- 15 Şubat 2013
- 24.952
- 1
- 94.414
- 798
- Konu Sahibi falwlessone1
-
Sevindim bu arada gercekten cok hoşsun bunu takinti yapma benceSildim zaten fotoyu
Ben de seni adamdan saymıyorum napicaz.Bir kadın bunu yazmaz.Yaziyorsa da suludur kesin.Ben gormedim fotoyu saymam
Sikayet ettim, kadin miyim neyim arayip sorarlar da sen bu üslupla naparsin bilmemBen de seni adamdan saymıyorum napicaz.Bir kadın bunu yazmaz.Yaziyorsa da suludur kesin.
6 Kasım'daki randevunuzda doktora bunu da sorun...Makyaj dışında daha alımlı olmak için ne yapabilirim ve doğru söyleyin güzel,hoş,bakılacak,alımlı bir kız mıyım?
Yaa boş işsiz kaldım böyle vaktimi geçiriyorum napiym?6 Kasım'daki randevunuzda doktora bunu da sorun...
Nasıl bir önlem?Nerden çıkıyor bunlar ya niye sitenin buna bir önemli yok?
Kadin olduğunu dogrulatacak bir sistem.Sadece kadınların bilebilecegi orta/zor seviye sorular sorucak üye olmadan önce.Nasıl bir önlem?
Hakikaten öyle olmuş. Saygı duyulan, yazdıkları ilgiyle okunan biri olmak istiyorsanız sırf konu açmış olmak için manasız sorular sormamalısınız.Yaa boş işsiz kaldım böyle vaktimi geçiriyorum napiym?
Hee canım hee. Senin aklın kesiyor mu onu. Nasıl soru onlar. Valla erkeklerin çoğu kadınlarla ilgili kadınların bilmediği şeyleri bile biliyor şimdi. Hem internet denen bir şey var her şeyi gösteriyor. Yani mantık dışı bir fikirKadin olduğunu dogrulatacak bir sistem.Sadece kadınların bilebilecegi orta/zor seviye sorular sorucak üye olmadan önce.
Üye olmadan dışardan da okunabiliyor site fotonu da görebiliyorlar. Bu yüzden özel bir şeyler paylasacaksan sırf kadın var diye düşünerek paylaşma.Kadin olduğunu dogrulatacak bir sistem.Sadece kadınların bilebilecegi orta/zor seviye sorular sorucak üye olmadan önce.
Hakikaten öyle olmuş. Saygı duyulan, yazdıkları ilgiyle okunan biri olmak istiyorsanız sırf konu açmış olmak için manasız sorular sormamalısınız.
Bir şey sorucam sen kimsin?Hakiki anlamda soruyorum bunu.Kavga amaçlı anlama bence.Hee canım hee. Senin aklın kesiyor mu onu. Nasıl soru onlar. Valla erkeklerin çoğu kadınlarla ilgili kadınların bilmediği şeyleri bile biliyor şimdi. Hem internet denen bir şey var her şeyi gösteriyor. Yani mantık dışı bir fikir
Makyaj dışında daha alımlı olmak için ne yapabilirim ve doğru söyleyin güzel,hoş,bakılacak,alımlı bir kız mıyım?
Nasıl bir önlem?
Kız niye hemen yükseldin, sanki ne demiş kadın? Burada kadın sensinBen de seni adamdan saymıyorum napicaz.Bir kadın bunu yazmaz.Yaziyorsa da suludur kesin.
Tehlikeli önceden seziyorum diyelim ablacım.Neyse ki.Kız niye hemen yükseldin, sanki ne demiş kadın? Burada kadın sensinaccessdenied ahsjsjsj
Nicki o kadar çok yerden yere vuruldu ki bunları duymak hoşuma gitti.Bir ara kayboldun sankiseni görmek güzel nickini görünce bile gülüyorum. Aile gibi yaşayalım dedim çok orjinal.
HangimizBir şey sorucam sen kimsin?Hakiki anlamda soruyorum bunu.Kavga amaçlı anlama bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?