konusun riskleri nelerdir. Tek mi ameliyata girecek. Google da arasmtirmak beyin sulandirir daha cok hep kotu ornekleri veriyorlar google da.

Bir kac doktorla konuşun ameliyati acil mi olmak zorunda?
Ikı doktorla yetinmeyin. Universite hastanesindeki bir profa da ameliyat ettirmeyecekseniz dahi sonucları gosterin değerlendirmesini isteyin.

Bizler bilmeyiz yonlendiricileriniz her zaman doktorlar olsun.

Sag salim atlatirsiniz siz de insallah.

Çok geçmiş olsun size de. Yarın o doktorla görüşeceğim zaten ayrıntılı şekilde soracağım.

Siz hangi ildesiniz? Kolay ameliyat değil, dikkate almayın söylenenleri. Beyin ameliyatları zordur, doktorların arasında cerrahların yeri ayrıdır, cerrahların içinde de beyin cerrahlarının. İyi hekim, iyi ekip ve müdahale edilebilen koşullar önemli.

İstanbul'dayız. Kesinlikle katılıyorum. İyi, tecrübeli bir doktora daha görüneceğiz mutlaka.

Doktortakvimi sitesinde beyin cerrahi yaz, bir sürü hekimin adı çıkıyor yorumlara bak vs. Şimdiden geçmiş olsun.

Adana’da Orhan Şen var alanında çok iyi. Başka illere de gidiyordu haftanın belirli günleri aklınızda bulunsun yine de..

Çok çok geçmiş olsun. İnşallah iyi haberleri bekliyoruz.

Doktorları bilemiyorum
Ama çok yakın bir arkadaşım bu ameliyatı oldu
Şu an sapasağlam ve tüm fonksiyonları yerinde
Hatta bize izini falan gösterdi saçlarının arasında
Ama yaşadığım ülkenin en iyi hastanesinde olmuş bu ameliyatı
Çünkü beyine dokunulması risklidir
Ufacık bir lezyon büyük problemlere yol açabilir
O yüzden tavsiyem paraya acımayın en iyi doktor neredeyse oraya götürün derim

Annenize geçmiş olsun. Acil şifalar diliyorum.

Yard. Doç.Dr. Ümit Kepoğlu var sanırım şu an Bahçeşehir Üniversitesinde.

Bir dönem aynı hastanede çalıştık. Eli çok iyidir. Sihirli değneği var derdi hastaları :)

Herkese iyi akşamlar arkadaşlar. Benim bir sıkıntım var. Malesef artık o kadar çok karıştı ki beynimiz ne yapacağımızı şaşırdık. Ve bende sizinle dertleşmek ve fikir almak için buraya geldim.
Annem 2 ay önce gece uykusunda kalbi durdu ve acile götürdük. EKG ve tomografisi çekildi bir şey çıkmayınca eve gönderdiler ama ciddi bir durum olduğu için biz nörolojiden randevu aldık. MR, EEG çekildi. MR'da beyincik sarkması ve boyun düzleşmesi olduğu görüldü. Aynı hastanenin beyin cerrahından randevu aldığımızda ise çok ilgilenmedi. Boyun düzleşmesi için fizik tedavi önerdi. Beyincik sarkması için 6 ayda bir takip edilecek dedi. Annemin ayrıntılı soru sormasına bile pek izin vermeden aceleyle muayene edip gönderdi. Komşumuzda bir profesöre bizim sonuçlarımızı yollamış, tehlikeli bir ameliyat ben yapamam demiş. Bizde durumdan emin olamadığımız ve içimize sinmediği için başka bir hastaneden daha randevu aldık. Çünkü bir yandan da annemde nefes darlığı, boğazını sanki kapatan bir şey varmış hissi oluyordu. Erteleyip 1 doktor ile kalmak istemedik. Annemin gittiği diğer beyin cerrahı sağ olsun ilgilendi baya güler yüzlüymüş (ben işten izin alamadığım için gidemedim annemle randevuya). O doktor hemen ameliyata alalım demiş ve bugün için tetkiklerini yaptırdı. Yarında ameliyat tarihi için randevu alacak.
Ama çevremizdekiler o kadar kafamızı karıştırdılar ki anlatamam. Herkesten ayrı bir ses çıkıyor. Ameliyat tarihi alacağı hastane normal bir hastane araştırma hastanesi değil. İnsanlar araştırma hastanesi daha iyi olur küçük hastanelerde beyin gibi önemli ameliyatlar sıkıntı yaratır dediler. Biri orada bir ameliyat hemşiresi vardı başka yerde olsun burada olmasın demiş. Başka biri o doktor iyidir diyor. Gerçekten artık kafayı yiyeceğiz ailecek!! Herkes ayrı bir şey söylüyor ve bizimde kafamızı karıştırıyorlar. Doktorumuzun adı Ulaş Erzincan. Çevremizde biride ısrarla Prof. Dr. Sait Naderi'ye gidin diyor. Ona randevu alsak en az 15 gün sonraya verecekler kaldı ki yine başkaları oraya gitsen de asistanlar ilgilenir prof. doktorla görüşmek zordur diyorlar.
Allah rızası için bir fikir verin bana. Rahatlamaya ihtiyacım var. Bu doktorları tanıyanınız var mı aranızda? Ya da bu hastalığa sahip olan ve ameliyat olan yakınınız vs. var mı?
Meb

Merhaba! Öncelikle çok geçmiş olsun Allah şifa versin.anneniz ameliyat oldumu? Bende aynı hastalıktan operasyon geçiricem bir kaç doktor arasında karar verdim kapalı ameliyat olucam sizde eğer anneniz ameliyat olmadıysa arartırma yaparsınız belki pr.dr kadir tokil gittiğim hiç bir doktor kapalı ameliyat yapmıyordu o yüzden çok korkuyordum hala korkuyorum ama doktor beni çok rahatlattı paylaşmak istedim tekrar geçmiş olsun

Merhaba! Öncelikle çok geçmiş olsun Allah şifa versin.anneniz ameliyat oldumu? Bende aynı hastalıktan operasyon geçiricem bir kaç doktor arasında karar verdim kapalı ameliyat olucam sizde eğer anneniz ameliyat olmadıysa arartırma yaparsınız belki pr.dr kadir tokil gittiğim hiç bir doktor kapalı ameliyat yapmıyordu o yüzden çok korkuyordum hala korkuyorum ama doktor beni çok rahatlattı paylaşmak istedim tekrar geçmiş olsun
Umarım sizin ameliyatiniz da iyi geçer.Sizin için dua edicem...lütfen sonrasında sağlığınız konusunda habersiz bırakmayın bizi :KK200:

Benim babamda 4 ay once kalp krizi gecirdi gece,
Sabahinda omzum, sirtim, kolum agriyor diye istanbul un en buyuk egitim arastirma hastanelerindrn birine gitti
Ekg, efor, eko, kan testleri yapilmis ve biseyin yok diye eve gonderildi, hemsireyim gercekten testlerinde kalp krizi belirtileri yoktu
Ama gecesi dusup kalmis
Babamda seker hastaligi var ve kalp krizini gizliyormus,
Koskoca hastane tum belirtileri olmasina ragmen bunu bilmiyor ve o krizle olebilirdi de
Bir akrabamizda vefat etti kalp krizi gecirdigini anlamamislar
Gerci vakit dolunca care yok ama egitim arastirmalar cok kalabalik hastaneler
Muayeneler bile cok kisa suruyor
Ameliyatlari asistanlar yapiyor
Eger durumunuz varsa ben sahsen iyi bir ozel hastaneye gidin derim
Hem ameliyat sonrasi icinde hastada refakatci de rahat etmek istiyor bu devlet hastanesinde maalesef cok zor
Hastane de tutumlari zaten hepimiz biliyoruz anlatmaya gerek yok
Cok gecmis olsun Allah acil sifalar nasip rtsin annenize

Adana’da Orhan Şen var alanında çok iyi. Başka illere de gidiyordu haftanın belirli günleri aklınızda bulunsun yine de..

Çok çok geçmiş olsun. İnşallah iyi haberleri bekliyoruz.
Muhteşem bir doktor. Ameliyat ettiklerini duydum yakinlarindan.bende gidicektim gerek kalmadan hallettik. Hatta bu doktoru onermek icin yazcaktim konuya eskiymis acaba oldumu ameliyat konu sahibinin annesi

3. Bir doktora gözükmekte fayda var. Cok çok gecmis olsun. Acil şifalar versin Rabbim.

Merhaba! Öncelikle çok geçmiş olsun Allah şifa versin.anneniz ameliyat oldumu? Bende aynı hastalıktan operasyon geçiricem bir kaç doktor arasında karar verdim kapalı ameliyat olucam sizde eğer anneniz ameliyat olmadıysa arartırma yaparsınız belki pr.dr kadir tokil gittiğim hiç bir doktor kapalı ameliyat merhaba yapmıyordu o yüzden çok korkuyordum hala korkuyorum ama doktor beni çok rahatlattı paylaşmak istedim tekrar geçmiş olsun

Merhaba öncelikle geçmiş olsun acil şifalar diliyorum bende de aynı rahatsızlık var aynı hocayla görüştüm ameliyat dedi Tanı yeni konduğu için çok şaşkınım siz oldunuz mu acaba deneyiminizi paylaşırsanız çok sevinirim

merhaba ameliyat oldumu anneniz?
ayni hastalık ile muzdarip olanlardan ameliyat olmuş olan var mi nasıl hissediyorsunuz kendinizi bir geri dönüş yaparsanız gercekten çok memnun olurum teşekkürler.

Bende aynı hastalık olmasada 3 ay içerisindd 2 kere beyin ameliyatı olmuş biri olarak doktorum prof.ilhan elmacıyı öneriyorum bende çok araştırdım bana yaşadığım hastalıktan dolayı gerçekten psikolojime iyi gelecek babacan bi doktora ihtiyacım vardı ve buldum allahıma şükür böyle riskli bi ameliyattan beni çıkardı alanında en iyi doktorlardan biri

beyin ameliyati alanında uzman olanlar, beyincik sarkması ameliyatında da uzmanmi dirlar?
beyincik sarkması ameliyatini defalarca kez yapan ve bu alanda uzmanlasmis hocalara bulmak daha iyidir kanaatindeyim.

Herkese iyi akşamlar arkadaşlar. Benim bir sıkıntım var. Malesef artık o kadar çok karıştı ki beynimiz ne yapacağımızı şaşırdık. Ve bende sizinle dertleşmek ve fikir almak için buraya geldim.
Annem 2 ay önce gece uykusunda kalbi durdu ve acile götürdük. EKG ve tomografisi çekildi bir şey çıkmayınca eve gönderdiler ama ciddi bir durum olduğu için biz nörolojiden randevu aldık. MR, EEG çekildi. MR'da beyincik sarkması ve boyun düzleşmesi olduğu görüldü. Aynı hastanenin beyin cerrahından randevu aldığımızda ise çok ilgilenmedi. Boyun düzleşmesi için fizik tedavi önerdi. Beyincik sarkması için 6 ayda bir takip edilecek dedi. Annemin ayrıntılı soru sormasına bile pek izin vermeden aceleyle muayene edip gönderdi. Komşumuzda bir profesöre bizim sonuçlarımızı yollamış, tehlikeli bir ameliyat ben yapamam demiş. Bizde durumdan emin olamadığımız ve içimize sinmediği için başka bir hastaneden daha randevu aldık. Çünkü bir yandan da annemde nefes darlığı, boğazını sanki kapatan bir şey varmış hissi oluyordu. Erteleyip 1 doktor ile kalmak istemedik. Annemin gittiği diğer beyin cerrahı sağ olsun ilgilendi baya güler yüzlüymüş (ben işten izin alamadığım için gidemedim annemle randevuya). O doktor hemen ameliyata alalım demiş ve bugün için tetkiklerini yaptırdı. Yarında ameliyat tarihi için randevu alacak.
Ama çevremizdekiler o kadar kafamızı karıştırdılar ki anlatamam. Herkesten ayrı bir ses çıkıyor. Ameliyat tarihi alacağı hastane normal bir hastane araştırma hastanesi değil. İnsanlar araştırma hastanesi daha iyi olur küçük hastanelerde beyin gibi önemli ameliyatlar sıkıntı yaratır dediler. Biri orada bir ameliyat hemşiresi vardı başka yerde olsun burada olmasın demiş. Başka biri o doktor iyidir diyor. Gerçekten artık kafayı yiyeceğiz ailecek!! Herkes ayrı bir şey söylüyor ve bizimde kafamızı karıştırıyorlar. Doktorumuzun adı Ulaş Erzincan. Çevremizde biride ısrarla Prof. Dr. Sait Naderi'ye gidin diyor. Ona randevu alsak en az 15 gün sonraya verecekler kaldı ki yine başkaları oraya gitsen de asistanlar ilgilenir prof. doktorla görüşmek zordur diyorlar.
Allah rızası için bir fikir verin bana. Rahatlamaya ihtiyacım var. Bu doktorları tanıyanınız var mı aranızda? Ya da bu hastalığa sahip olan ve ameliyat olan yakınınız vs. var mı?
Çoook geçmiş olsun bende 1.5 yıldır beyincik sarkmasıyla zor durumlar yaşıyorum ve bir çok hastane doktor gezdim ama hala amaliyat olamadım yenemedim o korkuyu cidden herkes bir başka şey söylüyor. Siz ne yaptınız son durum ne annenizin inşallah atlatmıştır bu hastalığı sıhhatli bir şekilde geri dönüş sağlarsanız sevinirim💕

X