• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ne yapacagimi bilmiyorum.

shepastaway

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Ocak 2025
1
0
1
18
ben genelde cok konusmayan, arkadas cevresi olmayan ya da konusurken utanan birisiyim 10. siniftan beri ayni okulda 11de ayni sinifta oldugumuz bir arkadasim var (x olsun) ne zaman konussak arada ters ya da sorgularmis gibi bir ifadeyle konusuyor buna sinir oluyorum icimden ama bir sey diyemiyorum cunku ne zaman yaptigi yanlislarda tartissak hep kendini uste cikariyor kendimi hicbir sekilde savunamiyorum (genelde oyleyim..) 10. sinifta da sinifindan edindigi arkadasi (iyi birisi) salla gec kanka o oyle birisi diyor ama sallayamiyoruz iste… x bazen garip ve ilkokuldaymis gibi sakalar yapiyor elimde olmadan ya da zoraki guluyorum ama hic komik gelmiyor ornek vereyim mesela (gecende x ve arkadaslari okulda bir projedeydi losemililer icin gida toplama vb. ben de pirinc getirdim onlara gotursunler diye verdim sonra hemen geri getirip biraktilar kanka bunun kilosy fazla diye ben de bosuna mi aldim diye uzuldum 2-3 saat gecti x in o iyi olan arkadasi kanka saka yaptik gorevliye verecektik kapisi kilitliydi dedi yarim saat sonra x soyledi sinir oldum nedense o kadar uzulmustum ve bir sey desem yine uste cikicakti) bazen saka gibi olan hareketleri de var onlara da ornek vereyim (gecen sene yanlislikla elim sodasina carpti diye para ver dedi ne dedim saskinliktan ver diye israr etti bunun ne kadar ayip oldugunu bilmiyor musun demek istedim yuzune ama diyemedim sinir bozucu.) sakalarini anlayamiyorum artik bile. diger garip davranislari da kullanmak sanirim cunku her yanima geldiginde ya yemek istemek ya da para almak icin geliyor bir ara her gun 5 liraya yakin para istiyordu bir kac kisiden (ben de dahil) ve param yok diye geziniyordu cunku bizden topladiklariyla kantinden aliyor ailesinden aldiklarini da sevgilisiyle bulusmaya ya da carsiya vb harciyor ve yemek ihtiyacinin yarisini bizden karsiliyor acikcasi biktim artik sinifta okulda cevrede baska arkadasim bile yok diye de onunla takiliyorum iste canimin sikildigini gram belli edemiyorum bir yandan son senem sinavlar icin birbirimizden faydalaniriz diye dusunuyorum (cunku o da herkesten faydalaniyor) ama bu arkadasligi bitirmek isterdim zaten sanaldan bile yazmiyor

O arkadaşlarından uzaklaş ve derslerine bak. Senın hiç kimsenin arkadaşlığına ihtiyacın yok inan bana. Tek ihtiyacın olan ders çalışıp iyi bir üniversite kazanıp yoluna devam etmen. Orada bir sürü arkadaşın olacak yeni yeni insanlarla tanışacaksın yeni bir çevren olacak. Sana iyi gelmeyen insanlarla konuşma. Özgüven geliştirmek için kitaplar oku, podcastlar var bu konu ile alakalı dinle, izle. Çok küçüksünüz daha güzel günleriniz olacak ilerde bunları mı sorun etmişim diyeceksin.

Back