• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama ne yakışırır??açık renkmi koyumu???

• Konu Sahibi Konu Sahibi yasemen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Y

yasemen

Ziyaretçi
bana ne renk yakışır arkadaşlar sarımı siyahmı bi türlü keşfedemedim fikirlerinizi söylerseniz çok sevincem saçımı kahveye boyattım ancak çok sıkıldım değiştirmek istiyorum bana ne yakışcağını söylerseniz.yardımlarınızı bekliorum şimdiden thanks.

aralarina bal köpügü röfle attir bence

beyaz tenlisin canım ikiside güzel olur.bende siyah saçlıydım ve tenim beyaz.sarıya döndüm yakıştığı için hiç abes durmadı ikisindende korkma hatta sarı ol çok sıkılınca siyah olursun kaydirigubbakcemile5

platin sarısımı nasıl bi sarı gider?

benim şuanda platin tonlarında ama küllü.çok cart doğal durmuo die küllü seviorum resmimi eklerim istersen

memnun olurum eklersen bakmak isterim..

fotodaki kızıl çok güzel tutmuş bence.mümkünse o tonu korumanı öneririm.bakımı zor diyorsan siyah da yakışır ama mavisiyahı öneririm.daha farklı duruyor siyah saçtan.oldukça modern bir görünümün var ,çok yakışır.ama sarışın olmak istersen saçın çok yıpranır ve yaşlı gösterir sarı boyalı saç.bi 5-10 yaş olgun görünürsün.kızıl çok dinamik göstermiş ama nasıl iyi hissedeceksen sen bilirsin canım. hepsi yakışır sana.yüzünün biçimi de çok hoş,teninin rengi de...

bence şuanki saç rengin çok güsel ama değiştirmek istiosan sarılar attırabilirsin araya beyaz tenlisin güsel gider ama siyah yaptırısan başka bi boyama istediğinde zor açılır saç rengin..

cnm saçların gayet guzel gozukuyor sıkıldı ısen platın sarısı dusunebılırsın

benim şuanda platin tonlarında ama küllü.çok cart doğal durmuo die küllü seviorum resmimi eklerim istersen

canım bende merak ettim rengini bende açık kumralın üstüne sarı boyucam ama diplerin turuncu olmasından ve alt saçımın açılmamasından korkuyorum herkes dipler turuncu olursa küllü sarı boya diyor ama sence ne yapayım sendede diplerdeki turunculuk oluyormu

canım diplerde turunculuğun olmaması için küllü tonlar tercih etmelisin küllü renkler o kırmızı turuncu renkleri yok ediyor hatta azda açık kahveler ekleyip dip boyada dahada güzel renkler elde edilebilio

LÜtfen alıntı olmasın arkadaŞlar..ekledım canım ısteĞınız Üzere

Son düzenleme:
çok hoş maşallah çok da yakışmış hayatım sana.paylaştığın için saol kuaföre platin sarısımı yap dicem bu ne oluo tam olarak?

teşekkür ederim canım küllü platin bitanem bu.ben açık platini sevemedim beyaza yakın oluyo ya doğal durmuyo bende böle yani.

anladım canım sağolasın.

Back