Eritme isminden sonra cokme oldumu bende eritme islemi yaptiricam korkuyorumHatirlamiyorum gecen seneydi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Eritme isminden sonra cokme oldumu bende eritme islemi yaptiricam korkuyorumHatirlamiyorum gecen seneydi
Yaptırdınız mı, ben araştırdığım kadarıyla zararsız diyorlar ama? Yaptırmam lazımBen de dolgu eritme yapıcam ücreti ne acaba bilen var mı ? Bir de zararı oluyor mu dudağa?
Dolgu eritme kolay mı baya olmuş ama sorun yaşadınız mı?Aynen dediğiniz şekilde doktorum dolgu eritme yapıp düzeltti. Teşekkür ederim
Hayır yaptırmadım korktumYaptırdınız mı, ben araştırdığım kadarıyla zararsız diyorlar ama? Yaptırmam lazım
Kızgın yağı dudağınıza enjekte ediyormuşsunuz gibi bir histi. Uyuşturmalarına rağmen gözlerimden yaşlar geldi. Morarma oldu. 3-4 gün sonra geçtiDolgu eritme kolay mı baya olmuş ama sorun yaşadınız mı?
Aaa çok korkunçKızgın yağı dudağınıza enjekte ediyormuşsunuz gibi bir histi. Uyuşturmalarına rağmen gözlerimden yaşlar geldi. Morarma oldu. 3-4 gün sonra geçti
Peki tamamen kurtuldunuz mu dolgudan?Kızgın yağı dudağınıza enjekte ediyormuşsunuz gibi bir histi. Uyuşturmalarına rağmen gözlerimden yaşlar geldi. Morarma oldu. 3-4 gün sonra geçti
Maalesef kötü bir deneyim olduAaa çok korkunç
Dokulara zarar veriyor diyorlar ama öyle bir durum var mı acaba korkuyorum. Sizin sadece dolgu eridi değil mi?Maalesef kötü bir deneyim oldu
Allaha şükür öyle bir şey olmadı. Sadece dolgu eridi. Sizde mi dolgu eritme işlemi yaptıracaksınız.?Dokulara zarar veriyor diyorlar ama öyle bir durum var mı acaba korkuyorum. Sizin sadece dolgu eridi değil mi?
Evet ama korkuyorum bir zararı olursa diye.Allaha şükür öyle bir şey olmadı. Sadece dolgu eridi. Sizde mi dolgu eritme işlemi yaptıracaksınız.?
Eğer dudaklarınızdaki dolgu kötü durmuyorsa bence hiç yaptırmayın. Zaten 6 ayda olgu kendiliğinden eriyor.Evet ama korkuyorum bir zararı olursa diye.
Kötü duruyor maalesef. Ama cidden korkuyorum. Bilemiyorum.Eğer dudaklarınızdaki dolgu kötü durmuyorsa bence hiç yaptırmayın. Zaten 6 ayda olgu kendiliğinden eriyor.
Bilinen bir yere yaptırırsanız sıkıntı olmaz. Onlar dozunu ona göre ayarlıyorlar.Kötü duruyor maalesef. Ama cidden korkuyorum. Bilemiyorum.
İnşallah sorun yaşamamBilinen bir yere yaptırırsanız sıkıntı olmaz. Onlar dozunu ona göre ayarlıyorlar.