• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişan Ne yapabilirim ?

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi

bilmemki34

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
8 Ağustos 2016
23
3
1
Merhaba nişan bohcasina koyulmasi kesin olan seyleri aldim ve ekstra erkek tarafinin hosuna gidicek bi kac bisey daha koymak istiyorum sizce neler yapabilirim. Bide nasil susleyebilirim yardimci olursaniz ☺

Kuranı Kerim, Kol düğmesi (kullanırsa)
Eşofman takımı ( kalieli spor mağazalarından )
Kokulu sabunlar
Süsleme olarak sepetler alabilirsin veya damat şeklinde kutu
Valizi smokin giydirmiş gibi süsleyebilirsin
Neler aldığını bilmiyorum, belki sayıyı arttırabilirsin.
Terliklerini artırıp kaliteli markalardan patik ev ayakkabısı şeklinde şeyler ilave edebilirsin.

Kuranı Kerim, Kol düğmesi (kullanırsa)
Eşofman takımı ( kalieli spor mağazalarından )
Kokulu sabunlar
Süsleme olarak sepetler alabilirsin veya damat şeklinde kutu
Valizi smokin giydirmiş gibi süsleyebilirsin
Neler aldığını bilmiyorum, belki sayıyı arttırabilirsin.
Terliklerini artırıp kaliteli markalardan patik ev ayakkabısı şeklinde şeyler ilave edebilirsin.

Çok teşekkur ederim. Bi nisan bohcasinda ne alinmasi gerekiyorsa herseyi aldim bakim setinden tut kemer,cuzdan,anahtarlik setine kadar herseyi aldim

Çok teşekkur ederim. Bi nisan bohcasinda ne alinmasi gerekiyorsa herseyi aldim bakim setinden tut kemer,cuzdan,anahtarlik setine kadar herseyi aldim

Bence işin sırrı kullandığı ürünleri almakta, bizim aldığımız hiç bişey dolap beklemiyor. Bakım seti çeyiz mağazalarında satılanlardan mı yoksa kozmetik mağazalarından onun kullandığı şeylerdenmi

Bence işin sırrı kullandığı ürünleri almakta, bizim aldığımız hiç bişey dolap beklemiyor. Bakım seti çeyiz mağazalarında satılanlardan mı yoksa kozmetik mağazalarından onun kullandığı şeylerdenmi

Birde sayıyı arttırısanız elinizde hazır olur çorap,çamaşır yeni kullanmış olur. Pijamalar temiz olur.

Back