Ne yapacağımı şaşırmış durumdayım🙄

papatyack

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2022
9
0
Hanımlar herkese merhaba ilk kez konu açıyorum içimden geldiği gibi en açık şekilde yazıp fikirlerinizi almak istiyorum. Uzun olursa kusura bakmayın lütfen.
Konu eşim. Instagram keşfetinde , reels kısmında sürekli büyük kalçalı kadınlar, kalça geliştiren kadınların videoları , hesapları çıkıyor az çok Instagram kullanan biri olarak ilgi alanlarımıza göre daha çok neye bakarsak bunların çıktığını düşünüyorum yani ben neye bakarsam bende çoğunluk onlar çıkıyor , elbetteki saçma sapan şeylerde var ama geneli bu şekilde. Hadi bunu geçtim yıllar önce kullandığı YouTube kanalında aynı bu tarz kadınları takip ettiğini gördüm . Kimi insan için rahatsız edici olmayabilir ama devamlıda bunları görmek rahatsız ediyor beni artık. Benim için kıskançlıktan daha başka bir şey artık. Kendisiyle konuştum kaç defa ,rahatsız olduğumu dile getirdim ben bakmıyorum çıkıyor ,hesaplarımızı kapatalım diyor ve üstüne benimle kavga etti . Asla bir şey kabul etmeyen bir karaktere sahip. Benim kıyafetlerime laf eden , pantolon giysem üstüne uzun şeyler giymeye zorlayan , saçımı boyatmama dahi izin vermeyen… daha nice şeyler böyle kafada bir insan ve şuanda spora gitmek istediğini söyledi ama gel gelelim kendisi benim karma bir salona gitmeme müsade etmiyor . Şimdi bu kadar şeyin üstüne ben ne tepki vereyim bu isteğe , güven meselesi değil tabiki ,insan eşine güvenir ama bu konudan sonra nasıl bir tavır sergileyin şaşırdım. Kendimi çok kötü hissediyorum baskılanmış hissediyorum. Hiç birbirimizi tanımıyorken , çok farklı bir şekilde tanışıp evlendik nasip diyelim oraları anlatmayım. İlk tanıdığımda çok mantıklı anlayışlı bir insandı bende bundan etkilendim aslında , nişanlıykende aynı bu şekilde evlendikten sonra kıskançlığı , düşünme tarzı bambaşka bir insan olduğunu fark ettim. Akrep burcu ve baş edilemez biri. Fikirlerinizi merak ediyorum. Okuduğunuz için teşekkür ederim. Bu arada küçük bebeğim var fırsat buldukça bakacağım.

Akrep burcu başedilmez değildir, deli deliyi görünce misali, siz yolunu bilmiyorsunuz.
Ayrıca izin vermemek ne demek?
Niye o hakkı tanıyor, soruyorsunuz izin istiyorsunuz ki?
Ne münasebet ya?

Bazı kadınları anlamıyorum, aileden mi öyle yetişiyor nedir yediğini içtiğini kocasına sorma, bir icazet alma durumu.
Sizin saçınız, sizin poponuz ona ne!!!

Bana hak sana haram kafasında bencil bir adamla başa çıkılmaz zaten.
3 seçenek var
Ya seni ilgilendirmez diyip canınızın istediğini giyip canınızın istediği spor salonuna gideceksiniz, tabi bu kavgaları beraberinde getirecek ama geri adım atmayacaksınız
Ya susup sineceksiniz, o her haltı yiyecek siz hapis hayatı yaşayacaksınız
Ya da geldiği yere geri gönderip onu instagram popolarıyla baş başa bırakacaksınız

Akrep burcu başedilmez değildir, deli deliyi görünce misali, siz yolunu bilmiyorsunuz.
Ayrıca izin vermemek ne demek?
Niye o hakkı tanıyor, soruyorsunuz izin istiyorsunuz ki?
Ne münasebet ya?

Bazı kadınları anlamıyorum, aileden mi öyle yetişiyor nedir yediğini içtiğini kocasına sorma, bir icazet alma durumu.
Sizin saçınız, sizin poponuz ona ne!!!
Tanımak mı ? Ben tanımıyorum kendisi bu hakka sahipmiş gibi davranıyor , ne kadar konuşmalar yapsamda fayda etmedi. Zihniyeti bu şekilde . O erkek ben kadınım ve yerimi bilmeliyim !! Ben belkide hayatına müdahale ettirecek son insandım ama bu adamla baş edemiyorum. Aileden kilometrelerce uzakta bir yaşam , üstüne hiç bilmediğim şehirler , dostlardan uzak olmak niceleri . Bende artık eskisi gibi değilim maalesef

Konuşma?
Anlayacak insan bunu yapar mı, söylemeyin yapın:KK66:
O bıkana kadar konuşsun, duymayın.
Siz kadınsanız o da adam olsun, erkek olsun ve bir kadınla ne yapılıp yapılmayacağını, sınırını bilsin!
Ha boşanma seçeneğinizi düşünmediğiniz için bunları yazıyorum ben, elbette kapı gibi dilekçeniz de elinizde olabilir.

Boş atıp dolu tutmuyorum hem akrep hem de muhafazakar olan kocamla 17 senedir beraberim, oldukça dekolte de giyerim, gece de gezerim, bir şeyime laf edecek olsa önce ondan çıkar acısı, onda yasaklanır.
Öyle pıssam, ay açıklayayım falana girsem ohoo…

Hanımlar herkese merhaba ilk kez konu açıyorum içimden geldiği gibi en açık şekilde yazıp fikirlerinizi almak istiyorum. Uzun olursa kusura bakmayın lütfen.
Konu eşim. Instagram keşfetinde , reels kısmında sürekli büyük kalçalı kadınlar, kalça geliştiren kadınların videoları , hesapları çıkıyor az çok Instagram kullanan biri olarak ilgi alanlarımıza göre daha çok neye bakarsak bunların çıktığını düşünüyorum yani ben neye bakarsam bende çoğunluk onlar çıkıyor , elbetteki saçma sapan şeylerde var ama geneli bu şekilde. Hadi bunu geçtim yıllar önce kullandığı YouTube kanalında aynı bu tarz kadınları takip ettiğini gördüm . Kimi insan için rahatsız edici olmayabilir ama devamlıda bunları görmek rahatsız ediyor beni artık. Benim için kıskançlıktan daha başka bir şey artık. Kendisiyle konuştum kaç defa ,rahatsız olduğumu dile getirdim ben bakmıyorum çıkıyor ,hesaplarımızı kapatalım diyor ve üstüne benimle kavga etti . Asla bir şey kabul etmeyen bir karaktere sahip. Benim kıyafetlerime laf eden , pantolon giysem üstüne uzun şeyler giymeye zorlayan , saçımı boyatmama dahi izin vermeyen… daha nice şeyler böyle kafada bir insan ve şuanda spora gitmek istediğini söyledi ama gel gelelim kendisi benim karma bir salona gitmeme müsade etmiyor . Şimdi bu kadar şeyin üstüne ben ne tepki vereyim bu isteğe , güven meselesi değil tabiki ,insan eşine güvenir ama bu konudan sonra nasıl bir tavır sergileyin şaşırdım. Kendimi çok kötü hissediyorum baskılanmış hissediyorum. Hiç birbirimizi tanımıyorken , çok farklı bir şekilde tanışıp evlendik nasip diyelim oraları anlatmayım. İlk tanıdığımda çok mantıklı anlayışlı bir insandı bende bundan etkilendim aslında , nişanlıykende aynı bu şekilde evlendikten sonra kıskançlığı , düşünme tarzı bambaşka bir insan olduğunu fark ettim. Akrep burcu ve baş edilemez biri. Fikirlerinizi merak ediyorum. Okuduğunuz için teşekkür ederim. Bu arada küçük bebeğim var fırsat buldukça bakacağım.
Eşimin başka kadınların orasına burasına bakması benim için boşanma sebebidir. Biz nasıl başka adamların orasına burasına bakmıyorsak, erkekler de bakamaz. Aldatmak sadece yatakta olmaz.

Tanımak mı ? Ben tanımıyorum kendisi bu hakka sahipmiş gibi davranıyor , ne kadar konuşmalar yapsamda fayda etmedi. Zihniyeti bu şekilde . O erkek ben kadınım ve yerimi bilmeliyim !! Ben belkide hayatına müdahale ettirecek son insandım ama bu adamla baş edemiyorum. Aileden kilometrelerce uzakta bir yaşam , üstüne hiç bilmediğim şehirler , dostlardan uzak olmak niceleri . Bende artık eskisi gibi değilim maalesef
Hiç bilmediğim şehirler derken Patagonya'ya falan mı taşındınız evlenince?
Her şey açık açık ortada, ben karma spor salonlarına giderim, kadınların poposuna orasına burasına bakarım hatta kanallarını takip ederim, ne istersem yaparım ama sen kendi istediklerini yapamazsın diyor. Kıyafetine sporuna saçına karışırım, benim onaylamadığımı yapamazsın diyor. Yerinizi bilmek zorunda olduğunuzu söylemiş. ya bileceksiniz ya da karşı çıkacaksınız. Ama ailem arkadaşlarım dostlarım yanımda değil diye baştan kabullenmişsiniz zaten durumunuzu.

Kocanızın sizi aldatma hakkı da var kendince çünkü o erkek. Saçı boyalı bakımlı full makyajlı kadınlara ağzı sulanarak bakmaya devam edecek. Kendisi o kadınlara pis pis şehvetle baktığı için başka erkeklerin de size aynı bakacağını düşünüyor. Tam bir maganda örneği.

İzin almıyorum tabiki o kadar pasif değilim inanın ki , direk yok müsade etmiyorum cevap bu . Kıyafetlerimle derdi var. Dışarıya çıkmama , gezmeme makyajıma bakımıma karışmaz ama elbise boyuma, dekolteme saç rengime karışıyor. İzin istemem asla. Bu kıyafet sebebiyle çok kavga ettim cevap ben buyum. Artı taraflarına baktığımda bana olan sevgisini hissedebiliyorum değer veriyor mutlu olmam için çabalıyor ama bu konuda fikrime saygı duymuyor . Üstüne düşen sorumlulukları yapar, ev işlerinde yardımcı olur , yemek yapar , bulaşık yıkar özel günlerimizi atlamaz sevdiğini sürekli dile getirir. Bu sebeple boşanma fikri gelsede, bir noktada duruyor insan

Bu tarz konular cok acilir oldu
Ya sosyal medya sinirlari olmayan bir yer
Gozu disarda erkekler genelde bundan faydalaniyor
Bunla bas edilmez bakma deseniz de bakar icinde var cunku
Zihniyeti kotu biri esiniz
Bosanmak isterdim ben olsam
Bosanmayacaksaniz da kendi istediginizi yapin birakin kavga etsin
OYle de hayat gecer mi bilmem ama
Sakin inanmauin beraber hesap acalim kapatalim masallarina
Illa bi daha yapar
Bu hic sasmaz

Benim içinde öyle . Bu sebeple en son bu konu gündeme geldiğinde boşanmak istediğimi söyledim. En son abartıyor oldum hatta nankör. Sürekli bakmadığını söylüyor aramada değil keşfette çıktığı için

Kızlar bu arada uzun olur diye yazamadım , çoğu şeyi konuya . 4 senelik evliyim ortak hesap kullanıyorduk ayrı hesap açma fikri benimdi , 1 yıldır olacak ayrı hesaplarımız var . son zamanlarda böyle şeyler görmeye başladım hesabında

İzin almıyorum tabiki o kadar pasif değilim inanın ki , direk yok müsade etmiyorum cevap bu . Kıyafetlerimle derdi var. Dışarıya çıkmama , gezmeme makyajıma bakımıma karışmaz ama elbise boyuma, dekolteme saç rengime karışıyor. İzin istemem asla. Bu kıyafet sebebiyle çok kavga ettim cevap ben buyum. Artı taraflarına baktığımda bana olan sevgisini hissedebiliyorum değer veriyor mutlu olmam için çabalıyor ama bu konuda fikrime saygı duymuyor . Üstüne düşen sorumlulukları yapar, ev işlerinde yardımcı olur , yemek yapar , bulaşık yıkar özel günlerimizi atlamaz sevdiğini sürekli dile getirir. Bu sebeple boşanma fikri gelsede, bir noktada duruyor insan
Karma spor salonlarına kendi koşa koşa gidiyor. Ne sakıncası varmış oraların onu da söyledi mi? Sizin erkeklerle spor salonunda yapma ihtimaliniz olan şeyler ne mesela? Güven meselesi değil diyorsunuz bal gibi güven meselesi. Siz adamlarla fingirdeşirsiniz düşüncesi var kendisinde.

Kocanızın kişiliğini güzellemelere başladınız ama evde yaptıkları her kocanın yapması gereken şeyler. Ben böyleyime ben de böyleyim demeyi düşündünüz mü hiç? Değer verip mutlu olmanıza çabalıyor ama kendi istediği şartlarda. Aslında mutlu ettiği değer verdiği kendisi. Elindekini kendine göre şekillendirip mutlu oluyor. Benim kocamın 2 yorumu olur kıyafetime. Yakıştı ya da yakışmadı der ve bunları ben sorarsam söyler. Ben bırak spor salonunu antrenörle çalıştım bir süre. Kendisinin de spor hocasıydı ve ben aylarca tek gittim salona. Bırak lafını, gidemezsin yapamazsının imasını edemez bana. Sevmek sizin sandığınız gibi değil. Kocanız da mesela karma spor salonuna gitmez, dışarıya çıkarken kıyafetini vs size danışır birbirine saygı duyan çift dersin ama bir taraf hep bana, ben yaparım ben isterim ben karar veririm diyorsa o karşındakini değil kendini sevmektir.

Konusmaya calismayin valla sinir oluyorum boyle adamlara. Karın senin istedigin gibi olacak ama senin gözün basin ayri oynaxak yok yaaa. Bunun sonu aldatma kardesim. Hemde size giydirmediklerini giyen, saclari boyali, makyajli bir kadinla. Nerden biliyosun dersen o kadar cok gordum ki bu hikayeyi

evlendikten sonra iki ayrı şehir değiştirdim, bir anda bambaşka yerlerde yalnız olmak beni çok kötü etkiledi. İster istemez asosyalleştim konservatuar sanatçısıydım solistlik yapıyordum , programlarımız oluyordu. Sosyal bi yaşantım vardı , bi çevrem vardı bırakmak zorunda kaldım hepsini her şeye uzaklaştım yapayalnız kaldım sanki

Karaktersiz herif.
Instagram algoritması neye bakarsan o daha çok çoğalır şeklindedir. Örneğin ilkinde kesfette aşk acılı müzikli paylasimlar görüp beğeniyordum daha fazla çıkmaya başladı. Zaten bu tür adamlar sapkın oluyor benimde vardı böyle bı sevgilim her şeyime karışır kendine her hakkı görürdü. Zaten en sonunda aldattı gitti. Bu tipler onlara evet dediğinde çok iyi olur. Hayır dediğin an sana savaş ilan eder. Tabiki de sen he şeyine evet dediğinde sana çok daha iyi bir koca olacak. Hayır dendiği zaman canavara dönüsecegini bil.onlar kendi yarattıkları karakterler seviyor

aile terapistine gitmeyi önerdi daha önce yine bu kıyafete karışma, kıskançlık durumuma dayanamadığım , boşanmayı düşündüğüm zamanlarda . Anlamak mümkün değil tavırlarını, mantıklı cahil mi diyim artık . Aldatma konusunda da bana yanlış yapmadan önce evliliğimizi bitirmesi gerektiğini , sonrasındada ne halt edecekse onu yapması gerektiğini biliyor, kendiside bunu savunuyor ama Instagramında çok özgür

Bu adamla mutlu olmanız çok zor , belli ki gözü dışarıda..

X