- 24 Ocak 2013
- 2.562
- 8.465
Kendisi sokakta bütün kadınların g*tüne baktığı için kendinden biliyor tabi, size bakılmasın diye kalçalarınızı kapatmanız için baskılıyor. Sapık herif.pantolon giysem üstüne uzun şeyler giymeye zorlayan ...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kendisi sokakta bütün kadınların g*tüne baktığı için kendinden biliyor tabi, size bakılmasın diye kalçalarınızı kapatmanız için baskılıyor. Sapık herif.pantolon giysem üstüne uzun şeyler giymeye zorlayan ...
aslında sizin giyiminiz onu ilgilendirmez onun telefonu sizi ilgilendirmez bunlar kişisel alanlar buralara müdahale edilemez,telefona engel olursunuz ama kafasının içinde dönüp durana engel olamazsınız,eyleme dökülmemiş hiç bir durum aldatma sayılmıyor,keşke hayatımızdaki insan bir tek bizi isteseydi düşünseydi her kadının yada erkeğin hayali bu ama maalesef yaşayan gören hisseden insanlarız ve malesef etraftan etkileniyoruz merak ediyoruz farklı şeyler dikkatimizi çekiyor,ben kıyafet engelleme konusuna çok takılırım beni neden bir birey olarak değilde kendisine ait bir eşya gibi görüyor diye düşünürüm ve aslında konunun ben olmadığımı kendisinin etraftaki kadınlara bakarken ne hissettiğini aynı şeyin banada olacağı için kısıtladığını bilirim,kişi kendinden bilir,yani ben eşimin telefonunda ne yaptığıyla ilgilenmezdim şahsen,bunun sonu yok ve sürekli takipte kalmak yorar,aldatırsa ayrılırım aldatmazsa ayrılmam,sürekli sürekli ona baktın bunu gördün instgrmda naptın tiktokta ne izledin vs. çok fazla, kim ne istiyorsa izlesin yani sizde ne istiyorsanız giyinin.Hanımlar herkese merhaba ilk kez konu açıyorum içimden geldiği gibi en açık şekilde yazıp fikirlerinizi almak istiyorum. Uzun olursa kusura bakmayın lütfen.
Konu eşim. Instagram keşfetinde , reels kısmında sürekli büyük kalçalı kadınlar, kalça geliştiren kadınların videoları , hesapları çıkıyor az çok Instagram kullanan biri olarak ilgi alanlarımıza göre daha çok neye bakarsak bunların çıktığını düşünüyorum yani ben neye bakarsam bende çoğunluk onlar çıkıyor , elbetteki saçma sapan şeylerde var ama geneli bu şekilde. Hadi bunu geçtim yıllar önce kullandığı YouTube kanalında aynı bu tarz kadınları takip ettiğini gördüm . Kimi insan için rahatsız edici olmayabilir ama devamlıda bunları görmek rahatsız ediyor beni artık. Benim için kıskançlıktan daha başka bir şey artık. Kendisiyle konuştum kaç defa ,rahatsız olduğumu dile getirdim ben bakmıyorum çıkıyor ,hesaplarımızı kapatalım diyor ve üstüne benimle kavga etti . Asla bir şey kabul etmeyen bir karaktere sahip. Benim kıyafetlerime laf eden , pantolon giysem üstüne uzun şeyler giymeye zorlayan , saçımı boyatmama dahi izin vermeyen… daha nice şeyler böyle kafada bir insan ve şuanda spora gitmek istediğini söyledi ama gel gelelim kendisi benim karma bir salona gitmeme müsade etmiyor . Şimdi bu kadar şeyin üstüne ben ne tepki vereyim bu isteğe , güven meselesi değil tabiki ,insan eşine güvenir ama bu konudan sonra nasıl bir tavır sergileyin şaşırdım. Kendimi çok kötü hissediyorum baskılanmış hissediyorum. Hiç birbirimizi tanımıyorken , çok farklı bir şekilde tanışıp evlendik nasip diyelim oraları anlatmayım. İlk tanıdığımda çok mantıklı anlayışlı bir insandı bende bundan etkilendim aslında , nişanlıykende aynı bu şekilde evlendikten sonra kıskançlığı , düşünme tarzı bambaşka bir insan olduğunu fark ettim. Akrep burcu ve baş edilemez biri. Fikirlerinizi merak ediyorum. Okuduğunuz için teşekkür ederim. Bu arada küçük bebeğim var fırsat buldukça bakacağım.
evlendikten sonra iki ayrı şehir değiştirdim, bir anda bambaşka yerlerde yalnız olmak beni çok kötü etkiledi. İster istemez asosyalleştim konservatuar sanatçısıydım solistlik yapıyordum , programlarımız oluyordu. Sosyal bi yaşantım vardı , bi çevrem vardı bırakmak zorunda kaldım hepsini her şeye uzaklaştım yapayalnız kaldım sanki