• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ne yapabilirim...

farahnihal

pamuk kızımm
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
23 Ağustos 2010
1.662
276
198
kpss ye mi hazırlanmak, açıktan hangi üniv okumak,mali müsavirlik belgesimi , ne önerirsiniz..okudugum bölüm 84-85 le atanıyor

Son düzenleme:
Evet arkadaşlar bi firmada çalışıyorum önlisans mezunuyum, sekreter sigorta vs vs ama ben bulundugum konumdan daha iyi bir yerlere gelmek istiyorum ne yapabilirim..kpss ye mi hazırlanmak, açıktan hangi üniv okumak,mali müsavirlik belgesimi , ne önerirsiniz..okudugum bölüm 84-85 le atanıyor

kpss derim ben eğer lafaya takarsanız olur. ben kafaya takmıştım 85le atandım çok şükür. istemek önemli. bugün isteyip yarın vazgeçmekle olmuyor malesef

Evet arkadaşlar bi firmada çalışıyorum önlisans mezunuyum, sekreter sigorta vs vs ama ben bulundugum konumdan daha iyi bir yerlere gelmek istiyorum ne yapabilirim..kpss ye mi hazırlanmak, açıktan hangi üniv okumak,mali müsavirlik belgesimi , ne önerirsiniz..okudugum bölüm 84-85 le atanıyor
Bölümünüz nedir?

Bu nasıl bi şey yahu? Ne olmak istediğini sen bilirsin. Bunun tavsiyesi mi olur.

Öyle alternatifler yazmışsın ki birbiriyle alakası yok.

Ben üniversitede hakim yada müfettiş olucam dedim, oldum.

Memur mu, muhasebeci mi, yeni üni.mi diye düşünüyosan, işin zor bence.

Torpil olursa hemen atanırsın.Hemen bir torpil bul, kimsenin hakkına sahip çıkılmıyor.:KK49::KK76:

Bazen puan da yetmiyor şans işi ama hazırlanın yine de .

Boşver puanı.
Şöyle kallavi kartvizitli bir amca, dayı, şeyh, şıh bulursan "Avrupa Birliği Müşteşarı" bile olursun.
Burası Türkiye, Fark burada !

kpss derim ben eğer lafaya takarsanız olur. ben kafaya takmıştım 85le atandım çok şükür. istemek önemli. bugün isteyip yarın vazgeçmekle olmuyor malesef

kpss ,işi güzelde hem iş hem ders yapabilirmiyim onu düşünüyorum haırlansamda eylül gibi başlamayı düşünüyorum.. matemeatik sıfır ama :(

Torpil olursa hemen atanırsın.Hemen bir torpil bul, kimsenin hakkına sahip çıkılmıyor.:KK49::KK76:

torpil konusunda hassassım bazen aklıma gelsede Allah nasip etmesin diyorum ama mesela taşeron işçi alıncak hastanelere burda iki üç yerde devlet hastanesi açılıyor, amcamın oğlu başhekim olarak atanmış, torpil değil ama en azından sınavli mı başvurulu alım mı yapıyorlar o zaman haber etsin demeyi düşünüyorum sonra vazgeçiyorum...

Boşver puanı.
Şöyle kallavi kartvizitli bir amca, dayı, şeyh, şıh bulursan "Avrupa Birliği Müşteşarı" bile olursun.
Burası Türkiye, Fark burada !

torpilli işin çocugundan kendinden evinden çıkacağı kanaatindeyim, bunca mücadele varken ağlayanın malı gülene yar olmaz...

Bu nasıl bi şey yahu? Ne olmak istediğini sen bilirsin. Bunun tavsiyesi mi olur.

Öyle alternatifler yazmışsın ki birbiriyle alakası yok.

Ben üniversitede hakim yada müfettiş olucam dedim, oldum.

Memur mu, muhasebeci mi, yeni üni.mi diye düşünüyosan, işin zor bence.

bende buraya soruyorum zaten en mantıklı ne.. evliyim çalışıyorum herşeyi düşünmek zorundayım, ünivde bilinçli davranmadım...

Bazen puan da yetmiyor şans işi ama hazırlanın yine de .

lise mezunu bi tanıdıgım işe girdi 73-75 puan aldı açıktan alımlarda devreye başkanın birini soktu günler öncesinden haber geldi işin tamam diye..bilmiyorum şans mı torpil mi :) ama sıralamaya göre girmesi mümkün değildi...

valla 84 85 iyiymiş çalışın atanın.
olmazsa diğer seçeneklere yoğunlaşırsınız.
mali müşavirlik belgesi her zaman işe yarar.
bilimum bilgisayar sertifikaları filan ilerde işinize yarar.

Aöf den 4 yıllığa tamamlayabilirsiniz,dgs sınavına girmenize gerek yok,3. Sınıftan başlıyorsunuz,kayıt zamanı gerekli belgelerle kayıt oluyorsunuz.

açıktan okuyan arkadaşlarım okuma kpss de dezavantaj sorular zor çıkıyor dediler..

maddi durumun iyiyse ataması iyi seninde içine sinen bir bölümü özelde oku gitsin. özellikle sağlık bölümleri. hiç bir şey için geç değil neticede bende ygs girip yeniden okumayı düşünüyorum

Back