Her ne olursa olsun,para vermeyin.Zayıf olduğunuz anlaşılır.onlara çalışırsınız artık.Ahmet uygun bir dille işten çıkarılmalı.Gerekirse ona çıkarken bir miktar para verin.
en doğrusu bu işlere bakan bir avukatla,bilir kişyle görüşün.
Gelişmeleri bildirin ben merak ederim.Allah korusun sizi ve ailenizi.
saol canım benim bu akşam adamın akrabaları kardeşleri geldi işte dükkana aramızda halledelim barışın dayımla falan demişler bizde artık bıktık içince ne yaptığını bilmiyo falan demişler...ahmetin bi suçu yok gözüküyo bu yüzden emin olmadan çıkarmak istemiyolar işden...tabiki bana sorarsınızda bu işin sorumlusu o...
aynen canım bende böle düşünüyorum ama ahmet özünde iyi bir adam eşimin ailesine karşı...ahmet o adama en başından bu insanlardan bişey koparamassın uğraşma diyeemdi kendi korkusundan işler bu haddeye geldi işte...biz henüz şikayeti geri almadık kamera kayıtları elimizde...hatta bu akşam gelen adamın akrabalarınada izletmiş görüntüleri...
bencede öle canım ama bu adam içip içip kendinden geçip tekrar gelip silah sıkarsa dükkanın önünde eşm durmaz bu sefer ben asıl eşimden korkuyorum bulaşıcak diye çünkü eşimde sinirli bi insan böle insanların karşısında boyun eğecek bi adam değil...
bencede öle canım ama bu adam içip içip kendinden geçip tekrar gelip silah sıkarsa dükkanın önünde eşm durmaz bu sefer ben asıl eşimden korkuyorum bulaşıcak diye çünkü eşimde sinirli bi insan böle insanların karşısında boyun eğecek bi adam değil...
en iyisi susup oturmamak canım yoksa tepene binen çok olur...konuyla alakasız olcak ama bişey sorcam hani şu avatarımızın yanındaki yazdığımız küçük yazılar varya ben onu bir türli bulamadım nasıl yapıyorduk?
birde bu akşam işe gelen ahmet kızım yarın memleketine dönecek diyip akşam 11 de gidip izin kullanıyor...bunu dükkanın orda oturan bi komşumuz bile farketmişki bu ahmetin bu adamlara bir gebeliği var diyor...bu adamlar geliyormuş zaten ara sıra ama ahmet hep ağam aşam diye ağırlıyormuş...adamın akrabaları bu akşam geldiler işyerine özür mayetinde birşeyler zıvalamışlar...eşim ağırdan almış sert konuşmuş ahmet eşime kaş göz yapıyomuş sus diye adamlar gidincede iyi konuştun iyi yaptın diyormuş...bu ne yaman çelişki anlamadım gitti...
bela oldular yaa başımıza bu akşam yine konuşmaya gitcekelr bizimkiler bu asalak herifle yine birileri gelmiş dün gece yok işte silahının parasını vermmemiz gerekmiş falan ne sanıyo bunlar bizi enayimi korkakmı eşim sabah işden geldi uyuyamadı yaa adam düşünmekten...bu iş uzuycak başımıza bela oldular diyo...