Ne yapacağımı bilmiyorum

Aranız düzelmiş olsa aile faktörü çıkacak ortaya. O zaman önce paranoya yapmak yerine akışına bırak. Kendini belli eder bi açık verir sana yanlış yapıyorsa eğer. Bu şekilde kendini de yıpratıyorsun

Ama değişti o gerçekten şimdi sadece ben güven sorunu yaşıyorum çünkü paranoyak etti beni Sadece o değil ki aile yapılarımız çook uzak çok

açık açık konuşun o zaman. sizi kaybedebileceğini artık kotasının dolduğunu soyleyin. zaten bu hayatta hiç bir şey asla gizli kalmıyor emin olun. Bir şey yapıyorsa mutlaka çıkacaktır. Kendinize odaklanın. Gezin, tozun. Zaman size doğryu gösterecektir. Baktınız ki değişmiyor hiç bir şey. Mecburen ayrılırsınız..

Ama ona çok aşığım nasıl vazgeçerim ondan, onun bi başkasıyla evlenmesine nasıl dayanırım. Ah uzaktan böyle hemen bitir demek kolay ama şu içimi bi bilseniz nasıl yanar
Sundan emin olabilirsinki aşk bitiyor ve bitmeye mahkum geriye sadece saygi guven ve sadakat kaliyor sizdede bir evlilik icin en onemli sey olan guven yok bence bir kez daha dusun saglikli bi iliskiniz yok sizin balik bastan kokarmis bir isin basi neyse sonuda oyledir..

Suan benim yasadigim seyi yasamak istemiyorsan bitir derim..inan unutuluyor ondan ayrilirsan öleceğini yasayamayacagini saniuorsun ama inan ölunmüyor..bende senin gibi düşunüp aman sonradan keske demeyeyim diye diye aşigim ondan başkasiyla yapamam diye evlendim cocugum oldu evlendikten sonra yapmaz sandim ama yapti ve cocugum icin kaldim gitmedim oturdum bu sefer cocugum babasiz buyumesin dedim onun icin katlanirim dedim ama hayatin mahvoluyor o supheler insani kemiriyor keske diyorum evlenmeden once bitirseydim hersey daha kolay oluyor..bir kere yapan adam hele ki affedilmisse ve karsidakinin sevgisinden eminse yine yapiyor..kendi degerini bil inan allah guc veriyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…