Şimdi mantıklı düşünün canım.
Ahmetle bu adam arasında bir kan davası gibi bir şey var.
Ve bu alacak-verecek e dönüşmüş. Dolayısıyla Ahmet de sizin orada çalıştığı için, bu verecek parayı sizin dükkandan çıkarmak istiyor, kendi cebinden çıkmasın diye.
Çakal bir adam sanırım. İlk işiniz Ahmet'in işine son vermek.
Onun dışında su testisi su yolunda kırılır ama ne sizin eşinizin ne de kayınpederinizin su testisi durumu yok, masumlar .
O yüzden korkmayın, bakın tümörünüz varmış... Sakinleşin .
ay film gibi silahli adamlar harac istemeler birtek filmlerde olmuyor demekki aman ALLAH KORUSUN ALLAH YARDIMCINIZ OLSUN INSALLAH(AMIN)
Madem tatlıya bağlamak istiyorlar, şikayetinizi geri alın, Ahmet denen kisiyi de isten çıkarın, sen sag ben selamet...
aynen öle canım ama eşim ahmette korkudan ne yapacağını bilmiyo falan diyo...bende aynen bunları söledim eşime ewe gelince bak dedim belkide bu adamlar yıllar sonra kan parasının peşine düştüler baktılar yağlı kapı attılar oltayı buraya...eğer ahmetin parmağı varsa ALLAH'ından bulsun ne diyim...bide adamların geldiği gün dükkan tıklım tıklım doluymuş adamlar ohhh demiştir yeriz biz bunları gözlerini korkutup ama geri tepti öle korkacak pısıcak adamlar çıkmayınca karşılarına geri adım attılar...eşime illaki gelin bi çayımızı için diye ısrar etmişler sözde barışmak için...inanırmısın eşim stresden ayağının üstünde kurudu yaaa...
saol canım...bizim dükkana bu tipler çok geliyor genelde ama başımıza nasıl böle bişey geldi anlayamadım kendi halinde esnafız yaaa...buarada benimde bir bebeğim olsun inşallah en kısa zamanda RABBİM gönlümüze göre verir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?