- 21 Kasım 2017
- 27.856
- 122.207
- 598
- Konu Sahibi falwlessone1
-
Herkes hata yapar, sen de yapabilirsin. Önemli olan hatayı kabul edip gerekirse özür dilemeyi bilmek. Dilin, elin aşınmaz. Özür dilemekten korkma.Arkadaşlar bu arada ben aranıza kısa zaman önce katıldım ve sanırım yaşça da sizden küçüğüm.Kendimi tanitayim 19 yaşında hayatı anlamaya çalışan bir genç kızım.4 çeşit psikiyatrik ilaç kullanıyorum.Selectra,lithuril,aripa ve zyprexa.Kendimde gozlemlediklerim öfke problemim var.Ilac kullanmadigimda öfkeli birine dönüşüyorum.Ama kötü bir insan olduğumu düşünmüyorum.
Bu öfkenin sebebi de Tatmin olmayan egom olabilir.Cunku 3 Türkiye 1.ligi olan biriydim ben şimdi mezuna kalmış biriyim.Islevsiz bir konumdayim yani.Anlayisla karşılayacak olgunlukta olduğunuzu düşünüyorum.
Arkadaşlar bu arada ben aranıza kısa zaman önce katıldım ve sanırım yaşça da sizden küçüğüm.Kendimi tanitayim 19 yaşında hayatı anlamaya çalışan bir genç kızım.4 çeşit psikiyatrik ilaç kullanıyorum.Selectra,lithuril,aripa ve zyprexa.Kendimde gozlemlediklerim öfke problemim var.Ilac kullanmadigimda öfkeli birine dönüşüyorum.Ama kötü bir insan olduğumu düşünmüyorum.
Bu öfkenin sebebi de Tatmin olmayan egom olabilir.Cunku 3 Türkiye 1.ligi olan biriydim ben şimdi mezuna kalmış biriyim.Islevsiz bir konumdayim yani.Anlayisla karşılayacak olgunlukta olduğunuzu düşünüyorum.
Geçmiş olsunArkadaşlar bu arada ben aranıza kısa zaman önce katıldım ve sanırım yaşça da sizden küçüğüm.Kendimi tanitayim 19 yaşında hayatı anlamaya çalışan bir genç kızım.4 çeşit psikiyatrik ilaç kullanıyorum.Selectra,lithuril,aripa ve zyprexa.Kendimde gozlemlediklerim öfke problemim var.Ilac kullanmadigimda öfkeli birine dönüşüyorum.Ama kötü bir insan olduğumu düşünmüyorum.
4 çeşit psikiyatrik ilaç kullanıyorum.6 kasimda randevum var profaSiz dış görünüşünüzü takıntı haline getirmişsiniz. Kimisi sizi güzel bulur kimisi bulmaz. Önemli olan sizin kendinize güvenmeniz. Ayrıca dünya güzeli de olsanız özgüvensiz birisi iseniz o enerjiyi yayarsınız ve bana o tarz insanlar güzel gelmez mesela. Bence siz psikolojik yardım alın. Kesinlikle kinaye amaçlı söylemiyorum bunu.
Geçmiş olsun. Umarım toparlarsınız.4 çeşit psikiyatrik ilaç kullanıyorum.6 kasimda randevum var profa
Kimsin demiş aydınlatın kızıBu ne biçim uslup.merve himayene aldığın bu arkadaş mıydı
Kiz ben birileri erkek mi diye pesine dusmusken dustugum duruma bak bxbxbxbAccesim gruptan atacağın düğün fotonu alakasız bir konuya yapıştırdığını bilmiyorlar sanırım sana erkek dendiğine göre
Fotograf kopeen olsun kuzum. Iste dugun cd mi yollayayim sanaAllah kahretmesin ben nerdeydim o sırada
Tamam mesaj kutum seni bekliyor.Fotograf kopeen olsun kuzum. Iste dugun cd mi yollayayim sana
GeliyoTamam mesaj kutum seni bekliyor.
4 çeşit.... Bana pek inandırıcı gelmedi.4 çeşit psikiyatrik ilaç kullanıyorum.6 kasimda randevum var profa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?