Nikahıma 2 hafta kala nişanlım tarafından terk edildim. Üstelik babama kızınız bana emanet sözünü vermiş olmasına rağmen. Biz aynı evde yaşıyoruz. Ailem farklı şehirde onun ailesi bu şehirde. Nikah öncesi kapıyı çarpıp çekip gitti. Sebep ise sade nikahla evlenecektik. Ben kına istedim diye ailesi de bu şehirde tek olmama rağmen ilgisiz alakasızlar dediğim için. Bir şekilde toparlamaya çalıştım. Aileme karşı bir özür borçlusun kızlarını terkedip gittin dedim yine kapıyı çarpıp çekip gitti birkaç gün sonra geldi. Kolaylıkla evden gidiyor ama ben bir kez olsun gidemedim. Baba evime de dönemez durumdayım. Terapi alalım istedim istemiyor ısrarla. Aşırı dengesiz davranışları var. İyiken melek, aşırı ilgili sarıp sarmalar ama 5 dk sonrasını kestiremiyorum.Minicik bir şey olsun kıyamet kopar aramayı aniden keser hiç sevmemiş gibi davranır.Ben öyle olamıyorum daha yumuşağımdır. Aşırı ilgiliydi.Bayram tatili için ailemin yanına bile gitmedim onunla vakit geçiririz diye.Aile çok ilgisiz bize karşı.Sürekli ben adım atıyorum ama hiçbir sorumluluk hissetmiyorlar bana ve aileme karşı.Ben ailesine adım atarken o aileme o kadar şey olmasına rağmen sadece bir mesaj atıp bayram kutladı.Haliyle benim hatırımı saymadığını hissettim.Ailesiyle ilgili de kırgın olduklarım var.Gel gidelim beraber ailenle konuşalım dedim.Ama yine çekip gitti ve günlerdir ne yazıyor ne arıyor ne soruyor.Normalde yalvar yakar her gittiğinde gelmesi için uğraşırdım ama bu sefer öyle yapmıyorum ondan da asla adım gelmiyor.Günlerdir koskoca şehirde evde tekim.Ondan başka kimsem yok bu şehirde.Nasıl bir tavrım olmalı ne yapmalıyım oldukça çaresizim?