• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ne yapacağımı bilmiyorum

sshae61

Üye
Kayıtlı Üye
16 Aralık 2012
59
0
16
İstanbul
merhaba kızlar ben burda yeniyim ama derdim büyük.

benim yaklaşık 5 yıllık bir arkadaşım vardı çok severim kendisini. bir süredir başka erkekler tarafından sürekli teklifler alıyordum ve bu da beni rahatsız etmeye başladı ve aynı zamanda bayan arkadaşlarımda bana birilerini ayarlamak istiyordu. ben hayatıma kimseyi sokmak istemiyordum ve aklıma fikir geldi.

bu 5 yıllık arkadaşıma gidip bak sana güveniyorum bir süreliğine herkese karşı sanki sevgilimmişsin gibi davranabilirmisin dedim yani bi oyun olacak bu dedim. o da olur çok sevinirim bu çok iyi oldu ama bak sonra gerçek sevgililiğe dönüşür falan dedi. ben de yok yok merak etme olmaz öyle şey izin vermem dedim.

neyse şimdi aradan 3 ay gibi zaman geçti ve bu kişi bana taaa 2 ay öncesinden ben sana çok alıştım mesajları atmaya başlamıştı. şimdi hergün sabah akşam arıyıp benden ilgi bekliyor. ve gelecek planlarını bana göre uygulamak istiyor. ben bu oyun henüz bozulmasın diye direk bişeyde demek isteniyorum ama ona gelecek planlarımda yalnız olacağımı vurgulamaya çalışıyorum. şimdi benle tatil planı yapıyor işi sanırım iyice ciddiye aldı.

kızlar ne yapacağımı bilmiyorum. inanın çok çok iyi birisi yani kalbini kırmak istediğim en son kişilerden ama bi yerde de anlaması gerek. ama oyunda bozulmamalı etrafımdakiler yavaş yavaş gidiyor daha.

fikrinize ihtiyacım var

ne yani başkaları rahatsız etmesin diye arkadaşınla sevgilicilikmi oynadınız
bu kadar zor durumdaydınız yani
ve oda sana aşık oldu zaten ilgisi vardı demekki ama sen anlamadın
çok saçma değil mi ya
yaşını merak ettim..:31:

o 24 ben 22 yaşındayım

ya hiç aklıma gelmedi böyle olacağı vallahi bilmiyordum ama kurtulmam gereken kişiler vardı hayatımda kimse olmadıkça ümitle bekleyenler vardı ya hayatıma birini alacaktım kurtulmak için ya da bu oyunu oynayacaktım

ne yani başkaları rahatsız etmesin diye arkadaşınla sevgilicilikmi oynadınız
bu kadar zor durumdaydınız yani
ve oda sana aşık oldu zaten ilgisi vardı demekki ama sen anlamadın
çok saçma değil mi ya
yaşını merak ettim..:31:

aynı anda sormuşuz kübra eminim bi çok kişiin aklına gelcek bi soru tebrik ediorum bizi :D

hayır hiç de böyle şeyler yapmana gerek yoktu
bence çok saçmalamışsın

o 24 ben 22 yaşındayım

ya hiç aklıma gelmedi böyle olacağı vallahi bilmiyordum ama kurtulmam gereken kişiler vardı hayatımda kimse olmadıkça ümitle bekleyenler vardı ya hayatıma birini alacaktım kurtulmak için ya da bu oyunu oynayacaktım

yaşın çok küçükde deilmiş ama usura bakma liselilerin yaptığı bi oyun bu.sevmeye çalış mesela o çok sevdğin arkadaşını belki mutlu olursunuz =)

hayır hiç de böyle şeyler yapmana gerek yoktu
bence çok saçmalamışsın

inan başka yol bulamadım artık mesela hayatımda 3 yıldır kimse yok ve bu 3 yıl boyunca peşimden ayrılmayan insanlar vardı gerçekten ne olursa olsun bekliyorlar ve hiç biriyle konuşmuyorum ama onlar uğraşmak istiyor ne yapabilirdm başka aklıma artık başka bişi gelmedi

Sacma bir cozum, hayir demeyi bilmiyor musun cevrendekilere? Gelecegin de yalniz olmayi planliyorsan surekli birinden sevgilim gibi gorunur musun diye rica mi edeceksin??

Sorunun cozumu de basit, ayrilmak. Adamin kalbi kirilmasin diye koynuna da gir bari :37:

Madem oyundu madem çocuğu kırmak istemiyosun evlen gitsin güzel kardeşim diğerlerinden de ebedi kurtulmuş olursun ;)

Yaşınız büyürken beyninize de bi uğrayıp ona da bi büyüme sinyali gönderse diyorum.. İnsanlar sizin oyuncağınız değil büyüyün biraz !

ne kadar ön yargılısınız neden böyle olduğunuzu da anlamıyorum hiç mi hata yapmıyorsunuz çok mu mükemmelsiniz.

arkadaşıma böyle bir öneride bulundum çünki ona güveniyordum nerden bilebilirdim.

ayrıca herkese hayır diyorum ama ne yazıkki bu anlaşılmıyor. insanları beni tam evlenilecek kız olarak görüp bekliyorlar hayır desem bile bir mücadele içindeler bunu size anlatması zor ama anlayın lütfen.

ben sadece onu bu kişiyi kırmadan durumu nasıl düzeltebilirim diye fikir almak istedim bu kadar

ne kadar ön yargılısınız neden böyle olduğunuzu da anlamıyorum hiç mi hata yapmıyorsunuz çok mu mükemmelsiniz.

arkadaşıma böyle bir öneride bulundum çünki ona güveniyordum nerden bilebilirdim.

ayrıca herkese hayır diyorum ama ne yazıkki bu anlaşılmıyor. insanları beni tam evlenilecek kız olarak görüp bekliyorlar hayır desem bile bir mücadele içindeler bunu size anlatması zor ama anlayın lütfen.

ben sadece onu bu kişiyi kırmadan durumu nasıl düzeltebilirim diye fikir almak istedim bu kadar

Yaptigimi daha fazla sururmek istemiyorum de bitir. Bu niye bu kadar zor? Diger insanlara da HAYIR HAYIR HAYIR de. Onlar seninle ilgili inatcilarsa sen de HAYIR deme konusunda inatci ol.

Cok sacma bir konu, empati kuramiyorum. Sanki arkadasinla sevgili gibi gorunmesen kaciracaklar

Back