Ne yapabilirim kizlar

akasayalar

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Temmuz 2022
1.091
2.279
Kizlar hepinize merhaba.karisik anlatmamak icin elimden geleni yapacagim. Bazi yerlerde degisiklik yapmam lazim ama onemli olmayan yerlerde ifsa olmamak adina.
Hamileyim gecmiste kanser oykum var plansiz bir bebekti. Cok cok sukur Allahim isteyen herkese nasip etsin. Onceligim kendi sagligimdi hep artik ikimiz. Ailem sonsuza kadar arkamda desem inanin. Abim ablam annem babam hatta anne baba tarafi sulale bile sahip cikar o kadar diyim. Esimle hep cok anlasan ciftler degildik ama bugunlere geldik. Hamilelikten sonra malesef tamamen gercek yuzu cikti.baskin karakterim var ama ondada inat var. Adamin yakasina yapisa yapisa ustune dusen sorumluluklarinin parasini mutlaka almisimdir yani oyle aman senin parani istemem aman eve bakma faturayi odeme gibisinden gurur yapmam. Nasil evlenirken bircok seyi alip destek olduysam calisip maddi manevi yaninda olduysam onuda mecbur gorup aldik söke söke. Cunku ilk seneler saf gibi iyi niyetle aman borcu kalmasin aman rahat etsin evlilikten sikilmasin dedim baktim ipim ucu kacti adam beni evin erkegi sanmaya baslayinca ben hemen uyandim.ama kotu huylari oldugu kadar iyiside var. Saati asla sasmaz evde olur. Asla alkol almaz kadin kiz olayi hic bir kere falso vermedi gormedim. Saygilidir genel olarak. Ama cimri ve anne babasinin sozunden cikmaz malesef. Ve memur
Simdi bebegim olacak. Maddi manevi olarak ailem tarafindan garantide keza bendende.uzun oldu ama detaylar bunlar. Calisamiyorum cunku hastaligimdan sebep raporum var. Gelirim var birde abimde kiralardan birini bana veriyor senelerdir.ama dogum olana kadar bos bos oturuyorum dr yatis verdi. Universiteye hazirlansam veya kpss. Lise mezunuyum. Belki bos zamanda cok calissam birseyler basarirmiyim sizce. Belki bos kalmam ilerisi icin bebegim icin bana bir kapilar acar. Cunku anladigim kadariyla uzulerek soyluyorumki evliligim gelecek vaad etmiyor. O aileyle ve esimle bebegim cok zor.bilen kisiler yonlendirsin istiyorum. Cok stresli geciriyorum ne yapabilirim.kafam nasil dagilir. Suraya girsen sansin yuksek veya yakinlarindan benim gibi arayisisa girip gelecekte rahatlayan oldumu🥺

Keske sonunu görmediğiniz evliliğinizde plansız gebelik ihtimalini sıfırlasaydınız.Olan olmus saglıkla gelsin ayrı 💓 esinizin artı ve eksiklerini sizin değerlendirip evlilikten beklentinize göre hayatınıza yön vermeniz gerek..Sizin artı gördükleriniz birşey ifade etmiyor mesela bana göre.Eve erken gelip koltukta köklense alkol almasa da almıscasına güzel bir kafayla mıymıy dolansa cekemem mesela.Ailesinin lafından cıkmaması ve cimriliği bana göre cekilmez.Aileniz kapı gibi arkanızdaymıs maddi sıkıntım da yok demissiniz.İstemiyorsanız bir süre ayrı yasayıp sonrası icin sorunlarınızı cözüyorsanız devam edip olmuyorsa bosanıp devam edersiniz.Artık annelik yolculugu başlamış bebeğiniz icin sağlıklı bir psikolojiyle size iyi gelen ne ise o sekilde yonlenin siz iyi olun ki bebeginiz de iyi olsun.

Keske sonunu görmediğiniz evliliğinizde plansız gebelik ihtimalini sıfırlasaydınız.Olan olmus saglıkla gelsin ayrı 💓 esinizin artı ve eksiklerini sizin değerlendirip evlilikten beklentinize göre hayatınıza yön vermeniz gerek..Sizin artı gördükleriniz birşey ifade etmiyor mesela bana göre.Eve erken gelip koltukta köklense alkol almasa da almıscasına güzel bir kafayla mıymıy dolansa cekemem mesela.Ailesinin lafından cıkmaması ve cimriliği bana göre cekilmez.Aileniz kapı gibi arkanızdaymıs maddi sıkıntım da yok demissiniz.İstemiyorsanız bir süre ayrı yasayıp sonrası icin sorunlarınızı cözüyorsanız devam edip olmuyorsa bosanıp devam edersiniz.Artık annelik yolculugu başlamış bebeğiniz icin sağlıklı bir psikolojiyle size iyi gelen ne ise o sekilde yonlenin siz iyi olun ki bebeginiz de iyi olsun.
Dimi doguma kadar dusunme vaktim var. Onemli olan su zamanlari dusunerek stres icinde gecirmek istemiyorum riskli gectigi icin hep yatmak zorundayim. Kitap okuyorum sıkılıyorum telefonda vakit gecirmek bos geliyor. Haberler malum. Eger disari cikma imkanim olsa zaten belki bu kadar bunalmazdim. Sporu platesi gezmeyi bakimi cok severim. Umarim herseyi benim ve bebegim icin cok guzel olur. Guzel dilekleriniz icin tesekku ediyorum 🌸❤️

X