Ne yapacağımı şaşırmış durumdayım🙄

aslında sizin giyiminiz onu ilgilendirmez onun telefonu sizi ilgilendirmez bunlar kişisel alanlar buralara müdahale edilemez,telefona engel olursunuz ama kafasının içinde dönüp durana engel olamazsınız,eyleme dökülmemiş hiç bir durum aldatma sayılmıyor,keşke hayatımızdaki insan bir tek bizi isteseydi düşünseydi her kadının yada erkeğin hayali bu ama maalesef yaşayan gören hisseden insanlarız ve malesef etraftan etkileniyoruz merak ediyoruz farklı şeyler dikkatimizi çekiyor,ben kıyafet engelleme konusuna çok takılırım beni neden bir birey olarak değilde kendisine ait bir eşya gibi görüyor diye düşünürüm ve aslında konunun ben olmadığımı kendisinin etraftaki kadınlara bakarken ne hissettiğini aynı şeyin banada olacağı için kısıtladığını bilirim,kişi kendinden bilir,yani ben eşimin telefonunda ne yaptığıyla ilgilenmezdim şahsen,bunun sonu yok ve sürekli takipte kalmak yorar,aldatırsa ayrılırım aldatmazsa ayrılmam,sürekli sürekli ona baktın bunu gördün instgrmda naptın tiktokta ne izledin vs. çok fazla, kim ne istiyorsa izlesin yani sizde ne istiyorsanız giyinin.

hangi erkek karısını ısrarla olmadığı birine çevirmeye çalışıyorsa altında başka bir sebep yattığını ve bu erkeklerin gizli sapık olduğunu düşünürüm
gözü dışarda adamların çoğunluğu böyle eşinin herşeyine karışıp kendi nerde çıplak kadın var ona bakıyor
bence de çok rahatsız edici bir durum ve eşinizin ruh sağlığı yerinde değil
gitsin tedavi olsun
olmuyorsa da sürekli bunu yapan adamla ben aynı yatakta yatamam şahsen

Gerçekten şunları konuşuyor olmak o kadar iğrenç , mide bulandırıcıki benim için bilemezsiniz, ciddi manada soğudum. Dediğiniz gibi neyde sıkıntı çıkarıyorsa orda zihniyeti bambaşka o sebeple beni kapatıp kendi bu tarz şeylere bakıyor. Bu Instagram konusunda beni manipüle etmeye çalıştı ister istemez boşanmaya gidikecek bir konumu , kıskançlık mı yapıyorum dedirtti bana . Resmen konuyu açarken linçlenir miyim abartıyorsunuz tepkisini alır mıyım dahi dedim ama anladım ki hepimiz aynı görüştüreyiz . Zihninde bunları düşünmesi benim içinde kaldırabilecek bir şey değil.
Hepinize teşekkür ediyorum.

E bu evlilik değil ki , bir nevi intihar ?
Arkadaşım gayet özgür mutlu sosyal bir yaşantıyı poponun üzerini hangi tişörtle örteceğini düşünmek için mi bıraktın ?
Hayır adam da edepli efendi biri olsa hadi neyse diyeceğim ama...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…