- 23 Ağustos 2010
- 1.662
- 276
- 198
- Konu Sahibi farahnihal
kpss ye mi hazırlanmak, açıktan hangi üniv okumak,mali müsavirlik belgesimi , ne önerirsiniz..okudugum bölüm 84-85 le atanıyor
Son düzenleme:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet arkadaşlar bi firmada çalışıyorum önlisans mezunuyum, sekreter sigorta vs vs ama ben bulundugum konumdan daha iyi bir yerlere gelmek istiyorum ne yapabilirim..kpss ye mi hazırlanmak, açıktan hangi üniv okumak,mali müsavirlik belgesimi , ne önerirsiniz..okudugum bölüm 84-85 le atanıyor
Bölümünüz nedir?Evet arkadaşlar bi firmada çalışıyorum önlisans mezunuyum, sekreter sigorta vs vs ama ben bulundugum konumdan daha iyi bir yerlere gelmek istiyorum ne yapabilirim..kpss ye mi hazırlanmak, açıktan hangi üniv okumak,mali müsavirlik belgesimi , ne önerirsiniz..okudugum bölüm 84-85 le atanıyor
Bu nasıl bi şey yahu? Ne olmak istediğini sen bilirsin. Bunun tavsiyesi mi olur.Evet arkadaşlar bi firmada çalışıyorum önlisans mezunuyum, sekreter sigorta vs vs ama ben bulundugum konumdan daha iyi bir yerlere gelmek istiyorum ne yapabilirim..kpss ye mi hazırlanmak, açıktan hangi üniv okumak,mali müsavirlik belgesimi , ne önerirsiniz..okudugum bölüm 84-85 le atanıyor
Bazen puan da yetmiyor şans işi ama hazırlanın yine de .
kpss derim ben eğer lafaya takarsanız olur. ben kafaya takmıştım 85le atandım çok şükür. istemek önemli. bugün isteyip yarın vazgeçmekle olmuyor malesef
Torpil olursa hemen atanırsın.Hemen bir torpil bul, kimsenin hakkına sahip çıkılmıyor.
Boşver puanı.
Şöyle kallavi kartvizitli bir amca, dayı, şeyh, şıh bulursan "Avrupa Birliği Müşteşarı" bile olursun.
Burası Türkiye, Fark burada !
Bu nasıl bi şey yahu? Ne olmak istediğini sen bilirsin. Bunun tavsiyesi mi olur.
Öyle alternatifler yazmışsın ki birbiriyle alakası yok.
Ben üniversitede hakim yada müfettiş olucam dedim, oldum.
Memur mu, muhasebeci mi, yeni üni.mi diye düşünüyosan, işin zor bence.
Bölümünüz nedir?
Aöf den 4 yıllığa tamamlayabilirsiniz,dgs sınavına girmenize gerek yok,3. Sınıftan başlıyorsunuz,kayıt zamanı gerekli belgelerle kayıt oluyorsunuz.uyduruk bi bölüm
kpss ,işi güzelde hem iş hem ders yapabilirmiyim onu düşünüyorum haırlansamda eylül gibi başlamayı düşünüyorum.. matemeatik sıfır ama
Bazen puan da yetmiyor şans işi ama hazırlanın yine de .
torpilli işin çocugundan kendinden evinden çıkacağı kanaatindeyim, bunca mücadele varken ağlayanın malı gülene yar olmaz...
Aöf den 4 yıllığa tamamlayabilirsiniz,dgs sınavına girmenize gerek yok,3. Sınıftan başlıyorsunuz,kayıt zamanı gerekli belgelerle kayıt oluyorsunuz.
4 yıllığa tamamlayıp atanan çok insan var.açıktan okuyan arkadaşlarım okuma kpss de dezavantaj sorular zor çıkıyor dediler..