Ne yapabilirim

Vaalla insan begenilmek , arzulanmak istiyor ya butun gun evde sac topuz kocaman bir gobekle dolasiyorum. Acaba kocam birilerinin fizigine bakip " of be fizige bak " diyomudur diye kafayi bozdum

Ahhh pink ahhh hep bu hormonlardan...
Rahat ol arkadaşım melegine odaklan...
Şurda bikac haftan kalmış heyecan yapsana kız... hele bi minnoş doğsun gerisini sonra düşünürsün kuzum...
Ben zannetmiyorum enişte o düşünceler de olacağını.. oda çok bekledi sonuçta bebeği...
Eminim oda şuan yavrusuna odaklanmış durumda... acısını sonra çıkarırsınız.. ön planda şuan minik kuzu var hiç kusura bakma...

Normalde alınganlık yapmak pek huyum degildir ama işte hormonlar tavan... allahin izniyle allah sana da bir bebiş nasip edecek o zaman anlarsin ❤

Normalde alınganlık yapmak pek huyum degildir ama işte hormonlar tavan... allahin izniyle allah sana da bir bebiş nasip edecek o zaman anlarsin ❤

Ayyyy inşallah canım dua et benim için...
3. Tedaviye başlayacağız yakında...
Ben hamile olsam o iş aklıma bile gelmez peehhhh...

Evet birazda ben ayni sekilde düsünüyorum
Birde hamilelikte zaten kendini iyi ve cekici hissetmedigin icin illaki karsi taraftan bekliyoruz en azindan ben oyle yapiyorum
Hamilelikte kendini niçin Çekici hissetmiyordum, göğüsler büyüyor,ben daha sexi hissediyorum böyle,göbek gözüme görünmüyor bile

erkeklerin bahaneleri hic bitmiyor canim.hamileyken bi ara yasakken bizimki de kuduruyordu.yasak geçince ama bebek var utaniyorum.doğum oldu cart curt derken bizimki iyice unuttu ben hatirlattim.çocuk hayatimiza girince cinsellik epey sarsılıyor.en azından benim öyle oldu

Yani bende şimdi oyle düsunüyorum. Dogumdan sonra iyice kötü olur diye düsünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…