ne yapacağımı bilemiyorum!!!dayanamıyorum!!hikayeme kulak verin kızlar...ne olur.

bunu aslında en cok sız bılırsınız ama bana kullanıyor gıbı geldı .

hanı demıssınız yaa; "hastalandıgımda hep yanımdaydı ,en zor hallerıme

bıle tahammul ettı "demıssınız ama bu sekılde onun sızı sevdıgını anlayamazsıız

oyle ınsanlar var kı cnm ,para ıcın neler yapıyorlar .bu ınsanda bana

o ınsanlardanmıs gıbı geldı .evlenme durumunuz var ıken ne dıye sıze

nıkah kıymıyorda ımam nıkahı gıbı gecersız bı kılıf bulup beraber yasıyor kı sıze ?

eger sızın paranıza tenezzul etmıs olmasaydı nıkahlanmak ısterdı .

ama sızın babanızdan kalan maası almak adamın ısıne gelıyor .

herşey öyle aceleye geldi ki.rahatsızlığımda hep yanımda oldu beraber kaldık bu yüzden ben hasta olduğum için.

bekareti sorun etmeniz çok tuhaf...
aynı evi paylaşıp aralarında bir de imam nikahı olan kim kardeş kardeş uyur ki.. tabi ki bazı şeyler yaşanacak...

bence bunu sorun olarak görmeyin..
biran önce de resmi nikahınızı kıyın...

belli ki sizin bahsi geçen adamın nikahından geçmeniz kaderinize yazılmış...

aynen öyle.zaten kendisi de söylüyor babanın maaşı kesilmesin diye.ahh ahh.

sana da şiddet uygulayıp seni yaşadıklarınız yüzünden tehdit ediyor mu ?
hayır beni gözünden sakınıyor.herkese karşı aşırı sinirli ama bana en ufacık kötü bir söz söylese hemen üzülüyor pişman oluyor ağlıyor. ailesinden sevgi görmemiş. öyle içten davranıyor ki bana inanamıyorum beni kullandığına.

ne zamana kadar nikah kıymayacasınız ki ? yani bi yerden ya yüklü bir para gelmesi lazım ya da daha iyi bir işe girmesi lazım o zaman nikah için. adam şu an rahat ee yemeği, çamaşırı yapılıyor yıkanıyor, e babadan maaş da var kaynanasıyla yaşıyor kira vs. derdi yok olsa bile tam kira ödemiyor vs. yani sırf babadan kalan maaş gelsin diye bu şekilde devam edilmez ki. hem sen evlendiğinde 24 maaş tutarında bir evlenme yardımı da alacaksın devletten o parayla düzeninizi kurar kendi evinize yerleşirsiniz. sen de çalışırsın o da çalışıyormuş zaten bi şekilde illa ki geçinirsiniz bunlar sebep olmamalı.

ailelerin haberi var.hatta annem de bizimle kalıyor. biraz eski kafalı ben de böyle yetiştim. ah o kadar pişmanım ki.
Üzgünüm ama aile yapınızı çözemedim. Bir anne kızının böyle bir cahillik yapmasına göz yumabilir mi? Anlatmadığınız şeyler mi var ?

Bir erkek gerçekten sevdiği bir kadını zor durumda bırakmaz asla. Şiddetle sevgi birarada olmaz. Beni dövüyor ama çok daseviyor demek nasıl büyük bir çelişkidir. Hastalığınızda yanınızda olması sizi sevdiğinin kanıtı değil. Baba sevgisini ve boşluğunu onunla doldurmuşsunuz sanırım.

Böyle biriyle yola devam etmek zor. İlerde çok daha büyük sorunlar çıkacaktır. İlla devam edecekseniz resmi nikahınızı kıyın. Bir işe girip çalışmaya başlayın. Normal hayata geçin yani

sizce aramızdaki kültür farkı sorun olur mu?bu o kadar önemli mi?

maalesef yok. peki ne yapmalıyım?devam etmeli miyim sizce.

sizin hayatınız ama nişanlınız için çok iyi filan demeyin
sizin psikolojik durumunuzdan faydalanmış beraber olmuş

biliyor ki o rahatsızlığı olan insanlar savunmasız olurlar en ufak bi güler yüze sevgiye kanarlar
babanızdan aldığınız maaşınız da var

neden hemen nikah kıymadınız çok seviyorsa bu açıdan bakın birde
bilemiyorum en fazla kafamı bulandıran şiddet, yarın öbür gün size uygulamayacağı ne malum

herşey öyle aceleye geldi ki.rahatsızlığımda hep yanımda oldu beraber kaldık bu yüzden ben hasta olduğum için.

Artık zaten eskiye nasıl oldu neden oldu demek için çok geç

Sadece babanızdan kalan maaşınız kesilmesin diye resmi nikah kıymamanızı doğru bulmadım.. İmam nikahını yanlış anlayıp yanlış uygulamışsınız..

Ancak şu aşamada resmi nikaha da gerek yok bence..

annem bekaret olayını sorun eder demişsiniz de,
dini nikahla annenizin mi gözünü boyadınız? anneniz de sizinle kalıyor, aynı evdesiniz, dini nikah hiç bir şey ifade etmez kusura bakmayın ama. eşim eşim demeyin lütfen. sevgiliniz o sizin, nişanlınız o sizin.

çok hızlı gelişmiş her şey, o zamanlar nasıl sorunlarınız vardır bilinmez ama bu adamla beraberken sorunların katlandığı kesin.

bence bu birliktelikten kurtulmanız lazım. aranızda çok fark var.
böylece ileriki zamanlarda istediğiniz gibi evinizden telli duvaklı gelin olarak çıkabilirsiniz.
bu şekilde biraz zor

yok beni dövmüyor,başkalarını dövüp başını derde sokuyor. beni gözünden sakınır. bana bir salak kelimesini bile kullanmaz,kullandırtmaz ve evet,babamın sevgisini, aile reisinin boşluğunu onunla doldurdum.

İşiniz çok zor. ama boyle de bir ömür geçmez.
Aranızda her konuda fark var bence.
Emin ol bu yaşadıklarınıza birgün çok pişman olacaksınız eğer bu adamdan ayrılmazsanız..
Ben de evlendim ayrıldım. İyiki ayrılmışım. Çok zor dönemler atlatmıştım sizden de beterdi durumum.
Size tavsiyem biran önce bu adamdan kurtulun ve şöyle bir silkelenin.
Bu zamanda bekaretin bir önemi olduğunu düşünmüyorum.
Beni sevip isteyen 2 çocuğum da olsa kabul eder. Ki; böyle örnek çevremde çok var. Hem bekar
hem işi gücü olan insanlarla evlendiler..
Bence kendinize gelin artık.
O adamı da evden atın iyice Çıldırmadannnn

sizce aramızdaki kültür farkı sorun olur mu?bu o kadar önemli mi?

Yok aranızda kültür farkı olacağını sanmam.
Çünkü sizde pek aklı başında davranmamışsınız.
Bu arada, gerikafalılığınıza hayran kaldım, farkında olmadan uzay çağına geçtik herhalde.
Gerikafalısınız ama aynı evde, annenizin kaldığı evde nikah dışı birliktelik yaşıyorsunuz ?
Bizim burada verdiğimiz tavsiyeleri uygulayacak biri olduğunuzu sanmıyorum.
O yüzden bir tavsiye veremeyeceğim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…