Ne yapacağım…

ruhu yorgun

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Ağustos 2024
92
33
3
32
Bazen çok ama çok ağladığım zamanlar oluyor. Evlat hasreti yaşıyorum…pcosum ve hamile kalmakta zorluk çekiyorum….Etrafımda hep bebek hep hamileler…Hiç kıskanmam çok severim çok mutlu olurum gördüğümde.Ama kendime baktığımda içim buruk gücüm kalmadı sanki hep ağlıyorum gizli gizli…Doktora gittim pcos var dedi.Sessiz çığlıklarım var.Lütfen dua edin…Rabbim çocuk hasreti yaşayanların kucağını boş bırakmasın…

Yalniz degilsin cnm

Yalniz degilsin cnm
Başkaları gibi bu ay olmazsa gelecek ay diyemiyorum…o heyecanı umudu yakalayamıyorum. Ya yumurtam yeteri büyüklüğe erişemiyor ya da kaliteli değil. Düzenli adet olamıyorum kendiliğinden…Aslında ne büyük bir lütufmuş bunlar…Ne büyük sağlıkla alakalı zenginlik…Pcos hem ruhumu hem bedenimi yoruyor…

Benimde öLe pco hayatini bitirmis gibi hissediyorum

Arkadaşlar yok mu aranızda ümitlendirecek bizi? Pcos olup adet düzensizliği olup hamile kalanlar…?

Pcosluyum ilaçsız adet göremiyorum kilom yok ağır pcolsuyum bir cocugum var soğan kuruyle kaldim şimdi tekrar gebe kalmaya çalışıyorum.ilk gebeligim 10 yıl önce oldu yaşım 40 a geldi ama ümidim var femara klomen yumurtalarim büyümedi şimdi yine adet olup soğan kürü yapacağım ve agnucaston hap kullanacağım.ilk gebe kaldığımda bunlari kullanmıştım.ovulasyon testiyle takip. En az iki ay böyle deneyeceğim.olur inşallah olmayacak diye bişey yok

Burada ağlanıp sızlanmaktansa aksiyon alıp tedavi olacaksınız hormon, yumurta büyütme, çatlatma, aşılama vs diye bir sürü yol var. Doğal yolla olmuyor diye asla olmayacak diye bir şey yok. İmza pcoslu bir anne adayı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…