- 10 Nisan 2014
- 42.148
- 113.351
- 798
600 700 e bile sıfır makineler var.İşte cahil. 400 tl kitabı 5 bin lira değerinde bir makina ile takas etmeye çalışıyor.
sahibinden.com’a baktım. Başka ilanı yok.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
600 700 e bile sıfır makineler var.İşte cahil. 400 tl kitabı 5 bin lira değerinde bir makina ile takas etmeye çalışıyor.
sahibinden.com’a baktım. Başka ilanı yok.
abla bilmiyorum ki zaten bize verdigi numara kullanilmiyor. sevgilim buldu gercek numarasini. ben yazmak istemedim iste kitabi gonderen kisi yazdi ona da boyle soylemis. buraya attigi film sonucunu falan atmis. bir de kitaplari cozdum demis. ugrasmak istemedim cidden midem bulandi kendisi gercek hayatinda ne dilenirse dilensin burada artik baskasini kandirmasa o bile kar yani.e dikiş makinesi göndermiş ya buradan biri zaten kendisi yazdı hatta ilk mesajında
Duygu sömürüsü yaptığı konusunda hem fikirim ama dolandırı olabilecek potansiyeli yok. Sahibinden. Com’da bu ilandan başka ilanı yok. 400 tl değerinde kitapları 5 bin tl makinayla takas etmeye çalışıyor.Israrla dikis makinasi istemis, sanirim dikis makinasi ticareti yapiyor, burdan biri yollamis , yetmemis kalanlardan para toplamaya devam dikis makinasi alicam diye, simdi de bilmem kac bin liralik overlokun pesinde, bu kadar insan yazmis benim annem terzi overlok makinasi yok hala diye, nitelikli dolandiricilik nasil oluyor bilemem ama gayet duygu somurusuyle dolandiricik yaptigi aşikar.
Hayir burda 5.000.tl toplamaya gelmis, derdi oDuygu sömürüsü yaptığı konusunda hem fikirim ama dolandırı olabilecek potansiyeli yok. Sahibinden. Com’da bu ilandan başka ilanı yok. 400 tl değerinde kitapları 5 bin tl makinayla takas etmeye çalışıyor.
Sitenin adını sürekli yazıyorsunuz ama reklama giriyorDuygu sömürüsü yaptığı konusunda hem fikirim ama dolandırı olabilecek potansiyeli yok. Sahibinden. Com’da bu ilandan başka ilanı yok. 400 tl değerinde kitapları 5 bin tl makinayla takas etmeye çalışıyor.
okudum şimdi virüse inanmıyor virüs kaparsak ilaç kullanmamalıymışız asıl o ilaçlar öldürürmüş.çocuğunu da 2 büyük hastaneye götürmüş teşhis koyamadılar vs yazmış.nasıl teşhis konmaz mümkün değil.Profile tiklayip mesajlara basinca yazdigi tum mesahlari gorursunuz
Duygu sömürüsü yaptığı konusunda hem fikirim ama dolandırı olabilecek potansiyeli yok. Sahibinden. Com’da bu ilandan başka ilanı yok. 400 tl değerinde kitapları 5 bin tl makinayla takas etmeye çalışıyor.