• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ne yapacağımı şaşırdım kızlar bide siz yorumlayın ben sağlıklı düşünemiyorum....

kazandibi3434

it's too late..
Kayıtlı Üye
22 Eylül 2011
358
3
46
İstanbul
iyi akşamlar kızlar yazımda düşüncem kadar karmaşık olursa kusura bakmayın olurmu ..arkadaşlar çok gergin çok umutsuz ve huzursuz dönmelerden geçiyorum sorunum 6 yıllık bi ilişkim.konu açtım sizlere daha iki ay önce okuyanlar bilirler hiç sebepsizce yani ben öyle biliyordum terkedildim.erkek arkadaşım atandığnın bir hafta sonrası ayrıldı benden.derken bu beni aradı geri döndü sevdiğini söylediki biliyorum sevdiğinide aile problemleri vardı sorunlu bir anne boşanmışlar babayada takık.bu beni aramadı bir ay aradğı gün amcam vefat etmişti psikolojik olarak çöküktüm nasıl barıştığımızı anlayamadım zaten..biz herşeyi düzelttik görünürde konuşuyoruz ama benim içim hep huzursuz ne dese ne yapsa tatmin olamıyorum bir iki gün ona bazı şeylerde hak veriyorum sonratartışıyorum kendi düşündüklerimi dizginleyemiyorum.bu doğuya atandı bende iş yerinden iki gün izin aldım hafta sonuyla beraber 4 gün yanında kaldım atandıpı yer berbat biyer bir ev tutmuş evide çok güzel herşeyi düzenli görünüyor .neyse bazen tartıştık bazen çok güzel vakit geçirdik.konuyu bağlayamadım pek kızlar ama benim kafama takılan içimi kemiren sorunlarımdan başlayayım şimdi benim bunla sürekli atışmamın sebebi evlilik .hani bir erkekkızı seviyodur ve o kızı almak için canını dişine takar değilmi ama bizimki kağnı gibi ..daha atanalı iki ay oldu hemen gelip beni istesin demiyorum ama ne bileyim kızlar heycanlı olsun kıpır kıpır olsun istiyorum çünkü bizim engellerimizden biri işti halloldu sonuçta yanlışmıyım?diğer bir sorunu ikiz kızkardeşi bunlar birbirlerine çok bağlılar ama bana biraz abartılı geliyor mesela ben 3 ay 4 ay görüyorum bu her hafta sonu ailesinin yanına gidiyor ben daha uzağım ona uçak fobisi var ama insan hani derki sen gel karadenşze seni göreyim ben zırt pırt izin alamıyorum en kolay karadenize uçakla gidebilirim doğuya gidemiyorum aktarmalı çünkü.bu kızkardeşine şaka yapmış demişki gelemiyorum bu hafta sonu demiş kızkardeşi çok üzülmüs sonra bu ona şaka yaptım diyince kız kardeşinin buna msjı gelmeseydin ölürdüm!!ya ben kıskanıyomuyum acaba kızlar hani ben görmüyorum özlüyorum ben ne yapayım?bu bana hep derdiki benim kameralı telefonum yok alınca sneı bol bol cekıcem derdı benım ona hedıye almamıda ıstemezdı bu atanınca aldı kendıne kızkardesının fotolarını cekmıs dedımkı askım benımkınıde cek tamam dedı cekıcem dısarı cıkalım gezerken cekınırız dedı tamam dedım bende ama dısarı cıktık hep gecıstırdı sonra dedımkı döndükten sonra sen benı nıye cekmedın diyorkı görünce üzülüyorumama bundan bir ay öncesi lap topuna fotolarımızı istedi yüklemek için gönderdim bende onları görünce üzülmüyormu kızlar benmi kuruntu yapıorum sanki bu ailesinden saklıyo beni bahsetmek istemiyo fotolarımı görürler diyede telefonda olmasın istedi böyle düşünüyorum hanı olsa yenı bı ılıskı ortak bırıde yok tanındık hıc bısey bılmıyorum onun cevresı arkadaslarıyla ılgılı ayrı sehırlerdeyız .benle aılesının yanına gıdınce konusmuyor dısarı cıktıgında arıyıo benı ben arayınca acmıyo dıyokı rahat konusamıyorum bızım ev bir +bir bı odada kızkardesım oluyo bır odada annem balkondada konusamıyorum komsular var .tamam dıyorum sonra tatmın olmuyorum bu kuruntularım büyüyo büyüyo birikiyo ağladım bugun ya mesela bunun kızkardeısnın tercıhlerı basladı memurluk hep kızkardeyle ılgılı planlar var benle ılgılı yok kızkardesıne tercıhlerını ankara yaptırıyo oda oraya tayın ıstıcek bende hazırlanıyorum benle pek boyle seylerı konusmuyo dıceksınkı daha gırmedın sınava ama kızlar kendınızden pay bıcın ınsan karsısındakıyle hayaller kurmak heycan paylasmak ıstıyo.mesela nişan söz dıyorum diyorkı tamam olcak ama tarıh vs bısey konusulmuyo.sureklı kendısıyle ılgılı planları var ama evlılıkle ılgılı planlar cok nadır oluyo cok bahsetmıyo sevmıyor senı dıceksınız ama bana bağlı bılıyorum yanlız benı cok tınlamıyo hep gerı planda kalıyorum bugun bukadar kötü olmamın sebebınıde bılıyorum yakın kız arkadasım daha 5 aylık bıle olmadı ılıskısı elenme teklıfı aldı ve yuzuklerını taktılar aıleler tanıstı aralıkta nısanı var dıyorumkı kendı kendıme ya sen 6 yıldır yaptıramadın kızlar bı yuzuk takmak zormu bu aılesınden cekınıyo sankı annesıyle bundan 3 yıl once karsılastık yolda bu elımden cekıstrdı dedımkı nereye kosuyoruz bı baktım arkadan bırı bagırıyor annesıymıs kadın bana mrb bıle demedı yuzume aşşağılar gıbı baktı:14:çok ağladım hastalandım dedıkı hayatım bızımkıler cıddı bıseyler olmadan tanısmıyolar huyları boyle dedımkı ya kac senedır senle cıkıyorum in mi cinmi insan bı sorar oglum kımle konusuyo nasıl bı kız bu diye ama hep cumleler hep hep..onu sevıyorum cok emek verdım ılıskıme ama bunlar hep ıcımde yara oluyo.benmı abartıyorum secıp secıp bıseyleremı takılıyorum.ben bunları ona soyledım kızlar bu son olanları degılde bu tarz kafama taktıgım seylerı her soyledıgımde sen huzursuzsun sen mutlu olamazsın senın derdın huzursuzluk yaratmak ıkı gunde az rahat dur dıyo ve ben bu lafları duyarken acı cekıyorum kızlar ben onu kendıme nasıl baglarım benım ıcın ugras vermesını cabalamasınıı..ılıskımın bıtmesını ıstemıyorum cok emek verdım ve bırbırımızı sevıyoruz bunuda bılıyorum ..gecen telefnunu kızdım acmadımda içmiş zil zurna sevgılımsın sen benım sen benım telımı nasıl acmazsın ben senın için ölürüm benı sen ayakta tut aılem sorunlu sen kaldırascaksın benı sen yonlendıreceksın dedı uzatmadım alttan aldım ama içime at at konusamıyoruzda artık boyle seyler lutfen kızlar yorumlarınızı beklıyorum neler yapabılırım :43:

canım konunun hepsini okudum erkek arkadaşına bence birazcık daha zaman tanı sonuçta yeni atandığını söylemişsin belli ki planları var fakat biraz anlayış göster 6 yıllık bir ilişki ve elbette bi sürü emek vermişsin onunda sevgisinden eminsen biraz daha beklemeni tavsiye ederim

canım konunun hepsini okudum erkek arkadaşına bence birazcık daha zaman tanı sonuçta yeni atandığını söylemişsin belli ki planları var fakat biraz anlayış göster 6 yıllık bir ilişki ve elbette bi sürü emek vermişsin onunda sevgisinden eminsen biraz daha beklemeni tavsiye ederim

sorun beklemek değilki beklıyorum zaten ama aılesıyle olan ıletısımsızlıgım yanı onları tanımamam ve sureklı kacısları ve heycanının olmaması benım boyle dusunmeme sebep olan yoksa karsımda heycanlı heycanlı cabalayan bırını gorsem ben onu yıllarca beklerım:43:

sorun beklemek değilki beklıyorum zaten ama aılesıyle olan ıletısımsızlıgım yanı onları tanımamam ve sureklı kacısları ve heycanının olmaması benım boyle dusunmeme sebep olan yoksa karsımda heycanlı heycanlı cabalayan bırını gorsem ben onu yıllarca beklerım:43:

anlıyorum canım o zaman oturup bunu ciddi ciddi konuş yüzyüze ve herşeyi dile getir

Back
X