- 15 Şubat 2013
- 24.952
- 1
- 94.414
- 798
- Konu Sahibi falwlessone1
-
Ben eski uyeyim site disinda gorustugum, telde konustugum arkadaslarim var. Ayrica ne munasebet benim hakkimda asli astari olmayan hakarete varan seyler yaziyosun?Tehlikeli önceden seziyorum diyelim ablacım.Neyse ki.
Güldürdün beni.Hangimiz
Güldürdün beni.
Nicki o kadar çok yerden yere vuruldu ki bunları duymak hoşuma gitti.
Accesim gruptan atacağın düğün fotonu alakasız bir konuya yapıştırdığını bilmiyorlar sanırım sana erkek dendiğine göreBen eski uyeyim site disinda gorustugum, telde konustugum arkadaslarim var. Ayrica ne munasebet benim hakkimda asli astari olmayan hakarete varan seyler yaziyosun?
Ben de seni adamdan saymıyorum napicaz.Bir kadın bunu yazmaz.Yaziyorsa da suludur kesin.
Kimseye fake diyemezsiniz. Çok şüpheleniyorsanız şikayet edersiniz. Şu yazdığınız çok çiğ.Ben de seni adamdan saymıyorum napicaz.Bir kadın bunu yazmaz.Yaziyorsa da suludur kesin.
Bakın halkı da olabilirsiniz ama beni rahatsız eden algıda seçicilik yaptığım konular var.Mesela erkeklerin kadinlar konusunda her hakkı kendinde görmesi gibi.Ben mesajını taciz mesajı olarak algıladım.Kadin olabilir ama özür de dilemem bne tanımadığım kişiden.accessdenied Size hakaret etmemis, kotu bir laf soylememis. Sakayla karisik fotografi gormek istedigini soylemis. Neden hakaret ediyosunuz?
Önyargili davrandım tmm.Kimseye fake diyemezsiniz. Çok şüpheleniyorsanız şikayet edersiniz. Şu yazdığınız çok çiğ.
Kaç yıllık üye erkek olsa şimdiye çıkardı
Bu ne biçim uslup.Bir şey sorucam sen kimsin?Hakiki anlamda soruyorum bunu.Kavga amaçlı anlama bence.
Yok terbiyesizlik yaptınızÖnyargili davrandım tmm.
Allah kahretmesin ben nerdeydim o sıradaAccesim gruptan atacağın düğün fotonu alakasız bir konuya yapıştırdığını bilmiyorlar sanırım sana erkek dendiğine göre
Tmm kabul ediyorum.Yok terbiyesizlik yaptınız
Bakın halkı da olabilirsiniz ama beni rahatsız eden algıda seçicilik yaptığım konular var.Mesela erkeklerin kadinlar konusunda her hakkı kendinde görmesi gibi.Ben mesajını taciz mesajı olarak algıladım.Kadin olabilir ama özür de dilemem bne tanımadığım kişiden.
Ben gormedim fotoyu saymam
Tek hatamda bir şeyler değişecekse.Bu ne biçim uslup.merve himayene aldığın bu arkadaş mıydı
Algılarında sıkıntı var o zaman kuşum.Bakın halkı da olabilirsiniz ama beni rahatsız eden algıda seçicilik yaptığım konular var.Mesela erkeklerin kadinlar konusunda her hakkı kendinde görmesi gibi.Ben mesajını taciz mesajı olarak algıladım.Kadin olabilir ama özür de dilemem bne tanımadığım kişiden.
Arkadaşlar ben kötü bir insan değilim.Evet normla bir insan da değilim.4 çeşit psikiyatrik ilaç kullanıyorum.6 Kasimda sonuç alacağım insaallah o zamana kadar konu açmam.Bu mesaj taciz icermiyor.
Hem yanlis anlayip hem tanımadığınız birine hakaret edip ozur dilemem demeniz normal mi?
Arkadaşlar ben kötü bir insan değilim.Evet normla bir insan da değilim.4 çeşit psikiyatrik ilaç kullanıyorum.6 Kasimda sonuç alacağım insaallah o zamana kadar konu açmam.
Arkadaşlar bu arada ben aranıza kısa zaman önce katıldım ve sanırım yaşça da sizden küçüğüm.Kendimi tanitayim 19 yaşında hayatı anlamaya çalışan bir genç kızım.4 çeşit psikiyatrik ilaç kullanıyorum.Selectra,lithuril,aripa ve zyprexa.Kendimde gozlemlediklerim öfke problemim var.Ilac kullanmadigimda öfkeli birine dönüşüyorum.Ama kötü bir insan olduğumu düşünmüyorum.Belli
Allah sifa versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?