Nişan Ne yapacagimi bilmiyorum nolur yardim edin...

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi

Selcan64

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Mayıs 2010
8
0
36
Almanya
Arkadaslar benim derdim cok karisik aslinda simdiye kadar kimsedende düzgün bi fikir alamadim...Sevdigimle 3 bucuk senedir birlikteyiz ilk günden beride evlenmeyi hep cok istedik hep hayal ettik.
Biz ama ne yazikki birbirimizden cok uzagiz ancak yazdan yaza görüsebiliyoruz o denizlide ben almanyada...ama artik kavusmamiza az kaldi. Benim 2012´de üniversitem bitince evlenmeyi düsünüyoruz ama hala ailemden kimse bilmiyo...söylemek sorun degil cünkü bi sorun cikacagini sanmiyorum ama söyledigim an ailem gelsinler istesinler dicek...sevdigim bu yaz gelmeye hazir hatta nisani ve sözü dedesi yapmak istiyor yeterki kizi alalim diyormus sorunda $urda aslinda eger bu yaz söylersem aileme yani bu yaza söz yaparsak seneye ni$an birdahaki seneyede dügün olur ama ben 2sene sözlü/nisanli kalmak istemiyorum zaten annemde hic istemez...ama eger seneye söylersem aileme sözü seneye yaparsak budefa nisan yapamicaz zaten gittigimiz 1ay türkiyeye nisani imkani yok yetistiremeyiz...oysaki gercekten nisan yapmaya cok özeniyorum sonucta birkere oluyo böyle seyler insan dört dörtlük olsun istiyor...LÜTFEN BIR FIKIR VERIN artik sevgilimle ne yapacagimizi sasirdik...

Son düzenleyen: Moderatör:

Bende sözlülük-nişanlılık süresinin uzatılmasından yana değilim..
Sen ailene gelicek kış söylersin yazın 1 aylığına gittiğinizde de ayın başında söz sonuna doğruda nişanı yaparsınız..
Sonuçta durumların el verdiğince iki aileninde anlayışlı olması lazım..
Yoksa diğer türlü bir sene söz bir sene nişan olucak..
Aileninde fikri önemli burda.. ılk önce annene sorarak fikrini alabilrsin.
O sana daha doğru çözümler sunar..
Allah tamamını erdirsin bu arada Mutluluklar.. :asigim:

tatlim bizde bir sure uzak kaldik sozlumle.. bence ailene acmanin vakti gelmis.. inan bazen bizim kafamiza gore kurdguumuz yada istedigimiz gibi olmuyor hersey.. sonucta buyuklerin fikri cok onemli... ailenle konus derim... sozle nisani ayni anda yapabilirsiniz... sevdigine kavus gerisi onemli degil diye dusunuyorum... insallah hersey istedigin gibi gonlunce olur tatlim..

canım bencede söz nişan hepsi bir arada yapın ayrı ayrı zaman kaybetmeyin derim eminim en güzel şekilde olacaktır büyük bir organizasyon olsun istiyorsan direk nişan yaparsınız daha güzel olur..artık gerisi düğün tarihini düşünmeye kalır hayırlısı olsun hakkında boshayallersmile

bende limongirl e katılıyorum söz nişan birlikte çokta gzl olur. bizde sözlümle ayrı yerlerde yaşıyoruz ben şimdi çok pişmanın keşke söz nişan birlikte yapsaymışız.. baya uzun süredir nişanlanmayı bekliyoruz. .

hepinize cevaplariniz icin coooook tesekür ederim kizlar inanin biraz daha netlesti suan kafamdaki düsünceler :1hug: Araya birsey girmesse bu kis söylerim herhalde anneme seneye yazada artik nisani sözü bi arada yapariz ozaman...ama özellikle nisanli olan arkadaslar daha iyi biliyolardir 3haftada yetisirmi tüm organizasyonlar nisan icin??? Yoksa cokmu zaman darligina gireriz???

canimcim, bazi pratik seyleri turkiyeye gitmeden once halledebilirsin... herseyi planlayabilirsin mesela... elbiseni yasadigin yerden alip turkiyeye goturebilirsin, eger nisani disarda yapacaksaniz sevgilinle internetten arastirmalara baslayabilirsiniz ve senin begendigin yeri oncede tutuabilirsiniz.. yetisir tatlim sen istedikten sonra takma kafana... hic soz yapmayin zaten siz birbirinize soz vermissiniz verceginiz kadar bu yola cikarak :) benimde sozum olmadi, biz sevgilimle iki seneden beri aramizda yuzuk takiyoruz zaten... isteme bi gece olsun, ertesi gunude direk nisan yapin... en guzeli olur bencee :1hug: insallah hersey gonlunce olurr

Yetişir canım merak etme sen benimde nişanlım uzakta onlar gelmeden önce ben bazı şeyleri ayarlamıştım nişanlığımı hatta nişan bohçasına alacaklarını bile ayarladım tanıdık bir arkadaşımdan onlarada açık açık söyledim çok iyi düşünmüşsün dediler sevindiler hattaopuyorumnanaktan yani sen önceden yapamazsanda yinede yetişir bir haftanın içinde herşeyi hallettik yeterki gönüller bir olsun gerisi gelir opuyorumnanaktan hatta vee hatta nişanlım nişan akşamı dönmüştü çalışmak zorunda olduğu için bazı şeyleri göze almak gerekiyor ama inan değiyor..opuyorumnanaktan mutluluklar şimdiden..a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…