Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
14 aylık bir kızım var..geceleri sürekli emmek istedıgı için 2 saatte bir uyanıyor.uykusuzluktan bıktım..mmeden eksmek istiyorum ama cok zoruma gıdıyor..sankı aramızdakı manevi bağ kopacakmıs gıbı gelyıor ama uykusuzlukta benı mahvedıyor..çalısan biri oldugum için iş yerınde uyukluyorum..bı fıkrı olan varmı bu konuda nolur bi fikir verın..
bence 14 ay henuz yetersiz uzmanlar iki yasina kadr oneriyor bu durumu gecene kadr kendi yataginiza alabilirsiniz (yani biraz idare etmek icin)benim kizimda ayniydi belli bir saati yoktu bende calisiyodum o zamanlar mecbur yataga yanima alip o emerken yari uyur oluyordum 20 aylikken gogsumde sivilce vardi bende yara cikti dedim oyle birakti cokta duskundu ama midesi bulaninca birakmak zorunda kaldi:)))))) merak etme inan o bag hic ama hic kopmuyor sana dahada yapisiyor:)))))))))))))
Uyku uykuyu harmanlıyor der annem. Öyle gerçekten. Gündüz uyursa oğlum gece daha düzgün uyuyor, ama akşam beşten sonra uyutmamaya çalışıyorum. Benim oğluşumunda uykusu sık sık bu hale geliyor. 16 ayımızı doldurduk, Dişler çok önemli. Süt emmeye de kalkıyorlar. Bence biraz daha şans verin, yazık sütünten olmasın. Kök diş çıkarıyor olabilir eğer bugünlerde iyice çoğaldıysa. Jel kullanın biraz sakinleşiyorlar