Merhabalar. Kızlar ya uzun zamandır içimde halletmeye çalışıp halledemedigim herkese göre ufak ama kafamda büyütmeme engel olamadığım bir sorunum var. Ben yurtdisinda yaşıyorum buradaki birçok insanda yurtdisinin temizliğinden şikayetçi bende onlardan biriyim. Kendi evimde hijyeni sağladım. Ama çevremdeki insanlar pek temizliğine dikkat etmeyen insanlar olduğu için her hafta halklarını temizlenmeye veremem oldukça maliyetli zaten gelen misafire de gelme diyemem ev işleri hastanenin isleri derken ve hala öğrenci surecindeyken üstüne bi de evlilik çok ağır gelmeye başladı. Esimin ailesi oldukca pis diyebilirim. Ayakkabılarla evime dalıyorlar. 2 senedir öğretmeye çalışıyorum hatta çok defa tartışmaya da girdiler ama ben sevmiyorum yaşadığım ortam temiz olmalı. Onlara her gidip geri döndüğümde ben herseyimi çıkarsana esim dikkat etmiyor. Sonuçta ailesi ve bir zamanlar o da ayni hayat biçimine sahipti. Ettim arada kalmaya geliyor. Çocuğu 2 yaşında yemeklere elini daldiriyor çocuk yani sonuçta ayırt edemez sonra emekleye emekleye evimi dolaşıyor ve olan yağ yemek halılara yerlere bulaşıyor. Bu yuzden cok fazla aramıyorum onlari. Aramakta istemiyorum. Yalniz yaşamayı öğrendim burada. Kafama yakın kimsem yok temizlik yüzünden olsunda istemiyorum. Bana diyorlar bende buranın kültürüne alısacakmışim. Geldikleri çoraplar kapkara. Onlar gidince evi kaldırıyorum bildiğiniz. Oturacagimiz oda dışında odaları kapatsana onlar benim evimi kendi evleri olarak görüyorlar tabiri görsünler bu da umurumda değil ama pisletmesinler de. Esimin annesi yapma dediğinizde daha çok inada bindiriyor altına kaçırıyor bez kullan diyorum ilaçlar var onlardan alalım diyorum oralı olmuyor evime gelince daha çok üstüme üstüme geliyor. Orası onunda evi rahat olsun isterim ama onlar geldiğinde samimiyetsiz bir şekilde gülümsemekten yoruldum. Kendimi çokta iyi ifade ettim onlara. Kendi evleri umurumda değil ama benim yaşama alanimi cehenneme çevirmesinler. Adeta sabrıyla oynuyorlar ne yapsam olduramiyorum onlarla da olmaz biliyorum .