• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ne yapacağım bilmiyorum

kskada

Guru
Kayıtlı Üye
26 Şubat 2012
2.269
726
363
evet kızlar bizim hikayemiz yaklaşık 5 yıl önce başladı dgs ye çalışırken nette tanıştık başka şehirlerdeydik bi ay sadece msjlaştık resmlerimizi gördük sadece tam bi ay sonra görüştük güsel geçti sonra o dgs yi kzandı ve gene başka bir şehire gitti 3 sene sadece tatillerde görüşebildik kavga dövüş 3 sene bitti aillerimizle tanıştık ben onun ailesiyle o benm sadece annemle ama sülalerimiz biliyor. okul yazın bitti aralıkta askere gitti uzun dönem çıktı o askere gittikten 10 gün sonra ben başka bi şehire memur olarak atandım şimdi kıbrısta yedek subay olarak askerliğini yapıyor ama ben artık bu hasretlikten çok yoruldum birde hiç bilmediğim bi şehirde yalnızım adapte olmaya çalışyorum biz hiç doğru düzgün konuşamıyoruz hiç yanımda olmuyor sohbet edemiyoruz bunu ona söleyince suçlu ben oluyom askerde olan benm bunalan sensin diyor ben kötü bişey mi istiyom birbirimizden başka kimsemiz yok ikimizde ailelerimizden birbirimizden uzaktayız daha fazla ilgi istiyorum kendimi çok yalnız hissediyorum ona patlıyorum oda beni anlamıyor tartışıyoruz böle davranırsan o kadar ay dayanamayız diyor ben onu bukadar sene beklemişken bana sölediği lafa bak yanımda olcağına.bnde artık sana hiçbişey sölemyorum dedm yarım saat sonra seni seviyorum die msaj attı cvp vermedi umurunda deilm işte diyor benm kıymetimi anlasın istiyorum ya çok umursamaz davranıyor napmalyım bilmiyorum yoruldum artık ayrı olmaktan beklemekten hayatım düzene girsin istiyorum

canım mutlu olmak senin hakkın hayatının düzene girmesini istemen en doğal hakkın çok şey istemiyorsun ama biraz geç kalmadın mı yani bunları onunla askere gitmeden paylaşşaydın ya çocuk da haklı çünkü askerdeki birine bu şeklide davranılmaz canım askerlık sen,n ayrı şehirde olman la aynı değil sen istediğin zaman ararsın o öyle değil benim sevgilimde gitti askere ondan biliyorum bunları ama çocuğun üstüne gitme belliki seviyor seni gelsin askerden adam akıllı yapın düğününüzü sen kurmuşsun işini o yapmış askerlığini görüşmeden buralara kadar gemek kolay değil ikinizde birbirnizin kıymetini bilin aşk zor bulunan geç kaybedilen bişey kıymetini anlasın istiyosun ama gelince çıkar acısını askerde çok üztüne gitme orda bunalrsa daha kötü olur tabki sende kendini düşünmek zorundasın ama derler ya hep ilişkide bi tarafın hep alttan alması gerekir buda hep kız olur bizim şansımız böyle canım :)

Back