nasıl yani o kadının haberi olmadan(yani 3 kişilik grup sohbeti olsa kadın da görüp ne alaka der) 2 kişinin yazışmaları 3. kişiye gidebilir mi? böyle bir özellik mi var?Madem öyle whatsapp da gruplu yazisma diye bisey var yani o kadinin her yazdigini sizde görebilirsiniz onu aktive edin
o asıl birşey anlamadım. ben öyle birşey yaapsam eşim ve o kadın farketmez mi?Madem öyle whatsapp da gruplu yazisma diye bisey var yani o kadinin her yazdigini sizde görebilirsiniz onu aktive edin
Madem öyle whatsapp da gruplu yazisma diye bisey var yani o kadinin her yazdigini sizde görebilirsiniz onu aktive edin
BDW ne? bir yere takıldığım yok. iş ev çocukÇok mu BDV de takılıyorsun?
Whatsup mesajını anlamadım. Sen kadına mı mesaj attın ki, o yanıtladı ben de geliyorum diye?
nasıl yani o kadının haberi olmadan(yani 3 kişilik grup sohbeti olsa kadın da görüp ne alaka der) 2 kişinin yazışmaları 3. kişiye gidebilir mi? böyle bir özellik mi var?
nasıl yani o kadının haberi olmadan(yani 3 kişilik grup sohbeti olsa kadın da görüp ne alaka der) 2 kişinin yazışmaları 3. kişiye gidebilir mi? böyle bir özellik mi var?
Öyle şey olmaz. grupta herkesin haberi oluyor.
bu forumu diyorum , "bir derdim var" bölümü; çok aldatma vakası paylaşılıyor. Farkında olmadan etkileniyor olabilirsin.BDW ne? bir yere takıldığım yok. iş ev çocuk
Sen gruba dahilsen ve sadece seyirci kalip cevap yazmiyorsan karsi taraf bisey görmüyor sanirim
kadının face sine bakıyorum. hep eşiyle çocuğuyla fotolar koyuyor. ama kendime bunu anlatamıyorum saplantı oldu resmen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?