ne şımarik bu adam

erenberen

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Haziran 2011
296
24
Mrh
Daha onceki konumla ilgili bir tek bile konusmadan, azonce yine kirilan ben oldum.

Esim üni.den erkek arkadaslari whatsapp grup kurmuslar ve kendi aralarinda muhabbet ediyorlar.

Bir aksam otururken kahkahalarla gülünce, 'neye gülüyorsun bu kadar 'dedim merak ettim.Ben sorunca gonderilen bir fotoyu gosterdi tlfondan.Muhabbetleri geyik küfürlü bu arada.

Bir sure sonra anlatiyor.Arkadasinin eşi okumus msjlari 'ben seni olgun bilirdim'demis.

Sinirim bozuldu nasil anlatayim bilemedim bu arada.

Aksamlari tlfonu elinde gülüyor falan arada ben bakinca tlfonu bana çeviriyor.Msjlar konusmalar hep küfürlü resmen midem bulandi.

Bu konusmalarda da esim şamar oglani gibi surekli esimin uzerinden küfürler.

Azonce fazla konusma istersen yada 1_2 kelime yaz cik.Surekli senin uzerinden rahatsiz olmuyor musun? Senin kadar lafi edilen yok.Digerleri gibi az katil falan dedim gulerek.

Hepsine nerdeyse 40 yasinda ergen gibisiniz dedim

Iste tlfonda uygulamalara sıfre koyabilirmis görmezmisim.

Evlenicek olsalar soylerim kizlara haberleri olsun ' dedim.
Esim 'kime ayseyle fatmaya mi'dedi
Burda bahsettigi kuzenlerim.Evlendikten sonra köyden ciktilar.

Sinirim bozuldu neyi varmis kuzenlerimin.onlar ne oluyor ben ne oluyorum.senin icin ne durumdayiz biz'dedim.

Sadece onlari gormus beyefendi.
Yahuu adam ben seninle hic birsey konusamayack miyim? Bir cumle kuramayacak miyim? Ben insanlara evlenecekken, gidip bunlar kufurlu konusuyorlar mi diyecegim durup dururken.

Hem kuzenlerimi hen begenmiyor.Ustelik arkadasin yok demeye getirdi.

Anlamiyorum ben bu adami.Resmen gozlerim doldu.En iyisi ben agzimi hic acmayayim.

Telefondan yazdim karisik oldu ise affedersiniz.Daha sonra duzenlerim.

Pek anlayamadım ama sanırım erkek arkadaşları ile yaptığı küfürlü sohbetlerden rahatsızsın.
Kocaman adamlara arkadaşlarıyla nasıl konuşması gerektiğini öğretemezsinki.. Onlar birbirleriyle o şekilde konuşmaktan mutlular demekki..

Evt karisik olmus duzenleyecgim.ben oyle konusmayacaksin demedim kii
Sanirim be esime bir tek laf etmesem iyi olacak bir soz ediyor honk diye kaliyorum kiriliyorum

Ya karışmayın şu adamların geyiklerine ya. Biraz huzur verin.

Ya karışmayın şu adamların geyiklerine ya. Biraz huzur verin.

Dusundugumu soylemek karismak oluyor? Ben illla boyle yapacaksin demedim kii
Sorunum asıl bi cift laf soyleyemiyorum esime konusamiyoruz resmen.surekli cephe almasindan yoruldum bende

Affedersiniz cok ozur dilerim.surekli esime 'bu sana g....sin'falan gibi igrenc seyler
Surekli dalga gecilen kendisi
Bunu gectim ben arkadaslariyla ilgili kelime etmeyeyim.

Ben derdim kufurlu konusmalari degil verdigi tepki ve cvplar

Adamların bir arkadaşlarıyla muhabbetlerine karismamistik onu da yaptık çok şükür.

Arkadaşlarıyla arasına girmeye kalkarsanız ağzınızın payını alırsınız konuda görüldüğü gibi. Kusura bakmayın ama hak etmişsiniz.

Evt karisik olmus duzenleyecgim.ben oyle konusmayacaksin demedim kii
Sanirim be esime bir tek laf etmesem iyi olacak bir soz ediyor honk diye kaliyorum kiriliyorum
Peki kuzenlerinizi neden örnek verdi ? O kısmı anlayamadım. Baska arkadasınız yok birtek onlar var diyemi söylemek istedi

hiçbirşey anlaşılır değil ,yazılarınızda hepsı bırbırıne gırmıs:/

Kuzen kısmını anlayamadım bende. Eşiniz rahatsız değil demek ki muhabbetin onun üzerinden dönmesine.

Ne yazması gerektiğini bile söylemişsiniz, karışmadım diyorsunuz.
Adam arkadaşlarıyla kendi özel hesabından muhabbet ediyor, rahatsız olacaksanız okumamalısınız.
Eşe çocuğu gibi davranma mantığını asla anlayamayacağım.

Kendisiyle dalga geçilmesinden rahatsız olmuyorsa siz neden bu kadar rahatsız oluyorsunuz?? Düşünme yetisini kayıp mı etmiş eşiniz.

Adamların bir arkadaşlarıyla muhabbetlerine karismamistik onu da yaptık çok şükür.

Arkadaşlarıyla arasına girmeye kalkarsanız ağzınızın payını alırsınız konuda görüldüğü

Iste ben bunu anlamiyorum.bu kadarcik yorum yaptigim icin kirilmayi hakettin mi yani.
Demek agzimi hic acmamam gerekiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…