Hanımlar herkese merhaba ilk kez konu açıyorum içimden geldiği gibi en açık şekilde yazıp fikirlerinizi almak istiyorum. Uzun olursa kusura bakmayın lütfen.
Konu eşim. Instagram keşfetinde , reels kısmında sürekli büyük kalçalı kadınlar, kalça geliştiren kadınların videoları , hesapları çıkıyor az çok Instagram kullanan biri olarak ilgi alanlarımıza göre daha çok neye bakarsak bunların çıktığını düşünüyorum yani ben neye bakarsam bende çoğunluk onlar çıkıyor , elbetteki saçma sapan şeylerde var ama geneli bu şekilde. Hadi bunu geçtim yıllar önce kullandığı YouTube kanalında aynı bu tarz kadınları takip ettiğini gördüm . Kimi insan için rahatsız edici olmayabilir ama devamlıda bunları görmek rahatsız ediyor beni artık. Benim için kıskançlıktan daha başka bir şey artık. Kendisiyle konuştum kaç defa ,rahatsız olduğumu dile getirdim ben bakmıyorum çıkıyor ,hesaplarımızı kapatalım diyor ve üstüne benimle kavga etti . Asla bir şey kabul etmeyen bir karaktere sahip. Benim kıyafetlerime laf eden , pantolon giysem üstüne uzun şeyler giymeye zorlayan , saçımı boyatmama dahi izin vermeyen… daha nice şeyler böyle kafada bir insan ve şuanda spora gitmek istediğini söyledi ama gel gelelim kendisi benim karma bir salona gitmeme müsade etmiyor . Şimdi bu kadar şeyin üstüne ben ne tepki vereyim bu isteğe , güven meselesi değil tabiki ,insan eşine güvenir ama bu konudan sonra nasıl bir tavır sergileyin şaşırdım. Kendimi çok kötü hissediyorum baskılanmış hissediyorum. Hiç birbirimizi tanımıyorken , çok farklı bir şekilde tanışıp evlendik nasip diyelim oraları anlatmayım. İlk tanıdığımda çok mantıklı anlayışlı bir insandı bende bundan etkilendim aslında , nişanlıykende aynı bu şekilde evlendikten sonra kıskançlığı , düşünme tarzı bambaşka bir insan olduğunu fark ettim. Akrep burcu ve baş edilemez biri. Fikirlerinizi merak ediyorum. Okuduğunuz için teşekkür ederim. Bu arada küçük bebeğim var fırsat buldukça bakacağım.